Fietswielverlichting voor kinderfietsen: Bike light

Sommige cadeaus zijn handig en heel leuk, zoals deze gekleurde fietswielverlichting voor in de wielen van kinderfietsen. Zoonlief heeft deze fietsverlichting inmiddels een jaar, hij kreeg het vorig jaar van Sinterklaas. Nu het vroeger donker wordt gebruiken we het weer regelmatig.

Bike light: fietswielverlichting voor kinderfietsen

Bike light: fietswielverlichting voor kinderfietsen

De verlichting zet je met kabelbinders (tie wraps) vast in het wiel van de fiets van je kind. De wielverlichting heeft een knopje waarmee je het aan en uit kunt zetten.

Het is vanzelfsprekend niet in plaats van de gewone fietsverlichting, maar als aanvulling daarop. De wielverlichting geeft veel licht, veel meer dan de meeste fietslampjes, maar van voor of van achter is het natuurlijk niet altijd goed te zien, dus je hebt ook gewone fietslampjes nodig, bovendien zijn die verplicht in het donker 🙂

Bike light: fietswielverlichting voor kinderfietsen

Wij kochten de fietswielverlichting voor kinderfietsen van Wheels of Light bij Bol.com. Het voordeel van deze vind ik dat de lamp aan blijft als de fiets stilstaat, dat is niet bij alle varianten fietsverlichting het geval en voor een kind wel zo veilig. De fiets is van Puky.

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids