Leuk met kids blog

★ nieuw op leuk met kids ★

pinterest instagram facebook 

pasen met kids

Drie keer raden waar de Leuke Update #37 over gaat. Juist: inspiratie voor Pasen en de lente! Want wat hebben we zin in die vrolijk gekleurde paasversiering en dat zonnetje buiten. Maar daarnaast vind je in deze update natuurlijk ook weer allerlei andere nieuwtjes, ideeën, musthaves en uitjes voor kids.
De Leuke Update #37 | nieuwtjes, ideeën, musthaves en uitjes voor kids
We zijn alvast begonnen om leuke paashangers te knutselen voor in de paastakken. We maakten een aantal verschillende hangers. Paashangers van zoutdeeg zien er super mooi uit, maar zijn heel makkelijk om te maken. En paashangers van strijkkralen kunnen de kinderen ook zelf maken.
DIY paastakken: paashangers knutselen met kinderen
Zo gezellig, een tafel vol lekkere dingen voor Pasen. In de kleuren van het voorjaar, zoals deze cupcakes voor Pasen. Super makkelijk en leuk om samen met de kinderen te maken.
Paastraktatie: snelle muffins en cupcakes maken voor Pasen
Daarnaast vind je in de Leuke Update nog leuke paasbroden in de vorm van konijnen en eieren.
De Leuke Update #37 | nieuwtjes, ideeën, musthaves en uitjes voor kids | paasbrood voor paasontbijt, paasbrunch of paaslunch

knutselen met kids

Als we niet naar het museum kunnen, dan halen we de kunst wel in huis! Daarom vind je in dit artikel heel veel leuke ideeën voor thuis kunst voor kinderen. Boeken, kinderfilms, online rondleidingen, workshops en knutseltips.
Kunst voor kinderen thuis: online workshops, boeken en knutselen
Heb je een oud kledingstuk met een vlek of andere beschadiging? Of is een kledingstuk gewoon een beetje saai? Zulke kinderkleding kun je versieren met textielstiften. Daarom delen we allerlei leuke ideeën kleding te versieren met textielstiften.
Kinderkleding versieren met textielstiften: leuke ideeën om te knutselen
“Mama, ik verveel me, wat kan ik doen?” Je kent het wel, de kids vervelen zich. Daarom bedacht ik deze spel-inspiratie happertjes, die je gratis kunt downloaden. Met ideeën voor buitenspelen, binnenspelen en voor in de natuur. En natuurlijk uitleg om een happertje te vouwen.
Happertje vouwen met ideeën voor binnenspelen en buitenspelen

nog meer leuks

Heerlijk: vakantie bij zee. Deze zomer gingen we naar Landal Port Greve in Zeeland. Een kindvriendelijk vakantiepark aan het Grevelingenmeer en vlakbij zee.
Landal Port Greve: kindvriendelijk vakantiepark in Zeeland vlakbij bij zee
Er zijn de laatste tijd weer veel nieuwe kinderfilms verschenen. Dennis heeft ze toegevoegd aan ons lijstje met de leukste nieuwe kinderfilms van de afgelopen jaren.
De leukste nieuwe kinderfilms van de afgelopen jaren

fijn weekend!!

De Leuke Update #37 | nieuwtjes, ideeën, musthaves en uitjes voor kids

volg je leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 
banner instagram

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...