Sea Life in Scheveningen: aquarium met kinderen en tieners

Zoek je een leuk binnen uitje met je gezin in de buurt van Den Haag? Aquarium Sea Life in Scheveningen is leuk met kinderen en tieners.

Het is betoverend: een aquarium met onvoorstelbaar veel vissen, in zo veel kleuren. Maar ook otters, roggen, zeepaardjes en nog veel meer. Sea Life is een leuk uitje met slecht weer, maar ook ter afwisseling van de zon op een stranddag.

Praktische tips voor Sea Life in Scheveningen met kinderen en tieners

Koop je tickets van tevoren online, daarmee reserveer je een tijdslot.

Download thuis alvast de Sea Scan App. Daarmee scan je de dieren in Sea Life Scheveningen, leuk voor kinderen en tieners. Zo leer je op een leuke manier.

Probeer vroeg de dag te komen, dan zijn attracties altijd minder druk.

Bekijk vooraf de voedertijden van je favoriete zeedieren.

Neem je telefoon mee voor toffe foto’s. Voor veel tieners zijn uitjes niet compleet zonder selfie. Maar ook peuters, kleuters en kleinere kinderen vinden het vaak heel leuk om zelf foto’s te mogen maken.

Sea Life in Scheveningen: aquarium met kinderen en tieners. Zoek je een leuk binnen uitje met je gezin in de buurt van Den Haag? Aquarium Sea Life in Scheveningen is leuk met kinderen en tieners. Leuk met slecht weer, maar ook ter afwisseling op een stranddag.

Leuke uitjes in de buurt

Sea Life ligt naast Legoland Discovery Centre. Door een combinatie ticket te kopen, bespaar je veel geld.

Den Haag heeft in het zomerseizoen een Tourist Tram, een museumtram. De tram is een mooie oude tram, eigendom van het Haags Openbaar Vervoermuseum. Hij rijdt een rondje en je kunt zo vaak je wil in- en uitstappen, de tram gaat ieder half uur. Natuurlijk stopt de tram ook ik Scheveningen.

Legoland Discovery Centre

Naar het strand in Scheveningen

Het is heel leuk om Sea Life te combineren met een bezoekje aan het strand en de boulevard van Scheveningen. Ook is de Pier een paar jaar geleden helemaal opgeknapt, compleet met een reuzenrad met uitzicht.

Is het een warme dag? Ga dan midden op de dag naar Sea Life, zodat je even uit de zon bent.

Scheveningen met de pier

Eten in Scheveningen

In Scheveningen vind je natuurlijk heel veel strandtenten. Bijvoorbeeld is Hart Beach Surfrestaurant een strandtent die in de zomer en de winter open is. Met een kaart met heel veel dingen voor kids, van ontbijt tot lunch en van fingerfood tot diner. Daarnaast vind je bij de strandtent een speeltuin en een fitness plek.

Hart Beach in Den Haag.

Overnachten in de buurt van Sea Life Scheveningen

BizStay heeft een aantal hippe kindvriendelijke appartementen vlakbij het strand in Scheveningen. Bijvoorbeeld in de haven, in de winkelstraat Keizersstraat en niet ver van het Kurhaus.

Bilderberg hotel Europa is een kindvriendelijk hotel bij het strand. Daarnaast zijn er familiekamers, kinderstoelen, oppasservice en speeltoestellen naast het hotel.

Verder lezen

De foto’s van Sea Life zijn gemaakt door Miriam. Op Leuk met kids vind je nog meer blogs over Den Haag. Daarnaast delen we op Instagram regelmatig tips.

Meivakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de meivakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met meivakantie activiteiten. Leuke dingen voor binnen en buiten en voor uit en thuis.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids