Leuk met kids blog

★ nieuw op leuk met kids ★ november

pinterest instagram facebook 
Wat een mijlpaal: ik ben gewoon 10 jaar moeder en we hebben een tiener in huis! Natuurlijk wel de aller aller allerliefste tiener die er is.

Zoonlief vindt dripcakes heel erg cool én is gek op macarons. Dus voor zijn tiende verjaardag versierde ik een dripcake. De kleine man was super blij met het resultaat, echt wat voor een tiener, vond hij. Deze taart kreeg natuurlijk ook een mooi plekje in mijn blog met bakinspiratie, daar vertel ik meer over hoe ik hem maakte.

De verjaardagskroon die zoonlief op de foto draagt heb ik gemaakt toen hij 1 jaar werd. Ik had nooit kunnen bedenken dat hij hem nog steeds graag zou dragen als hij 10 jaar zou zijn. Maar ja, tradities zijn nou eenmaal heel leuk, ook voor tieners!
wat een mijlpaal: tien jaar
Heb jij nieuwsgierige kids, dan zijn kinderboeken vol weetjes leuk. We verzamelen de leukste weetjesboeken voor kinderen in alle leeftijden.
Weetjesboeken en andere kinderboeken voor nieuwsgierige kinderen. Heb jij nieuwsgierige kids, dan zijn kinderboeken vol weetjes leuk als cadeau! We verzamelen de leukste weetjesboeken voor kinderen in alle leeftijden. Kijk je mee?
Het Amsterdamse merk Snurk heeft prachtige duurzame dekbedden. Naast prints voor jongere kinderen, hebben ze ook leuke dekbedden voor oudere kinderen, tieners en volwassenen. Ik laat je hier onze favorieten zien.
Duurzame-dekbedden-van-Snurk-23-640x640
Het werd tijd voor een update van ons overzichtsartikel voor de Nintendo Switch. Dennis voegde nog meer leuke games toe. En zoonlief probeerde een boek met Minecraft tips uit en ik kan alvast verklappen: hij vind het een aanrader!
Nintendo Switch: waarom we fan zijn + onze favo spellen voor kinderen
Wat kunnen schoenen ontzettend stinken en sportschoenen zijn waarschijnlijk het allerergst. Maar ook na een lange werkdag of schooldag ruiken schoenen bepaald niet fris. Een Nederlandse vader heeft daar wat op bedacht: Shoefresh, een apparaat dat je schoenen opfrist. Wij testten de Shoefresh en vertellen er alles over. Een tip voor Sinterklaas: dit weekend heeft Shoefresh een kortingsactie.
Shoefresh review: een oplossing voor stinkende en natte schoenen. Wat kunnen schoenen ontzettend stinken en sportschoenen waarschijnlijk het allerergst. Maar ook na een lange werkdag of schooldag ruiken schoenen bepaald niet fris. Shoefresh heeft daar wat op bedacht: een apparaat dat je schoenen opfrist. Wij testten de Shoefresh.

Sinterklaas tips

Nog een weekje voordat het pakjesavond is! En met dat nieuws van de afgelopen dagen kijken we extra naar een gezellige pakjesavond uit. Dus delen we hier ook nog wat Sinterklaas tips.

Niet voor iedereen is de Sinterklaastijd makkelijk. Omdat er weinig geld is, of om andere redenen. Daarom zijn er mooie initiatieven, waarmee je andere kinderen met Sinterklaas kunt helpen, zoals dit lieve chocolade huisje. Ik zette mooie initiatieven op een rijtje.

De pietjes van chenille draad maakte ik met onze kids, de uitleg deel ik mijn artikel met 25 Sint knutsel ideeën.
Sinterklaas knutselen: leuke ideeën voor Sint en Piet. Van chenille draad oftewel pijpenragers en pompons kun je deze pietjes maken.
Zoonlief kwam vorige week met een lootje thuis en hij wist al van allerlei vriendjes wie wie heeft. Zo leuk hoe ze er mee bezig zijn! Mogen jullie kids dit jaar lootjes trekken en surprises maken? In dit artikel vind je 50 leuke surprise ideeën.


Een surprise cadeautje: op veel scholen mag je maar 5 euro uitgeven, op sommige andere iets meer. Dat is best een uitdaging. In dit artikel vind je daarom heel veel leuke goedkope surprise cadeau ideeën.
sint surprises tips
Op Pakjesavond beginnen we natuurlijk met comfort food. Daarom vind je hier een aantal recepten een pakjesavond maaltijd. Daarnaast vind je hier leuke zoete Sinterklaas recepten.

Zoek je nog een leuk cadeau voor Sinterklaas voor de kinderen? Ik maakte een lijst met heel veel leuke cadeaus voor pakjesavond. Met deze ideeën kun je die cadeaus extra leuk inpakken.
DIY: de zak van Sinterklaas zelfmaken
Tot slot nog een mooi boek. Zeg je Janneke Schotveld, dan roepen je kids waarschijnlijk "Superjuffie!" Maar deze schrijfster heeft nog een stoere heldin: de Dappere Ridster. In haar nieuwste boek helpt deze heldin Sinterklaas. Corrien is fan en vertelt hier meer over dit mooie Sint boek over de Dappere Ridster.
De leukste boeken over Sinterklaas, zoals De Dappere Ridster - Sint zit vast

volg je leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 
banner instagram

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...