Leuk met kids blog

★ nieuw op leuk met kids ★

pinterest instagram facebook 

nieuwe blogs

Wie mij op Instagram volgt had het al gezien: onze knutselproductie is deze week hoog, want kleine meis heeft griep. Zo hebben we nu een blog vol leuke knutsels en tekeningen met eenhoorns en paarden. Zijn jouw kids ook gek op deze bijzondere dieren? Bekijk dan onze ideeën om paarden en eenhoorns te knutselen en tekenen.
Paarden en eenhoorns knutselen en tekenen: leuke ideeën. Ben je gek op paarden en eenhoorns, oftewel unicorns? Hier vind je leuke ideeën om paarden en eenhoorns te knutselen en tekenen.
Onze kleine man begint langzaamaan te puberen. Als ik ouders van vriendjes mag geloven, is hij niet de enige. Al is het echt nog wel pre-puberen. Van vriendinnen met oudere tieners hoor ik echte puber verhalen, dat is andere koek. Daarom ging ik op zoek naar informatie over de puberteit, juist voordat die echt begint. Dit zijn de 10 nuttigste tips voor ouders van pubers, met een handige boekentip.
10 tips over de puberteit, die je wil weten vóór je pubers hebt. Begint je kind te puberen? Dan heb ik 10 tips die je wil weten vóór je pubers hebt. Handige tips voor ouders met een beginnende puber. Of beter nog: vlak voordat je kind gaat puberen. Plus een boek als aanrader, vol inzichten en tips over de puberteit.
Je kent het Muizenhuis van Karina Schaapman vast van de boeken. Maar je kunt het Muizenhuis ook zelf knutselen. En weet je dat je het Muizenhuis in Amsterdam ook kunt bezoeken? Bekijk hier alles over het Muizenhuis.
Weet je dat je het Muizenhuis in Amsterdam kunt bezoeken?
Er is een nieuwe koptelefoon voor je kind of tiener. Deze open ear van Philips zit niet in of over het oor, maar boven het oor. Je kind kan de omgeving horen én het oor is beschermd. Dubbel veilig dus. Daar was ik wel benieuwd naar. We hebben de koptelefoon getest.
Veilige koptelefoon voor kind en tiener: review Philips open ear. Philips heeft een nieuwe technologie: de open ear koptelefoon. Deze kinderkoptelefoon zit niet in of over het oor, maar boven het oor. Je kind of tiener kan de omgeving horen en het oor is beschermd. Een veilige open ear koptelefoon voor je kind of tiener dus. Tijd voor een review van deze Philips TAK460.
Het is eindelijk winter, dan is het ook leuk om te knutselen in winter thema. Met kleine meis maakte ik deze skiërs. Het is even priegelen, maar dan blijven ze zelfs rechtop staan. Wil je deze skiërs ook knutselen? Op mijn blog vind je deze en 25 andere winterknutsels.
Winter knutselen met kinderen als het buiten koud is: leuke ideeën. Het is winter, echt weer om binnen te knutselen met kinderen! We pakken iets warms te drinken en gaan lekker gezellig bij elkaar zitten. In januari gaan we altijd aan de slag met activiteiten in winter thema. Daarom vind je hier leuke winterse knutsel ideeën, voor peuters en kleuters, maar ook voor oudere kinderen en tieners. Kijk je mee?
Zoek je een leuk vakantiehuis of vakantiepark voor tieners? Ik verzamel leukste vakantiebestemmingen voor tieners en ouders.
Vakantiepark of vakantiehuis met tieners dit zijn de leukste. Zoek je een leuk vakantiehuis of vakantiepark met tieners? Dit zijn de leukste vakantiebestemmingen voor tieners en ouders.
Wie is de Mol is weer begonnen! Jut en Jul hier zijn enorm fan van het programma. Daarom ging Dennis op zoek naar spelletjes, films en games voor fans van Wie is de Mol. Met het officiële spel, maar ook alternatieven voor jongere kids.
Wie is de Mol: de leukste spelletjes, films en games voor fans. Zijn jullie ook fan van Wie de Mol? Dan wil je het spel thuis waarschijnlijk ook graag spelen. We verzamelen de leukste spelletjes, films en games voor fans van Wie is de Mol. Dus zijn jullie Molloten, kijk dan snel mee.
Dit Mens Erger Je Niet spel maakte ik samen met zoonlief. Het is een flink knutsel project, dus je bent lekker lang bezig. Want het bord is zelfgemaakt en de pionnen ook. Leuk voor jezelf, of als zelfgemaakt cadeau. De uitleg van het Mens Erger Je Niet spel vind je hier.
Spel zelf maken: mens erger je niet knutselen. Op zoek naar iets leuks om te knutselen met oudere kinderen of tieners? Dan is dit mens erger je niet spel leuk om te zelf te maken. Wij maakten het voor Sinterklaas als surprise. Maar is ook een leuk project voor de vakantie. Of om te maken als cadeau.
Het is zo pijnlijk: een voorhoofdsholteontsteking of bijholteontsteking. Maar welke tips helpen, wat geeft echt verlichting? Ik maakte een lijstje met fijne tips.
Tips die echt helpen bij voorhoofdsholteontsteking. Het is zo pijnlijk: een ontsteking van je voorhoofdsholte of bijholtes. Maar welke tips helpen bij een voorhoofdsholteontsteking en bijholteontsteking, wat geeft echt verlichting? Ik maakte een lijstje.
Als kind was Dennis gefascineerd door het heelal. Hij en de kids waren dus erg benieuwd naar Space Expo in Noordwijk. Ook zo gek op ruimtevaart? Dennis vertelt hier meer over het ruimtevaartmuseum.
Space Expo in Noordwijk: museum over ruimtevaart met kinderen. Ben je benieuwd hoe ruimtevaartmuseum Space Expo in Noordwijk is met kinderen? Dennis vertelt over het museum voor ruimtevaartgeschiedenis.

nog meer leuks

Na mijn vorige nieuwsbrief over Frankrijk, kreeg ik de vraag of ik ook leuke Nederlandse camping tips heb. Geen wonder, want veel mensen hebben Nederland ontdekt als vakantieland, las ik vorige week. En ik heb inderdaad veel NL camping tips:
* Een lijstje met kids campings
* Een lijstje met tiener campings
* Veel reviews van campings
Huttopia de Roos: review van kindvriendelijke natuur camping in Overijssel . Camping Huttopia de Roos ligt aan de Vecht. Op de camping liggen er in de Vecht drie zwemsteigers. Daar wordt veel gebruik gemaakt door gezinnen met wat grotere kids, zoals die van ons. 
Vorig weekend was de grote show van Kinderen voor Kinderen op TV, dochterlief en ik zaten samen voor de buis. En hoe leuk is dit vriendenboek? Met vragen die met KvK te maken hebben. Zoals “hoe blijf je fitlala” en “wat is jouw waanzinnige droom voor later?” en wat je favoriete liedje is. Maar ook gewoon wanneer je jarig bent. Bekijk hier meer.
Heel veel kinderen vinden een vriendenboekje leuk. In sommige klassen zijn het vooral de meisjes, in andere doen de jongens ook mee.

volg je leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 
banner instagram

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...