Leuk met kids blog

★ voorjaarsvakantie tips ★

pinterest instagram facebook 
De voorjaarsvakantie komt er aan! Deze week was de lente al een beetje voelbaar, hopelijk krijgen we dat fijne zonnetje ook in de krokusvakantie. We maakten in ieder geval weer een voorjaarsvakantie bucketlist. Vol leuke activiteiten voor binnen en buiten.
Onze voorjaarsvakantie kids bucketlist: activiteiten voor kinderen. De voorjaarsvakantie komt er aan! Daarom maakten we weer een bucketlist vol leuke voorjaarsvakantie activiteiten voor kinderen. Een lijst vol ideeën om deze krokusvakantie te doen. Met ideeën voor peuters en kleuters, maar ook voor grotere kinderen en tieners. Voor zowel voor mooi weer als voor slecht weer.
Deze vakantie gaan we de LEGO op beide kinderkamers weer eens goed uitzoeken. Bekijk onze tips om te LEGO en DUPLO op te bergen.
LEGO opbergen: opbergdoos / opbergbox / opberglade / speeltafel. LEGO is fantastisch speelgoed, maar wat geeft het een rotzooi. Waar laat je al die LEGO blokjes en hoe kun je ze goed organiseren? Hier vind je handige tips voor DUPLO en LEGO opbergen, waaronder een opbergdoos, opbergbox, opberglade en speeltafel.
De kinderen zijn gek op spelletjes. Dus we hebben weer wat spelletjes toegevoegd aan het bordspelletjes overzicht.
De leukste (bord)spelletjes voor peuters, kleuters, kinderen en tieners. Bijna alle kinderen zijn gek op spelletjes. Bovendien zijn spelletjes leerzaam en gezellig. Ik zette de leukste spelletjes op een rij, voor peuters, kleuters, kinderen en tieners.

uitjes met kids

Op zoek naar meer leuke festivals, voorstellingen en andere leuke uitjes? Bekijk dan de Leuk met kids agenda.

Vinden jullie lichtjesroutes ook zo leuk? In de voorjaarsvakantie kun je nog naar Lumen in Utrecht. Wij vonden het erg leuke manier om in de avond Utrecht te ontdekken!
Leuk met kids agenda: festivals en andere uitjes voor kinderen. Veel festivals en markten zijn hartstikke leuk om met de kinderen heen te gaan. Lekker met een hapje en drankje buiten in de lente en zomer met een zonnetje. Met een warm drankje binnen of buiten in de herfst en winter. Ik maakte dan ook een agenda met de leukste festivals en uitjes voor kinderen, gedurende het hele jaar.
In de voorjaarsvakantie draaien er leuke nieuwe films in de bioscoop. Bijvoorbeeld Asterix & Obelix in het Middenrijk. Maar ook Kleine All - De menselijke Antenne. Hier vertellen we meer over deze bioscoop films, maar we delen ook nieuwe film tips voor thuis!
De leukste nieuwe kinderfilms van de afgelopen jaren. Wat zijn er de afgelopen jaren veel leuke nieuwe kinderfilms verschenen! We maakten een overzicht van onze favoriete kinderfilms.
Ben je op zoek naar een leuk museum om te bezoeken met kinderen of tieners? Bekijk dan ons overzicht met kindvriendelijke musea in Nederland.

Of bekijk de reviews van leuke musea waar we geweest zijn.
Museum met kinderen: 101x leukste kindermuseum van Nederland. Wat zijn er ontzettend veel leuke musea voor kinderen in Nederland! Wil je naar een museum met je kinderen, dan vind je in deze lijst zeker een tof kindermuseum bij jou in de buurt, voor peuters, kleuters, kinderen en tieners!
Zo zijn we laatst nog bij het Paleis op de Dam in Amsterdam geweest. Het ontvangstpaleis van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima. Dit museum heeft leuke interactieve audiotours. Bekijk meer van het Paleis op de Dam.
Paleis op de Dam: leuk uitje met kinderen en tieners in Amsterdam. Het Paleis op de Dam is een leuk uitje met kinderen en tieners, in het centrum van Amsterdam. Dit museum laat namelijk allerlei aspecten van de geschiedenis zien en heeft leuke interactieve audiotours.

even weg met kids

Willen jullie deze voorjaarsvakantie even weg? We hebben heel veel fijne tips om te overnachten met kinderen en tieners. Hotels, campings en vakantiehuisjes, in Nederland en daarbuiten.
Stayokay
Afgelopen weekend verbleven we op Landal Orveltermarke, een mooi groen vakantiepark. Leuk voor kinderen, tieners en ouders die van sporten en natuur houden. Met onder meer een golfbaan, MTB track, speelnatuur, natuurbad en binnenzwembad. Het ligt vlakbij museumdorp Orvelte. Hier vertel ik meer over Landal Orveltermarke.
Landal Orveltermarke review kinderen en tieners: sporten en natuur. Landal Orveltermarke is leuk vakantiepark in Drenthe, voor kinderen, tieners en ouders die van sporten en natuur houden. Met onder meer een golfbaan, MTB track, speelnatuur, natuurbad en binnenzwembad. We vertellen er alles over in deze review van Landal Orveltermarke!

knutselen met kids

We hebben weer wat leuke knutsels toegevoegd. Op zoek naar inspiratie? Bekijk ons overzicht met 101 knutsel ideeën.
101 ideeën om te knutselen met kinderen. De afgelopen jaren deelde ik heel veel ideeën om te knutselen met kinderen, van peuter tot kleuter en schoolkinderen. Ik verzamelde alle leuke dingen bij elkaar, kijk je mee voor knutsel inspiratie?
Pasen komt er weer aan! Goede reden om dingen te knutselen knutselen in de sfeer van Pasen en de lente. Hier vind je leuke paas knutsels.
Knutselen voor Pasen: de leukste ideeën. Pasen komt er weer aan! Goede reden om dingen te knutselen knutselen in de sfeer van Pasen en de lente. Een paashaas, paaseieren en nog veel meer leuks. Met gekleurd papier, strijkkralen, pijpenragers, stempels, zoutdeeg, wc rolletjes en andere materialen. Kijk je mee? Easter crafting ideas for kids and parents..

Volg je Leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...