Leuk met kids blog

★ nieuw leuks ★

pinterest instagram facebook 

nieuwe blogs

Er is weer een nieuwe Leuke Update! Dit keer natuurlijk met zomer inspiratie, hoe kan het ook anders met dit mooie weer. Buiten uitjes, vakantiebestemmingen, tips voor buitenspelen, zomer musthaves, tuin tips, knutselideeën, zomerse traktaties, boekentips en ideeën voor de zomervakantie. Bekijk hier de Leuke Update #46.
De Leuke Update #46 | kids nieuws, musthaves, uitjes | zomer tips. Op 21 juni begint de zomer officieel, maar dit jaar is hij vroeg van start gegaan. We genieten al weken van prachtig mooi weer. Natuurlijk vind je in deze update tips voor de zomer. Leuke buiten uitjes, vakantietips, tips voor buitenspelen, zomer musthaves, tuin tips, knutselideeën, fijne boeken en ook alvast tips voor de zomervakantie.
We hebben twee grote LEGO fans in huis. Wat is er dan leuker dan een LEGO poppetje knutselen met FIMO klei? We maakten er sieraden van, zoals een ketting, sleutelhanger en broche. Zo maakten we deze LEGO poppetjes.
LEGO poppetje knutselen met FIMO klei: ketting, sleutelhanger of broche. We hebben twee grote LEGO fans in huis. Wat is er dan leuker dan een LEGO poppetje knutselen met FIMO klei? We maakten er sieraden van, zoals een ketting, sleutelhanger en broche.
Wat een leuke stad is Deventer, echt een aanrader voor een paar dagen weg! Met een mooi stadsstrand, toffe speeltuinen, interessante musea, street art routes, leuke restaurants en fijne winkels. En natuurlijk een prachtige oude binnenstad. Als kind kwam ik vaak in Deventer, want ik groeide in de buurt op. Inmiddels woont mijn vader in het centrum van Deventer en komen we er weer regelmatig. Tijd voor een blog over Deventer dus, vol tips voor gezinnen.
Deventer met kinderen en tieners uitjes, restaurants en hotels (3)
De zomervakantie komt er aan, dus we denken alvast na over een cadeau voor de juffen en meesters. Toegegeven, het duurt nog even, maar ik ben liever op tijd klaar, die laatste schoolweken zijn druk genoeg. Zoeken jullie nog een leuk cadeau voor docenten? Hier vind je leuke cadeau ideeën voor de juf en meester, zowel zelfgemaakt als uit de winkel. Deze zoutdeeg bloemenhangers maakten we vorig jaar.
De leukste cadeaus voor de juf of meester (7)
Op zoek naar leuke sandalen en slippers voor kinderen, waar ze ook nog goed op lopen en rennen? Wij hebben er de afgelopen jaren flink wat uitgeprobeerd. Ik maakte een lijstje met onze favoriete sandalen en slippers, met veel duurzame keuzes.
sandalen en slippers (3)
In mijn Instagram stories vroeg ik jullie om tips om te overnachten op doorreis in Frankrijk. Ik kreeg fijne tips, maar vooral heel vaak de vraag of ik de tips wilde delen. Daarom maakte ik een blog met de leukste plekjes op doorreis in Frankrijk. Met jullie tips en mijn eigen shortlist.
Overnachten op doorreis in Frankrijk: hotels, campings en huisjes. Op doorreis in Frankrijk is het met kinderen ideaal om een of meer nachten te overnachten. Snel in de buurt van de snelweg, of juist een paar dagen op een leuke plek. Daarom deel ik hier fijne hotels, campings en huisjes.
Als je een cadeau meeneemt en er wordt de hele middag mee gespeeld door kids, papa’s en opa’s… dan weet je dat het een goede keuze is! Wij hebben zelf een tennispaal met voet, die kun je overal neerzetten. Op het gras kan zo’n voet een kale plek geven, dus voor ons nichtje kochten we deze tennispaal die je in het gras prikt. Zoek je meer buitenspeelgoed? Kijk dan naar onze lijst met buitenspeelgoed tips.
Het leukste buitenspeelgoed voor deze lente en zomer (5)
Met Cathelijne en onze gezinnen ging ik laatst naar de Veerplas in Haarlem. Het strandje is er lang en er ligt een ballenlijn. Daarnaast is er een groot grasveld met een speeltuintje en genoeg ruimte om te spelen. Wij zaten op het terras van strandtent Het Veerkwartier met uitzicht op het water. Deze hippie strandtent heeft een fijne kaart, inclusief kindermenu. De kids zwommen, bedekten elkaar met zand, voetbalden, speelden verstoppertje in de bosjes en werden lekker vies. Zoek je meer leuke plekken? Bekijk dan onze lijst met kindvriendelijke strandtenten in heel Nederland.
De leukste kindvriendelijke strandtenten in heel Nederland - Het Veerkwartier in Haarlem (3)

nog meer leuks

Vandaag is Internationale Picknickdag! Als ambassadeur van Mepal ging ik daar natuurlijk mee aan de slag. Onze kids vragen vaak of we kunnen picknicken, dan zoeken we snel wat lekkers bij elkaar. Dit keer hebben kleine meis en ik scones gebakken, lekker met jam en boter of room. In de fruitpot gaat zomerfruit mee. En heb je deze toffe isoleerflessen voor kids al gezien? Ze waren er al in printjes voor kleintjes. Maar nu is er ook deze stoere variant voor grotere kids en tieners. Lees hier verder.
De Leuke Update #46 | kids nieuws, musthaves, uitjes | zomer tips. In de lente en zomer vragen onze kids vaak of we kunnen picknicken. Dan zoeken we snel wat lekkere dingen bij elkaar. Dit keer hebben kleine meis en ik scones gebakken, lekker met jam en boter of room. Maar mueslibollen of kwarkbollen van de bakker zijn ook prima. In de fruitpot gaat zomerfruit mee voor de vitamines. Het handige van deze bakjes is dat je het fruit er in kunt wassen. Voor ons gaat er koffie of thee mee. De kids krijgen een fris drankje in hun isoleerfles. Heb je deze toffe isoleerflessen voor kids al gezien? Ze waren er al in printjes voor kleintjes. Maar nu is er ook deze stoere variant voor grotere kids en tieners.
Hoe leuk is het als je tuin in de catalogus van je favoriete merk staat? Onze tuin staat in het Fermob Album 2022. Onder de noemer Oui aux petits espaces qui voient les choses en grand – Ja tegen kleine ruimtes die groot denken. Lees hier verder.
Onze tuin staat in het "Fermob Album 2022" tussen de andere inspirerende tuinen. Onder de noemer Oui aux petits espaces qui voient les choses en grand. Oftewel Ja tegen kleine ruimtes die groot denken. Super leuk!
Zo leuk, ik krijg vaak toffe traktaties toegestuurd. Zo stuurde Luce me de smileys en Yvette stuurde me de roze ijsjes. De onderste twee traktaties nam kleine meis mee naar huis. Ze kregen natuurlijk allemaal een plekje in mijn overzicht met traktatie tips!
traktaties
We gaan deze zomer naar Parijs. Want het wordt tijd voor een nieuwe versie van deze foto, maar dan met kids. Zou leuk zijn om ze naast elkaar te hangen. Maar goed, we gaan natuurlijk niet alleen voor die foto. We gaan lekker veel slenteren door Parijs. Dus vroeg ik op Instagram om tips én deelde ik ook alvast wat tips die ik van Corrien kreeg. Zo tof, ik kreeg zo veel leuke tips! Ga jij binnenkort naar Parijs? Lees op mijn Instagram alle tips voor Parijs met kids. Tips blijven natuurlijk welkom!
Parijs

volg je leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 
banner instagram

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...