Strandponcho voor volwassenen en kinderen, handig na het zwemmen

Een strandponcho is niet alleen handig voor kinderen, maar surfponcho’s zijn ook fijn voor tieners en volwassenen. Zo’n badhanddoek met capuchon is ideaal na het zwemmen, op het strand en in het zwembad. Ik zocht de leukste exemplaren.

Een strandponcho vind ik echt onmisbaar in de zomer. Na het zwemmen hebben de kids het vaak opeens koud, dan is het heerlijk om ze even een handdoek “aan” te kunnen doen. Maar ook bij het douchen op de camping zijn ze fijn.

Strandponcho voor volwassenen en kinderen, handig na het zwemmen. Een strandponcho is niet alleen handig voor kinderen, maar deze surfponcho's zijn ook fijn voor tieners en volwassenen. Zo'n badhanddoek met capuchon is ideaal na het zwemmen, op het strand en in het zwembad. Ik zocht mooie en duurzame exemplaren.

Hema strandponcho voor kleintjes

Toen de kinderen klein waren hadden ze een strandponcho van de Hema. Ze zijn ieder jaar weer te koop in een andere print, helaas alleen in een klein maatje.

Strandponcho voor volwassenen en kinderen, handig na het zwemmen. Een strandponcho is niet alleen handig voor kinderen, maar deze surfponcho's zijn ook fijn voor tieners en volwassenen. Zo'n badhanddoek met capuchon is ideaal na het zwemmen, op het strand en in het zwembad. Deze van de Hema is voor kleine kinderen.

Claesen’s strandponcho: voor kinderen en tieners

Na jarenlang gebruik werd het tijd voor een maatje groter. Ik vond deze mooie badcapes van Claesen’s, een merk dat zo veel mogelijk duurzaam werkt. De binnenkant is stretchstof, de buitenkant is badstof. We hebben een paar maten te groot gekozen, zodat ze nog een hele tijd mee kunnen. Te koop bij Bol.com.

Strandponcho voor volwassenen en kinderen, handig na het zwemmen. Een strandponcho is niet alleen handig voor kinderen, maar deze surfponcho's zijn ook fijn voor tieners en volwassenen. Zo'n badhanddoek met capuchon is ideaal na het zwemmen, op het strand en in het zwembad. Deze van Claesen's is er voor kinderen en tieners.

O’Neill strandponcho: voor tieners en volwassenen

Voor onszelf hebben we ook een strandponcho gekozen. Maar dan eentje van een sneldrogende stof, uit de duurzame O’Neill Blue collectie. Te koop bij Bol.com en Bever.

Zoek je een poncho in dezelfde stijl maar dan van handdoek stof? Brunotti en Roxy hebben mooie poncho’s van badstof.

Strandponcho voor volwassenen en kinderen, handig na het zwemmen. Een strandponcho is niet alleen handig voor kinderen, maar deze surfponcho's zijn ook fijn voor tieners en volwassenen. Zo'n badhanddoek met capuchon is ideaal na het zwemmen, op het strand en in het zwembad. Deze van O'Neill is voor volwassenen en tieners.

Nog meer strandponcho’s

Lalay heeft mooie surfponcho’s in Hamamstijl. Deze strandponcho is er voor volwassenen en voor kinderen. Te koop bij Bol.com.

Lalay heeft mooie surfponcho's in Hamamstijl.

Superrebel heeft een lange sweater van badstof, gedeeltelijk van gerecycled materiaal. Te koop bij Kleertjes.com en bij Kixx in maten voor iets grotere kids en tieners.

Superrebel heeft een lange sweater van badstof, gedeeltelijk van gerecycled materiaal.

Ponchy heeft badstof badponcho’s. Te koop bij Bol.com voor kinderen en jonge tieners.

Ponchy heeft badstof badponcho's.

Verder lezen

Naast een fijne strandponcho voor volwassenen en kinderen, vind je op Leuk met kids nog veel meer zomervakantietips en ook op Instagram delen we deze zomer ideeën.

Strandponcho voor volwassenen en kinderen, handig na het zwemmen. Een strandponcho is niet alleen handig voor kinderen, maar deze surfponcho's zijn ook fijn voor tieners en volwassenen. Zo'n badhanddoek met capuchon is ideaal na het zwemmen, op het strand en in het zwembad. Ik zocht mooie en duurzame exemplaren.

Tips voor Pasen

Weet je dat je hier ook heel veel leuke tips voor Pasen vindt? Ideeën om te knutselen, gezellige ideeën voor in huis, lekkere recepten en leuke lente uitjes voor kids.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids