Leuk met kids blog

★ Opgeruimd huis met kids: organizing tips ★

Een huis met kinderen wordt al snel een chaos. Het helpt als je de boel goed organiseert, dan is het makkelijker om het netjes te houden. In deze nieuwsbrief vind je daarom fijne organizing tips voor een opgeruimd huis.

Zoek je meer interieur inspiratie? Op Instagram delen we regelmatig foto's.
pinterest instagram facebook 

De woonkamer

Hoe houd je de koelkast netjes en schoon? Met deze tips voor koelkast organizing helpt het hele gezin mee met opruimen en opgeruimd houden.
Koelkast organizing systeem: zo hou je het netjes en schoon
Verwarmingen maken je woonkamer vaak heel rommelig. Achter de deurtjes van deze verwarmingsombouw en dressoir zit heel veel rommel opgeborgen.
Ikea Hack: Eket verwarmingsombouw en dressoir. Eket heating conversion and sideboard dresser cupboard

Speelgoed opruimen

Kleine meis heeft niet zo’n grote kamer, maar we wilden toch een mooie plek maken voor al haar speelgoed. Daarom maakten we een speelgoedkast met een LEGO tafel, kinderkeuken en Barbie huis. Zo blijft haar kamer makkelijker opgeruimd en kan ze altijd met haar speelgoed spelen.
Ikea hack: DIY speelgoedkast met LEGO tafel, kinderkeuken en Barbie huis
Knutselen jullie kinderen ook zo ontzettend veel en heb je een enorme stapel knutselwerkjes liggen? Met deze ideeën kun je de knutselwerkjes op een leuke manier bewaren. Zonder dat ze in huis rondslingeren 🙂
Knutselwerkjes bewaren: kunst aan de muur, in pronkkast of in plakboek

Kleding opruimen

De meeste kinderen willen graag hun eigen kleding in de wasmand gooien, maar de juiste wasmand kiezen is ingewikkeld. Als je ze dan naroept “de zestig graden was”, dan wordt het er niet makkelijker op. Daarom bedacht ik een wasmand systeem om het makkelijker te maken.
Organizing met kinderen: was sorteren in gemarkeerde wasmanden
Met de komst van kinderen verdubbelt de hoeveelheid was en altijd hangt er wat te drogen. Dit ruimtebesparend wasrek biedt uitkomst. De was hangt nooit meer in de weg, netjes boven het bad of het trapgat. Door de steigerbuis blijft het stijlvol en je maakt het makkelijk zelf.
Ruimtebesparend droogrek van steigerbuis voor de eindeloze berg was
Het blijft een race tegen de klok om ‘s ochtends met kinderen de deur uit te komen. Dan zijn DIY kleding organizers een hele makkelijke oplossing om de ochtendspits met kinderen te versnellen.
DIY kleding organizers

De tuin

Als je vanuit je woonkamer op je tuin kijkt, dan is het leuk als hij altijd mooi is. In de zomer, maar ook in de winter. Ik deel hier mijn tips voor een kindvriendelijke tuin die het hele jaar mooi groen is.
Tips voor een kindvriendelijke, kleurrijke en groenblijvende tuin
Bijna alle kids vinden het super leuk om te tuinieren en een moestuinbak is een ideaal overzichtelijk tuintje. In dit artikel lees je hoe je aan de slag kunt, inclusief zaaikalender.
Vierkante meter moestuinbak: tips en zaaikalender

Handige opbergers

Deze trolley van Ikea is behalve mooi ook ideaal. Hij past in ieder hoekje en je kunt er echt alles in opbergen. We verzamelen leuke ideeën om de trolley te gebruiken.
Ikea Raskog trolley: ideeën om dat leuke rolkarretje te gebruiken
Ken jij die leuke kratjes van de Hema? Ze zijn er in verschillende maten, van heel licht materiaal, dus fijn voor op de kinderkamer. Kijk je mee hoe je ze kunt gebruiken?
Toffe kratjes van de Hema: ideeën om ze te gebruiken
Op zoek naar nog meer leuke opbergers? Kjk dan naar ons artikel met leuke opbergdozen en opbergmanden voor de kinderkamer.
De leukste opbergmanden en opbergdozen voor de kinderkamer - 3 sprouts dieren

Nog meer opruimen

Zou je graag minder plastic willen gebruiken als gezin met kinderen? Ik verzamelde tips om stapje voor stapje je huishouden eco proof te maken.
Tips om minder plastic te gebruiken voor een gezin met kinderen
Zoek je nog meer organizing tips? Kijk dan naar ons artikel met organizing tips voor gezinnen.
101 organizing tips voor een opgeruimd huis met kids

Volg je Leuk met kids ook op social media?

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

pinterest instagram facebook 
Een afbeelding van...