Het allerleukste zandbakspeelgoed en strandspeelgoed

Het allerleukste zandbakspeelgoed en strandspeelgoed

Urenlang kunnen kinderen spelen in de zandbak en op het strand. Het liefst op blote voeten en natuurlijk met leuk speelgoed. Wat is er veel leuk speelgoed, de klassiekers waar we zelf ook al mee speelden, maar ook heel bijzonder nieuw speelgoed. Ik verzamelde het allerleukste zandbakspeelgoed en strandspeelgoed, kijk snel mee.

Het allerleukste zandbakspeelgoed en strandspeelgoed

Het allerleukste zandbakspeelgoed en strandspeelgoed

Emmertjes en schepjes

Alle kinderen lijken het leuk te vinden: zandijsjes maken, of cakjes natuurlijk. Het cupcake setje is van Androni en te koop bij Bol.com, de ijsjes zijn te koop bij Bol.com.

Het allerleukste zandbak- en strandspeelgoed

Quut heeft heel mooi en sterk duurzaam speelgoed dat de fantasie prikkelt, het is te koop bij Bol.com en I Love speelgoed.

Het allerleukste zandbak- en strandspeelgoed

Liewood heeft hele schattige emmertjes, schepjes en zandvormpjes met dierengezichten. Te koop bij I love speelgoed en psikhouvanjou.

liewood zandbakspeelgoed

Deze Scrunch emmertjes van Funkit zijn ideaal. Ze zijn flexibel, waardoor je ze makkelijk kunt meenemen in je koffer of tas, ideaal op vakantie. Ze zijn te koop bij I love speelgoed en Bol.com.

Opvouwbare emmertjes voor in je koffer of tas

Bij de Hema kun je een aantal producten van bioplastic kopen: een schep, emmer en kiepwagen.

bioplastic zandspeelgoed van de Hema

Zand- en watertafels

Wil je thuis een zandbak, dan is er enorm veel keuze. De onderstaande is van Outdoor Life Product bij Wehkamp, bij Bol.com vind je ook veel verschillende.

Voor jou gespot: het leukste buitenspeelgoed voor deze zomer - zandbak

Wat ook leuk is: een watertafel of zandtafel, bijvoorbeeld van Exit bij Wehkamp. Bol.com heeft er ook veel, zoals een houten van Plum of een van plastic van Little Tikes.

Het allerleukste zandbakspeelgoed en strandspeelgoed

Balspelletjes

Er zijn zo veel leuke strandballen, zoals deze wereldbol, bij Bol.com.

strandbal met wereldbol

Super simpel, maar oh zo leuk en al heel jong mogelijk, een cath ball set oftenwel klittenband vangspel, te koop bij Bol.com.

Het allerleukste zandbak- en strandspeelgoed

Voor wie goed kan mikken: een frisbee. Bol.com heeft veel verschillende en bij Greenjump vind je een frisbee van gerecycled kunststof.

frisbee van gerecycled kunststof

Wat een mooi houten speelgoed is dit, om eindeloos mee te kegelen of bowlen. Deze kegelset van Buitenspeel bij Bol.com, ik schreef er hier over.

mooie-nostalgische-houten-kegelset-om-buiten-of-binnen-mee-te-spelen.jpg.jpg

Ideaal als je wil voetballen op het strand: pilonnen, daarmee kun je je eigen doel maken. Ze zijn te koop bij Bol.com.

pilonnen als voetbalgoal op straat

De Bilibo is van dat speelgoed waarmee kinderen lekker zelf bedenken wat ze ermee kunnen doen, ook op het strand. Er is een grote en een mini maat. Te koop bij Bol.com en I love speelgoed.

Waterspeelgoed

Bij de Hema is er heel veel tof opblaasspeelgoed, van ballen en banden tot wakeboards.

opblaasbaar buitenspeelgoed van de Hema

 

Deze regenwolk Moluk Pluï is ook erg leuk voor kleine waterratten, in bad of het zwembadje, te koop bij I love speelgoed. Als je wat in de wolk stopt lijkt het net of het regent.

Deze regenwolk Moluk Pluï bij is ook erg leuk voor kleine waterratten, in bad of het zwembadje.

Geen zomer zonder waterpistool, zoals deze van Super Soaker bij Bol.com.

Verjaardagscadeau voor kids van 9, 10, 11 en 12 jaar: leuke cadeau tips voor bovenbouw kinderen #leukmetkids

Verder lezen

Wil je nog meer inspiratie? Naast dit artikel met zandbakspeelgoed en strandspeelgoed, heb ik nog een artikel met buitenspeelgoed.


🎪 101 tips om de kids thuis te vermaken tijdens de Corona uitbraak
Update: kids hotspots & musthaves
💌 Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.