Strandponcho voor volwassenen en kinderen, handig na zwemmen

Een strandponcho is niet alleen handig voor kinderen, maar surfponcho’s zijn ook fijn voor tieners en volwassenen. Zo’n badhanddoek met capuchon oftewel handdoek poncho is ideaal na het zwemmen, op het strand en in het zwembad. Ik zocht de leukste exemplaren.

Een strandponcho vind ik echt onmisbaar in de zomer. Na het zwemmen hebben de kids het vaak opeens koud, dan is het heerlijk om ze even een handdoek “aan” te kunnen doen. Maar ook bij het douchen op de camping zijn ze fijn.

Strandponcho voor volwassenen en kinderen, handig na het zwemmen. Een strandponcho is niet alleen handig voor kinderen, maar deze surfponcho's zijn ook fijn voor tieners en volwassenen. Zo'n badhanddoek met capuchon is ideaal na het zwemmen, op het strand en in het zwembad. Ik zocht mooie en duurzame exemplaren.

Hema strandponcho voor kleintjes

Toen de kinderen klein waren hadden ze een strandponcho van de Hema. Ze zijn ieder jaar weer te koop in een andere print. En ze hebben er inmiddels ook een voor volwassenen.

Strandponcho voor volwassenen en kinderen, handig na het zwemmen. Een strandponcho is niet alleen handig voor kinderen, maar deze surfponcho's zijn ook fijn voor tieners en volwassenen. Zo'n badhanddoek met capuchon is ideaal na het zwemmen, op het strand en in het zwembad. Deze van de Hema is voor kleine kinderen.

Claesen’s strandponcho: voor kinderen en tieners

Na jarenlang gebruik werd het tijd voor een maatje groter. Ik vond deze mooie badcapes van Claesen’s, een merk dat zo veel mogelijk duurzaam werkt. De binnenkant is stretchstof, de buitenkant is badstof. We hebben een paar maten te groot gekozen, zodat ze nog een hele tijd mee kunnen. Deze zitten dit jaar helaas niet in de collectie, maar er zijn er nog wat te koop in de sale bij Bol.com.

Strandponcho voor volwassenen en kinderen, handig na het zwemmen. Een strandponcho is niet alleen handig voor kinderen, maar deze surfponcho's zijn ook fijn voor tieners en volwassenen. Zo'n badhanddoek met capuchon is ideaal na het zwemmen, op het strand en in het zwembad. Deze van Claesen's is er voor kinderen en tieners.

O’Neill strandponcho: voor tieners en volwassenen

Voor onszelf hebben we ook een strandponcho gekozen. Maar dan eentje van een sneldrogende stof, uit de duurzame O’Neill Blue collectie. Ze zijn er ook in handdoek stof. Te koop bij Bol.com.

Brunotti en Roxy hebben ook mooie poncho’s van badstof, in toffe prints.

Strandponcho voor volwassenen en kinderen, handig na het zwemmen. Een strandponcho is niet alleen handig voor kinderen, maar deze surfponcho's zijn ook fijn voor tieners en volwassenen. Zo'n badhanddoek met capuchon is ideaal na het zwemmen, op het strand en in het zwembad. Deze van O'Neill is voor volwassenen en tieners.

Nog meer strandponcho’s

Lalay heeft mooie surfponcho’s in Hamamstijl. Deze strandponcho is er voor volwassenen en voor kinderen. Te koop bij Bol.com.

Lalay heeft mooie surfponcho's in Hamamstijl.

Swim Essentials heeft sneldrogende strandponcho’s van hydrofiele stof. Te koop bij Bol.com.

Swim Essentials heeft sneldrogende strandponcho's van hydrofiele stof

Voor babies heeft Koeka heeft prachtige badponcho’s. Te koop bij Koeka en bij Bol.com.

Voor babies heeft Koeka heeft prachtige badponcho's.

Superrebel heeft een lange sweater van badstof, gedeeltelijk van gerecycled materiaal. Te koop bij Kleertjes.com in maten voor iets grotere kids en tieners.

Superrebel heeft een lange sweater van badstof, gedeeltelijk van gerecycled materiaal.

Ponchy heeft badstof badponcho’s. Deze handdoek poncho is te koop bij Bol.com voor kinderen, tieners en volwassenen.

Ponchy heeft badstof badponcho's.

Homelevel heeft allerlei verschillende kleuren badstof strandponcho’s. Te koop bij Bol.com.

Homelevel heeft allerlei verschillende kleuren badstof strandponcho's.

Verder lezen

Naast een fijne strandponcho voor volwassenen en kinderen, vind je op Leuk met kids nog veel meer zomervakantietips en ook op Instagram delen we deze zomer ideeën.

Strandponcho voor volwassenen en kinderen, handig na het zwemmen. Een strandponcho is niet alleen handig voor kinderen, maar deze surfponcho's zijn ook fijn voor tieners en volwassenen. Zo'n badhanddoek met capuchon is ideaal na het zwemmen, op het strand en in het zwembad. Ik zocht mooie en duurzame exemplaren.

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids