Het allerleukste zandbakspeelgoed en strandspeelgoed


Urenlang kunnen kinderen spelen in de zandbak en op het strand. Het liefst op blote voeten en natuurlijk met leuk speelgoed. Wat is er veel leuk speelgoed, de klassiekers waar we zelf ook al mee speelden, maar ook heel bijzonder nieuw speelgoed. Ik verzamelde het allerleukste zandbakspeelgoed en strandspeelgoed, kijk snel mee.

Het allerleukste zandbak- en strandspeelgoed

Alle kinderen lijken het leuk te vinden: zandijsjes maken, of cakjes natuurlijk. Het cupcake setje is van Androni en te koop bij Bol.com, de ijsjes zijn te koop bij Bol.com.

Het allerleukste zandbak- en strandspeelgoed

Deze Scrunch emmertjes van Funkit zijn ideaal. Ze zijn flexibel, waardoor je ze makkelijk kunt meenemen in je koffer of tas, ideaal op vakantie. Ze zijn te koop bij I love speelgoed en Bol.com.

opvouwbare emmertjes voor in je koffer of tas, leuk verjaardagscadeau

Zo simpel en mooi kan het zijn: een emmertje met gietertje, zeefje, schepje en harkje, van de Hema, met Takkie er op.

Het allerleukste zandbak- en strandspeelgoed

Het merk Quut heeft mooi en sterk speelgoed dat de fantasie prikkelt. Het is te koop bij I Love speelgoed en Planet Happy.

Het allerleukste zandbak- en strandspeelgoed

Super simpel, maar oh zo leuk en al heel jong mogelijk, een cath ball set oftenwel klittenband vangspel, te koop bij Bol.com.

Het allerleukste zandbak- en strandspeelgoed

Bij de Hema is er heel veel tof opblaasspeelgoed, van ballen en banden tot wakeboards.

opblaasbaar buitenspeelgoed van de Hema

Wat een mooi houten speelgoed is dit, om eindeloos mee te kegelen of bowlen. Deze kegelset van Buitenspeel bij Bol.com, ik schreef er hier over.

mooie-nostalgische-houten-kegelset-om-buiten-of-binnen-mee-te-spelen.jpg.jpg

Wil je thuis een zandbak, dan is er enorm veel keuze. De onderstaande is van Outdoor Life Product bij Wehkamp, bij Bol.com vind je ook veel verschillende.

Voor jou gespot: het leukste buitenspeelgoed voor deze zomer - zandbak

Wat ook leuk is: een watertafel of zandtafel, bijvoorbeeld van Exit bij Wehkamp. Bol.com heeft er ook veel, zoals een houten van Plum of een van plastic van Little Tikes.

Het allerleukste zandbakspeelgoed en strandspeelgoed

Voor echte bouwers: blokken om kastelen mee te bouwen van de Hema.

Voor jou gespot: het leukste buitenspeelgoed voor deze zomer - hema zandspeelgoed

Deze regenwolk Moluk Pluï is ook erg leuk voor kleine waterratten, in bad of het zwembadje, te koop bij I love speelgoed. Als je wat in de wolk stopt lijkt het net of het regent.

Deze regenwolk Moluk Pluï bij is ook erg leuk voor kleine waterratten, in bad of het zwembadje.

Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Meer over Leuk met kids blog
Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.