Leuk met kids blog

★ winter tips ★

We zitten midden in de winter en stiekem vind ik dat best een fijn seizoen. Natuurlijk word ik straks weer vrolijk van de lente zon. Maar voor nu genieten we van de leuke aspecten van de winter. Met heel veel leuke tips voor binnen.
pinterest instagram facebook 
Het is buiten koud en nat en toch wil je wat leuks doen met de kinderen. Gelukkig zijn er genoeg leuke uitjes om binnen te doen met kinderen. Hier vind je binnen uitjes in Nederland en België.
101 binnen uitjes met kinderen voor als het regent of koud is
Hoe vermaak je de kids thuis als het buiten slecht weer is, koud en nat? Mogelijkheden genoeg om binnen te doen met kinderen. Bekijk alle tips voor binnen.
101 dingen om binnen te doen met kinderen als het regent of koud is. Hoe vermaak je de kids als het buiten slecht weer is, koud en nat? Mogelijkheden genoeg om binnen te doen met kinderen, zowel thuis als buiten de deur! Ik verzamelde heel veel ideeën om te spelen en sporten, koken en eten, knutselen, culturele dingen doen en veel meer. Gelukkig zijn er niet alleen leuke dingen buitenshuis, maar ook heel veel binnenshuis.
Zo gezellig: winter knutselen met kinderen! We pakken iets warms te drinken en gaan lekker gezellig bij elkaar zitten. Bekijk alle winter knutsels.
Winter knutselen met kinderen als het buiten koud is: leuke ideeën. Het is winter, echt weer om binnen te knutselen met kinderen! We pakken iets warms te drinken en gaan lekker gezellig bij elkaar zitten. In januari gaan we altijd aan de slag met activiteiten in winter thema. Daarom vind je hier leuke winterse knutsel ideeën, voor peuters en kleuters, maar ook voor oudere kinderen en tieners. Kijk je mee?
Het is een van onze favoriete bezigheden als het koud is: winter koekjes bakken en versieren. Jamkoekjes, peperkoekhuisjes, sneeuwkoekjes en meer. Bekijk alle winter koekjes.
Winter koekjes bakken en versieren. Het is een van onze favoriete bezigheden voor de winter: koekjes bakken en versieren. Soms bakken we de koekjes zelf, soms gebruiken we koekjes uit de winkel. Want koekjes versieren is misschien wel het allerleukste, het is een soort knutselen. In dit artikel delen we leuke ideeën.
Een leuke DIY uit de oude doos! Ben je die handschoenen van de kinderen ook altijd kwijt? Of raken je kids verstrikt in de koorden die aan die handschoenen zitten? Zo maak je lusjes voor handschoenen, waarmee je ze vast zet aan de winterjas
DIY: lusjes voor handschoenen aan de winterjas
In de winter is het leuk om met de kinderen vogels te voeren. Yvette maakte deze schattige kopjes met vogelvoer om in de tuin te hangen. Een kopje vogelvoer is makkelijk zelf te maken!
kopje vogelvoer maken
Het lijkt wel of iedereen griep heeft, veel klassen zijn half leeg. Of de klas zit thuis, als de juf of meester ziek is. Wij hebben ons recept voor kippensoep tegen griep dus weer eens gemaakt!
Recept voor kippensoep tegen griep
Veel gezinnen gaan binnenkort op wintersport. Cathelijne is een ervaren skiër. Ze deelt haar tips voor de voorbereiding van de wintersport.
Voorbereidingen wintersport met kids: tips van een ervaren skiër
LEGO is fantastisch speelgoed, maar wat geeft het een rotzooi. Waar laat je al die LEGO blokjes en hoe kun je ze goed organiseren? Met deze handige LEGO opbergtips.
LEGO opbergen: opbergdoos / opbergbox / opberglade / speeltafel. LEGO is fantastisch speelgoed, maar wat geeft het een rotzooi. Waar laat je al die LEGO blokjes en hoe kun je ze goed organiseren? Hier vind je handige tips voor DUPLO en LEGO opbergen, waaronder een opbergdoos, opbergbox, opberglade en speeltafel.
Ken je de nieuwe VPRO familieserie Lampje al? Het is een prachtige film voor wat oudere kinderen, tieners én volwassenen. Ik vertel hier meer over de serie en het boek.
Lampje

Volg je Leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...