Zomervakantie tips voor kinderen

Onze kids bucketlist voor deze zomer: leuke zomervakantie activiteiten. Ieder jaar maken we een flinke lijst zomer activiteiten voor kids, om te doen in en rond de zomervakantie. Nu de kids groter worden hebben ze een eigen wensenlijstje. De lijst wordt dan ook lekker lang. Met ideeën voor thuis en op vakantie. Een lijst waar we regelmatig op gaan kijken en hopelijk inspireert het jullie ook!
De leukste vakantieboeken en doeboeken voor het hele gezin. In de zomer liggen er altijd toffe vakantieboeken en doeboeken voor kinderen in de winkel. Ik zocht daarom de leukste zomerboeken uit voor alle leeftijden: peuter, kleuter, basisschoolkinderen, tieners en voor jezelf.
Leuke vakantie cadeautjes voor kinderen 

Leuke uitjes

De leukste buitenspeeltuinen en binnenspeeltuinen in heel Nederland
101 uitjes met tieners in Nederland en België. Er zijn super veel leuke uitjes voor kids. Maar dan heb je opeens pubers. En wat zijn leuke uitjes met tieners? Ik maakte een lijstje met leuke activiteiten voor tieners, in alle provincies van Nederland en ook in België. Er zitten zowel binnen als buiten uitjes tussen.
Corona proof buiten uitjes voor kinderen

Leuke restaurants

De leukste kindvriendelijke strandtenten in heel Nederland
Horeca voor kids: de leukste kindvriendelijke hotels, restaurants en koffiebarren in heel Nederland
Pannenkoekenhuis met speeltuin: 50 kindvriendelijke restaurants

Buitenspelen

Het leukste buitenspeelgoed voor deze lente en zomer. Het wordt weer mooi weer, tijd om lekker in de zandbak te spelen, met een bal te spelen en met water klooien. Aan de rand van de zandbak in het park, in de achtertuin, op het strand of op de camping. En er is zoveel leuk buitenspeelgoed voor de zomer! Kijk snel mee!
Happertje vouwen met ideeën voor binnenspelen en buitenspelen
De leukste waterspelletjes voor kinderen, thuis of op de camping

Zomer knutselen

Bloemen knutselen en knutselen met bloemen. Zijn jullie ook zo gek op bloemen? In dit artikel vind je heel veel inspiratie voor bloemen knutsels. Met bloemen kun je heel leuk knutselen en de mooiste dingen maken. Maar je kunt natuurlijk ook kuist bloemen knutselen van papier, strijkkralen, stoepkrijt, schelpen, stof en andere materialen.
Knutselen met schelpen: ideeën als je met kinderen naar het strand gaat
Stoepkrijt tekeningen maken: toffe tips en ideeën

Leuke vakantielocaties

Kamperen met kinderen: idyllische kindvriendelijke campings in Nederland
Vakantiehuis met kinderen in Nederland: leuke vakantieparken en huisjes
Kamperen met kinderen: idyllische kindvriendelijke campings in Frankrijk

Leuke dingen binnen

De leukste (bord)spelletjes voor peuters, kleuters, kinderen en tieners
Museum met kids: de leukste kindermusea van Nederland
Bakken met kids: heel veel leuke recepten voor kinderen

Kijken en doen

De leukste nieuwe kinderfilms van de afgelopen jaren
Online cursus voor kinderen: de leukste Corona workshops en activiteiten
Nintendo Switch: waarom we fan zijn + onze favo spellen voor kinderen

Op vakantie

Leren zwemmen op vakantie: zo bereid je je kind alvast voor op de zwemles. Tijdens de vakantie kan je kind alvast een beetje oefenen met zwemmen, een leuke en leerzame oefening voordat het met zwemles begint. Dat hoeft natuurlijk niet op vakantie, het kan ook gewoon in het zwembad in de buurt.

Snelle recepten

Zelfgemaakt fruitwater: de lekkerste combinaties. Een paar jaar geleden was het er opeens in alle kroegjes bij ons in de buurt: fris fruitwater. Het is lekker, gezond en ziet er vrolijk uit. Dus dat idee hebben we mee naar huis genomen. Je kunt eindeloos veel combinaties bedenken, afhankelijk van wat jullie lekker vinden. Ik verzamelde onze favorieten zelfgemaakt fruitwater!
Slush puppy en schepijs: een gezond recept

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.