Leuk met kids blog

★ kerstvakantietips ★

Kerst is voorbij en we hebben nog een hele week kerstvakantie. Ondanks de beperkingen best wel fijn! In deze nieuwsbrief vind je daarom leuke tips voor deze week.
pinterest instagram facebook 

kerstvakantie activiteiten

Lekker: warme chocolademelk met minimallows en een snoephorloge! We genieten maar zo veel mogelijk van de kleine dingen, zoals in de tuin warme chocolademelk en koffie drinken.

Deze kerstvakantie is anders dan anders, maar we hebben natuurlijk wel weer een leuke bucketlist voor de kerstvakantie gemaakt. Vol met gezellige dingen om met de kids te doen, allemaal thuis of vlakbij huis. Wij gaan regelmatig op de bucketlist kijken en hopelijk inspireert het jullie ook!
Onze bucketlist voor kerst: kerstvakantie activiteiten voor kinderen

naar buiten

Buiten afspreken is nu ideaal, in de tuin of om te wandelen, maar hoe blijf je warm? Scandinaviërs vinden het heel normaal om op koude donkere winterdagen buiten af te spreken.

Ben je benieuwd wat wij kunnen leren van de winter gewoontes van de Scandinaviërs? Ik schreef een blog over hoe je warm blijft tijdens buiten dates.
Buiten afspreken met vrienden: zo blijf je warm bij wandelen en in de tuin

knutselen

Tijd om te knutselen! We pakken iets warms te drinken en gaan lekker gezellig bij elkaar zitten. En we knutselen natuurlijk iets wat bij de winter past, daarom vind je hier leuke winterse knutsel ideeën.
Winter knutselen met kinderen als het buiten koud is

films kijken

Deze kerstvakantie kijken we lekker veel kinderfilms over kerst en de winter. Dennis verzamelt de leukste kinderfilms voor de kerstvakantie.
De leukste kinderfilms voor deze kerst

volg je leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 

heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen, schrijf je dan hier in

Een afbeelding van...