Leuk met kids blog

★ Herfstvakantie ideeën ★

In de regio Noord is de herfstvakantie vandaag begonnen, de regio's Midden en Zuid is volgende week aan de beurt. Wij hebben er zin in, daarom vind je in deze nieuwsbrief leuke tips voor de herfstvakantie.
pinterest instagram facebook 
We hebben heel veel plannen voor de herfstvakantie, dus we hebben natuurlijk weer een nieuwe herfst bucketlist gemaakt. Leuke ideeën voor binnen en buiten, voor thuis en buitenshuis. Bekijk de herfstvakantie bucketlist.
Onze kids bucketlist voor deze herfst: leuke herfstvakantie activiteiten. De herfst is volop aangebroken en eigenlijk vind ik dat best gezellig. Ik maakte weer een lijstje met kids activiteiten voor de herfst, waaronder leuke dingen voor de herfstvakantie. Wij gaan regelmatig op het lijstje kijken en hopelijk inspireert het jullie ook om leuke dingen met de kinderen te doen!Onze kids bucketlist voor deze herfst: leuke herfstvakantie activiteiten. De herfst is volop aangebroken en eigenlijk vind ik dat best gezellig. Ik maakte weer een lijstje met kids activiteiten voor de herfst, waaronder leuke dingen voor de herfstvakantie. Wij gaan regelmatig op het lijstje kijken en hopelijk inspireert het jullie ook om leuke dingen met de kinderen te doen!
Wil je deze herfstvakantie nog even weg? Ik maakte een lijstje met 10 fijne bestemmingen voor de herfstvakantie. Vakantieparken, hotels en ook een paar campings. Zowel in steden als in de natuur. Allemaal fijne bestemmingen voor de herfstvakantie, voor een nachtje of een week.
Onze tips voor een vakantiepark of hotel in de herfstvakantie. Wil je deze herfst een paar dagen of een week weg? Op mijn blog vind je heel veel tips voor een vakantiepark of hotel in de herfstvakantie. Hieronder verzamel ik onze favoriete plekken voor de herfstvakantie. Het zijn zowel fijne plekjes in de natuur als in de stad.
We kunnen geen stap buiten de deur zetten zonder met mooie blaadjes terug te komen 🍁 Dat komt goed uit, want we zijn weer lekker aan het herfst knutselen. Op mijn blog vind je al onze herfst knutsel ideeën.
Herfst knutselen met kinderen: blaadjes, kastanjes en meer ideeën. Het is herfst, dus we gaan lekker samen knutselen met de kinderen. Eerst het bos of park in om blaadjes, kastanjes en eikeltjes te verzamelen. Daarna plakken, knippen en verven. Kijk je mee voor inspiratie?
De Leuk met kids agenda is weer aangevuld! Want er staan in de herfstvakantie veel leuke festivals en andere uitjes voor kinderen op de agenda.
Leuk met kids agenda: festivals en andere uitjes voor kinderen. Veel festivals en markten zijn hartstikke leuk om met de kinderen heen te gaan. Lekker met een hapje en drankje buiten in de lente en zomer met een zonnetje. Met een warm drankje binnen of buiten in de herfst en winter. Ik maakte dan ook een agenda met de leukste festivals en uitjes voor kinderen, gedurende het hele jaar.
Deze zomer gingen we naar Parijs. Afstanden zijn zó groot en er is zó veel te zien. We boekten daarom voor onze eerste dag in Parijs de hop on hop off bus. Die gaat namelijk langs allerlei toeristische attracties in het centrum. Zo zagen we in één dag enorm veel van Parijs, een aanrader! Wil je meer weten of gelijk boeken, bekijk dan mijn blog over de hop on hop off bus.
Hop on hop off bus Parijs: aanrader met kinderen. Ga je een paar dagen naar Parijs met kinderen of tieners? Wij vonden de Hop on hop off bus een ideale manier om snel veel te zien in Parijs, zeker met kinderen.
Het is weer tijd voor bordspelletjes, zeker als het wat minder mooi weer is. Dit zijn de leukste spelletjes.
De leukste (bord)spelletjes voor peuters, kleuters, kinderen en tieners. Bijna alle kinderen zijn gek op spelletjes. Bovendien zijn spelletjes leerzaam en gezellig. Ik zette de leukste spelletjes op een rij, voor peuters, kleuters, kinderen en tieners.
Stinken schoenen na een dagje spelen of sporten? Een Nederlandse vader heeft daar wat op bedacht: Shoefresh, een apparaat dat schoenen opfrist en droogt.
Shoefresh review: een oplossing voor stinkende en natte schoenen. Wat kunnen schoenen ontzettend stinken en sportschoenen waarschijnlijk het allerergst. Maar ook na een lange werkdag of schooldag ruiken schoenen bepaald niet fris. Shoefresh heeft daar wat op bedacht: een apparaat dat je schoenen opfrist. Wij testten de Shoefresh.
Na al die regen komt er weer een herfstzonnetje aan! Daarom maakte ik een lijst met herfst uitjes, vol tips om samen naar buiten te gaan.
Herfst uitjes voor kinderen: tips om samen naar buiten te gaan. Het wordt langzaamaan kouder en natter buiten, maar gelukkig zijn er nog genoeg lekkere dagen. Daarom maakte ik een lijst met herfst uitjes voor kinderen, vol tips om lekker samen naar buiten te gaan! Heel veel van deze uitjes zijn gratis of goedkoop.

Volg je Leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...