Fietswielverlichting voor kinderfietsen: Bike light


Sommige cadeaus zijn handig en heel leuk, zoals deze gekleurde fietswielverlichting voor in de wielen van kinderfietsen. Zoonlief heeft deze fietsverlichting inmiddels een jaar, hij kreeg het vorig jaar van Sinterklaas. Nu het vroeger donker wordt gebruiken we het weer regelmatig.

Bike light: fietswielverlichting voor kinderfietsen

Bike light: fietswielverlichting voor kinderfietsen

De verlichting zet je met kabelbinders (tie wraps) vast in het wiel van de fiets van je kind. De wielverlichting heeft een knopje waarmee je het aan en uit kunt zetten.

Het is vanzelfsprekend niet in plaats van de gewone fietsverlichting, maar als aanvulling daarop. De wielverlichting geeft veel licht, veel meer dan de meeste fietslampjes, maar van voor of van achter is het natuurlijk niet altijd goed te zien, dus je hebt ook gewone fietslampjes nodig, bovendien zijn die verplicht in het donker 🙂

Bike light: fietswielverlichting voor kinderfietsen

Wij kochten de fietswielverlichting voor kinderfietsen van Wheels of Light bij Bol.com, je vindt ook allerlei andere merken bij Bol.com. Het voordeel van deze vind ik dat de lamp aan blijft als de fiets stilstaat, dat is niet bij alle varianten fietsverlichting het geval en voor een kind wel zo veilig. De fiets is van Puky.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.