Opvouwbare emmertjes voor in je koffer of tas

Opvouwbare emmertjes voor in je koffer of tas

Sommige producten zijn zo handig, dat je je afvraagt waarom niemand het eerder heeft bedacht. Zoals deze opvouwbare flexibele emmertjes, die zo mee kunnen in je tas of in je koffer. Handig voor thuis, of op vakantie in het vliegtuig, of achter in die propvolle auto. 

Je kent het wel, je koffer zit helemaal vol, dus een emmer past daar echt niet meer bij, terwijl kids er op vakantie eindeloos mee kunnen spelen. Deze opvouwbare emmertjes kun je wel makkelijk meenemen in je koffer. Maar ook in je tas zijn ze ideaal, tijdens een dagje weg.

opvouwbare emmertjes voor in je koffer of tas

Opvouwbare emmertjes voor in je koffer of tas

De Scrunch Bucket emmertjes van Funkit World zijn te koop bij I love speelgoed en Bol.com. Ze zijn gemaakt van mooi zacht siliconen, zonder giftige stoffen. Er kan anderhalve liter water in, of zand, of schelpjes, of… Door het hendeltje kun je de emmertjes ook aan de muur hangen. Als de kids niet meer met emmertjes spelen hang ik er dus gezellig bloemetjes in 🙂

Zoek je nog meer zomerspeelgoed? Kijk dan even naar mijn artikelen over buitenspeelgoed en strandspeelgoed.


🎪 101 tips om de kids thuis te vermaken tijdens de Corona uitbraak
Update: kids hotspots & musthaves
💌 Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.