Leuk met kids blog

★ nieuw op leuk met kids ★

pinterest instagram facebook 

inspiratie voor Pasen

Heb je al gezien dat HEMA twee toffe bakvormen voor Pasen heeft? We gebruikten ze om paasbrood mee te maken. Na het bakken versierden we de baksels natuurlijk.

Gezellig voor bij het paasontbijt, de paasbrunch of gewoon op zondagochtend! Bekijk onze paasbrood recepten én de nieuwe HEMA collectie.
Recepten voor paasbrood: Pasen met kinderen. Ben je op zoek naar lekkere recepten voor paasbrood? In deze blog deel ik recepten voor paasbrood en paasbroodjes. En natuurlijk ook tips om het paasbrood te versieren met kinderen. En heb je al gezien dat HEMA twee bakvormen voor Pasen heeft? Een paashaas bakvorm en een siliconen paasei bakvorm. We gebruikten ze als basis voor de paasbrood recepten.
Zoonlief had paasontbijt op school, maar hij is niet zo van het knutselen op commando. Zijn zusje grijpt gelukkig iedere smoes aan om te knutselen. Zij bedacht deze paasdoos in de vorm van een vogelhuisje, die ze samen maakten.


Op mijn blog vind je de uitleg en 30 andere ideeën voor paasdozen.
Paasdoos knutselen – de leukste ideeën voor het paasontbijt op school. Ieder jaar is het weer spannend: voor wie mogen de kinderen een paasdoos knutselen voor het paasontbijt op school? Wie heb ik, wie heeft mij, wat zal ik knutselen? In dit artikel verzamel ik leuke ideeën voor het lente ontbijt.

uitjes met kids

Ken je Geofort Herwijnen al? Je leert er op een toffe manier over de aarde, het klimaat, waterbeheer en de energietransitie. Buiten is er een leuke speeltuin. En je kunt er Minecraft workshops doen! Daarnaast zit het in een oud fort van de Hollandse Waterlinie. We vertellen er alles over in deze review van Geofort Herwijnen.
Geofort Herwijnen review: museum over de aarde, met Minecraft. Geofort Herwijnen is een leuk museum voor kinderen en tieners. Het zit in een oud fort van de Hollandse Waterlinie. Je leert er over de aarde, het klimaat, waterbeheer en de energietransitie. Buiten is er een leuke speeltuin. En je kunt er Minecraft workshops doen! Kijk mee naar onze review van Geofort Herwijnen.
Wij zijn gek op street art routes. Want het is een leuke creatieve manier om te wandelen met kids en tieners. Daarom maakte ik een lijstje met onze favoriete street art routes. Leuk met kids en tieners!
De leukste street art routes voor kinderen en tieners. Wij zijn gek op street art routes. Het is een leuke creatieve manier om te wandelen met kids. En er komen steeds meer leuke street art routes bij. In dit artikel verzamelen we de leukste street art routes voor kinderen en tieners.
Ken je de Rexperience van Naturalis al? Hierin reis je terug naar de tijd van de Tyrannosaurus Rex. Miriam en ik gingen er heen met onze kids. Ze vonden deze VR achtige reis natuurlijk heel tof. Wij volwassenen trouwens ook!

Toch is er bij Naturalis is nog veel meer te beleven. Miriam komt er regelmatig met haar zoons. Ze geeft 5 redenen om met kids naar Naturalis te gaan.
Museum Naturalis met kinderen: 5 redenen om te gaan

verjaardagen

Kleine meis mocht trakteren: snoepkettingen en mandarijntjes, met traktatieklets kaartjes. Daarop staan vragen over jarig zijn. De juf was heel enthousiast, de vragen op de kaartjes werden klassikaal besproken. Dus kleine meis was helemaal trots. Tijd voor een blog over traktatieklets!
Traktatieklets kaartjes: leuke ideeën. Het is een van onze favoriete traktatie ideeën: traktatieklets kaartjes van Gezinnig. Daarom vind je hier leuke ideeën met deze traktatieklets kaartjes.
Op zoek naar een leuk verjaardagsfeestje? Ik maakte een lijstje met leuke ideeën voor een kinderfeestje. Voor zowel thuis als buitenshuis en zowel binnen als buiten.
De leukste ideeën voor een kinderfeestje thuis en buitenshuis. Ieder jaar is het weer een uitdaging: een leuk verjaardagsfeestje bedenken. Hoeveel kinderen mogen er komen en welke kinderen dan? Vieren we het thuis of ergens anders en waar dan precies? Hier vind je de leukste ideeën voor een kinderfeestje thuis en buitenshuis voor jongens en meisjes.
Wat koop je voor wat oudere kinderen? Dat kan best lastig zijn, want ze hebben al zo veel. Daarom maakte ik een lijst met cadeau ideeën voor kinderen van 9, 10, 11 of 12 jaar.
Verjaardagscadeau voor kids van 9, 10, 11 en 12 jaar: leuke cadeau tips voor bovenbouw kinderen. Wat koop je voor de negende, tiende, elfde of twaalfde verjaardag van je eigen kind, of van een ander kind? Of voor Sinterklaas of kerst? Wat past bij een kind in de bovenbouw van de basisschool? Leuke dingen genoeg! In dit artikel laat ik je heel veel leuke cadeau ideeën zien voor kinderen van 9, 10, 11 en 12 jaar. Grote en kleine cadeaus, voor zowel jongens als meisjes.

nog meer leuks

Vorige week begon de Ramadan. Ben je op zoek naar leuke ideeën om te knutselen in de Ramadan? Bekijk dan onze Ramadan knutseltips.
Ramadan knutselen: leuke ideeën voor kinderen. Ben je op zoek naar leuke ideeën om te knutselen in de Ramadan? Hier vind je toffe Ramadan knutseltips voor kinderen.
De meivakantie komt er alweer bijna aan! Ben je op zoek naar leuke ideeën? Kijk dan alvast naar onze meivakantie bucketlist.
Onze kids bucketlist voor de meivakantie: leuke activiteiten voor kinderen. Hoera het is bijna meivakantie, dus het is weer tijd voor een bucketlist vol leuke activiteiten voor kinderen! Wij maakten alvast een lijst met leuke ideeën om deze vakantie te doen, zowel voor mooi weer als voor slecht weer. Maar gelukkig is er prachtig lente weer voorspeld, dus wij gaan veel buiten doen met de kids.
En aan het einde van de maand is het ook alweer Koningsdag. Alvast wat knutselen? Kijk dan bij onze ideeën om te knutselen oor Koningsdag.
Knutselen voor Koningsdag en Oranje. Onze kinderen gingen op zoek naar leuke ideeën om te knutselen voor Koningsdag en Oranje. Ze bedachten super toffe knutselwerkjes met papier, wc rollen, pijpenragers, strijkkralen en stoepkrijt. Kijk je mee?

volg je leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 
banner instagram

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...