Klaar voor school met Mepal

Nog even en dan begint het nieuwe schooljaar alweer. Wij zochten alvast hele toffe Mepal lunchboxen en drinkflessen voor de kinderen uit, zij zijn klaar voor school. En wat hebben ze dit jaar zin om terug naar school te gaan!

Toffe lunchboxen en drinkflessen voor kinderen: klaar voor school

Lunchboxen en drinkflessen voor grotere kinderen

Om de broodtrommel te testen ging ik gezellig picknicken met de kleine man. Nu hij ouder wordt moet het allemaal wel stoer zijn. Deze broodtrommel van Mepal is daarnaast ook lekker groot. Want wat eten die jongens op deze leeftijd opeens veel, naar school gaat er veel meer in dan er nu in zit.

Grappig genoeg kiest hij ook het liefste duurzame spullen. Liever duurzame schoenen dan dat hippe sportmerk. De basisschool is de leeftijd waarop veel kinderen milieubewust worden. Als ze eenmaal puber zijn is het veel moeilijker om ze dit soort dingen aan te leren. Nou heb ik niet de illusie dat hij zo maar alles van ons aan neemt. Sterker nog, ik denk dat het Jeugdjournaal en de leuke natuurlessen op school veel meer invloed hebben gehad!

De bento lunchbox is uit de Take a Break serie. Deze mooie strakke serie heeft broodtrommels in verschillende formaten en vormen. Er zijn gewone broodtrommels en bento lunchboxes. Die laatste hebben handige bakjes er in. Naast brood kun je er dus ook groente en fruit in kwijt. In de gewone zit een divider, om hem in vakken te verdelen.

De fles pas er mooi bij, die is uit de Ellipse serie. Door het lusje aan de bovenkant is de fles makkelijk vast te houden onderweg. Ook belangrijk: alle flessen zijn BPA vrij.

De foto’s nam ik bij de Urban Sport Zone, een speeltuin en skatepark bij ons om de hoek.

Toffe lunchboxen en drinkflessen voor kinderen: klaar voor school - Mepal Bento lunchbox Take a Break en waterfles Ellipse
Mepal Bento broodtrommel Take a Break en waterfles Ellipse
Urban Sport Zone Amsterdam: skatebaan en speeltuin Zeeburgereiland

Lunchboxen en drinkflessen voor kleinere kinderen

Kleine meis is fan van lama’s. Deze lunchbox en schoolbeker is uit de Campus serie van Mepal. De broodtrommel inspireerde haar zelfs om de lama na te tekenen met aquarel potloden. In Artis moesten we op zoek naar de lama, om samen een foto te maken. Had ik al gezegd dat kleine meis later blogger wil worden 😉

De onderste broodtrommels kochten we twee jaar geleden, die gebruiken we ook nog steeds. De flamingo voor dochterlief, de graffiti voor zoonlief en de effen groene voor manlief. Gelukkig vindt zoonlief de graffiti lunchbox ook nog stoer genoeg.

De Campus serie bestaat heel lang. Zelf nam ik deze broodtrommels en drinkbekers ook al mee naar school. Ze zijn een paar jaar geleden wel iets veranderd, maar zien er nog ongeveer hetzelfde uit. Er zijn ontzettend veel verschillende prints, voor allerlei leeftijden en smaken.

Toffe lunchboxen en drinkflessen voor kinderen: klaar voor school - lama broodtrommel en schoolbeker uit de Campus serie van Mepal
lama broodtrommel en schoolbeker uit de Campus serie van Mepal
Toffe lunchboxen en drinkflessen voor kinderen: klaar voor school met Mepal

Ambassadeur voor Mepal!

Super leuk: van 2020 tot 2022 ben ik ambassadeur geweest van Mepal, een van mijn favoriete merken! De producten van Mepal hebben precies wat ik belangrijk vind. Ze zijn mooi, praktisch en duurzaam. En Mepal komt uit Lochem, waar ik opgroeide. Vroeger stond er zelfs “made in Lochem” op de broodtrommels, dus bij Mepal denk ik ook aan mijn jeugd. Ik vind het dus super leuk om ambassadeur te zijn. Daar zie je de komende tijd meer van terug, hier op mijn blog en op Instagram.

Toffe lunchboxen en drinkflessen voor kinderen: klaar voor school

Meivakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de meivakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met meivakantie activiteiten. Leuke dingen voor binnen en buiten en voor uit en thuis.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids