Fietswielverlichting voor kinderfietsen: Bike light

Bike light: fietswielverlichting voor kinderfietsen

Sommige cadeaus zijn handig en heel leuk, zoals deze gekleurde fietswielverlichting voor in de wielen van kinderfietsen. Zoonlief heeft deze fietsverlichting inmiddels een jaar, hij kreeg het vorig jaar van Sinterklaas. Nu het vroeger donker wordt gebruiken we het weer regelmatig.

Bike light: fietswielverlichting voor kinderfietsen

Bike light: fietswielverlichting voor kinderfietsen

De verlichting zet je met kabelbinders (tie wraps) vast in het wiel van de fiets van je kind. De wielverlichting heeft een knopje waarmee je het aan en uit kunt zetten.

Het is vanzelfsprekend niet in plaats van de gewone fietsverlichting, maar als aanvulling daarop. De wielverlichting geeft veel licht, veel meer dan de meeste fietslampjes, maar van voor of van achter is het natuurlijk niet altijd goed te zien, dus je hebt ook gewone fietslampjes nodig, bovendien zijn die verplicht in het donker šŸ™‚

Bike light: fietswielverlichting voor kinderfietsen

Wij kochten de fietswielverlichting voor kinderfietsen van Wheels of Light bij Bol.com. Het voordeel van deze vind ik dat de lamp aan blijft als de fiets stilstaat, dat is niet bij alle varianten fietsverlichting het geval en voor een kind wel zo veilig. De fiets is van Puky.

Heb je de nieuwe Leuke Update al gezien? Hij staat weer bomvol nieuwtjes, musthaves en ideeƫn voor kids. Maar dit keer ook heel veel tips voor de lente! Lente uitjes die wel kunnen, boeken voor de lente, tips voor de moestuintjes, lenteknutsels en ideeƫn voor Koningsdag. De Leuke Update Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, dan ontvang je regelmatig leuke nieuwe tips. nieuwsbrief aanmelding