Leuk met kids blog

★ nieuw op leuk met kids ★

pinterest instagram facebook 
Toen de kids klein waren hadden ze een strandponcho, zo'n handdoek die je over je hoofd kunt doen. Ze zijn zo fijn na het zwemmen, lekker warm. Maar die mini poncho's waren nu echt te klein, dus ik ging op zoek naar een nieuwe. Ik vond er voor beide kids een, maar ook voor onszelf. Wij lopen dus straks allemaal in zo'n jurk over het strand 😉Bekijk alle strandponcho's.
Strandponcho voor volwassenen en kinderen, handig na het zwemmen. Een strandponcho is niet alleen handig voor kinderen, maar deze surfponcho's zijn ook fijn voor tieners en volwassenen. Zo'n badhanddoek met capuchon is ideaal na het zwemmen, op het strand en in het zwembad. Ik zocht mooie en duurzame exemplaren.
Het is warm weer, dus wij gingen op zoek naar waterspelletjes voor kinderen. En de kids bedachten er ook nog een paar :-) Bekijk de waterspelletjes.
De leukste waterspelletjes voor kinderen, thuis of op de camping. Het is de komende dagen warm weer, dus wij gingen op zoek naar waterspelletjes voor kinderen. En de kids bedachten er ook nog een paar.
Wat een fantastische plek met kinderen: Terra Wolde. Dit eco paradijsje ligt in het Horsterwold bij Zeewolde in Flevoland. Een duurzaam buiten hotel annex luxe camping, midden in de natuur. Met het heerlijke restaurant Pomponius, waar je eet in en uit de tuin, tussen de bloemen. Meer over Terra Wolde.
Terra Wolde met kinderen: eco buiten hotel en luxe camping. Wat een fantastische plek met kinderen: Terra Wolde. Dit eco paradijsje ligt in het Horsterwold bij Zeewolde in Flevoland. Een duurzaam buiten hotel annex luxe camping, midden in de natuur. Met het heerlijke restaurant Pomponius, waar je eet in en uit de tuin, tussen de bloemen.
Kijk dat is nou echt iets voor ons! De Hema heeft een hele toffe collectie met Nijntje schoolspullen. Zelf heb ik een enorm zwak voor Nijntje en kleine meis ook heeft dat ook. Meer over de Nijntje schoolspullen van de Hema.
De nieuwe Nijntje schoolspullen van de Hema. Kijk dat is nou echt iets voor ons! De Hema heeft een hele toffe collectie met Nijntje schoolspullen. Zelf heb ik een enorm zwak voor Nijntje en kleine meis ook.
Wat is het heerlijk om de natuur in te gaan met kinderen en tieners en er zijn zo veel leuke uitjes! In deze blog vind je zulke uitjes met kinderen en tieners, zoals een blotevoetenpad, speelnatuur, natuurspeeltuin, pluktuin, dolhof of klimbos. We verzamelen de fijnste uitjes in heel Nederland. Bekijk alle natuur uitjes in heel Nederland.
101 natuur uitjes met kinderen en tieners: blotevoetenpad, speelnatuur, natuurspeeltuin, pluktuin, dolhof of klimbos. Wat is heerlijk om de natuur in te gaan met kinderen en tieners en er zijn zo veel leuke uitjes! In deze blog vind je zulke uitjes met kinderen. We verzamelen de fijnste uitjes in heel Nederland. Dit is Jeugdland in Amsterdam Oost in Noord Holland.
Ieder jaar maken we een flinke lijst zomer activiteiten voor kinderen, om te doen in en rond de zomervakantie. Nu de kids groter worden hebben ze een eigen wensenlijstje. De lijst wordt dan ook lekker lang ;-) Met ideeën voor thuis en op vakantie. Een lijst waar we regelmatig op gaan kijken en hopelijk inspireert het jullie ook! Bekijk de zomer (vakantie) bucketlist.
Onze zomer bucketlist: leuke zomervakantie activiteiten voor kinderen. Ieder jaar maken we een flinke lijst zomer activiteiten voor kinderen, om te doen in en rond de zomervakantie. Nu de kids groter worden hebben ze een eigen wensenlijstje. De lijst wordt dan ook lekker lang. Met ideeën voor thuis en op vakantie. Een lijst waar we regelmatig op gaan kijken en hopelijk inspireert het jullie ook!
Jeugdland is waarschijnlijk de bekendste speeltuin van Amsterdam. En wat ons betreft ook de leukste, met onder meer een huttenbos, zwemstijger, blotevoetenpad, heel veel bloemen en ruimte om te lekker te ravotten. Bekijk Jeugdland.
Speeltuin Jeugdland Amsterdam, met huttenbos en blotevoetenpad. Jeugdland is waarschijnlijk de bekendste speeltuin van Amsterdam. En wat ons betreft ook de leukste, met onder meer een huttenbos, zwemstijger, blotevoetenpad, heel veel bloemen en ruimte om te lekker te ravotten. Kijk je mee? 
Lang in de auto of het vliegtuig zitten is voor kinderen vaak heel saai. Op die lange rit of vlucht kun je natuurlijk zelf van alles verzinnen. Maar een van deze vakantie cadeautjes voor onderweg, is ook een leuke verrassing voor kinderen. Bekijk alle vakantie cadeautjes.
Vakantie cadeautjes voor kinderen – voor onderweg en op vakantie. Lang in de auto of het vliegtuig zitten is voor kinderen vaak heel saai. Op die lange rit of vlucht kun je natuurlijk zelf van alles verzinnen. Maar een van deze vakantie cadeautjes voor onderweg, is ook een leuke verrassing voor kinderen. Met veel van deze cadeaus kun je de kinderen onderweg vermaken, met andere kunnen ze zich tijdens de vakantie vermaken.

volg je leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 
banner instagram

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...