Leuk met kids blog

★ herfst tips★

pinterest instagram facebook 
De zomer lijkt nu toch echt afgelopen te zijn, maar wij hebben ons voorgenomen om lekker te gaan genieten van die nazomer. In deze Leuke Update vind je zoals altijd leuke kids nieuwtjes, ideeën, musthaves en uitjes. Maar dus ook fijne tips om het nazomergevoel vast te houden. Zoals leuke nazomer uitjes en nazomer knutsels.
De Leuke Update #47 | kids nieuwtjes, ideeën, musthaves en uitjes. De zomer lijkt nu toch echt afgelopen te zijn, maar wij hebben ons voorgenomen om lekker te gaan genieten van die nazomer. In deze Leuke Update vind je zoals altijd leuke kids nieuwtjes, ideeën, musthaves en uitjes. Maar dus ook fijne tips om het nazomergevoel vast te houden.
Gelukkig komen er tussen de regen door nog genoeg lekkere dagen. Daarom maakte ik een lijst met herfst uitjes voor kinderen, vol tips om lekker samen naar buiten te gaan! Bekijk hier alle uitjes.
Herfst uitjes voor kinderen: tips om samen naar buiten te gaan. Het wordt langzaamaan kouder en natter buiten, maar gelukkig zijn er nog genoeg lekkere dagen. Daarom maakte ik een lijst met herfst uitjes voor kinderen, vol tips om lekker samen naar buiten te gaan! Heel veel van deze uitjes zijn gratis of goedkoop.
En regent het dan toch echt de hele dag? Dan zijn er super veel leuke binnen uitjes om met kinderen te doen. Bekijk alle uitjes, in Nederland en België.
101 binnen uitjes met kinderen voor als het regent of koud is
Bibi gaat graag wandelen met haar man en drie tieners. Huh, wandelen met tieners? Jazeker, want met deze tips maakt maakt Bibi wandelen met tieners leuk. Bekijk hier haar tips.
Wandelen met tieners: tips om het leuk te maken. Bibi gaat graag wandelen met haar man en drie tieners. Huh, wandelen met tieners? Jazeker, want met deze tips maakt maakt Bibi wandelen met tieners leuk.
Een van de leukste dingen om te doen op een zonnige herfstdag: appels en peren plukken met de kids! Dit zijn onze favoriete plekken voor de jaarlijkse appelpluk.
De jaarlijkse fruitpluk en appelpluk met kinderen: onze tips. Een van de leukste dingen om te doen op een zonnige herfstdag: appels en peren plukken met de kids! Dit zijn onze favoriete plekken voor de jaarlijkse appelpluk met kinderen.
Met kleurrijke regenkleding wordt zo'n grauwe dag al snel een stuk vrolijker. En met de juiste regenkleding kun je prima naar buiten tussen de buien door! Ik ging op zoek naar de leukste hippe regenjassen, regenbroeken en regenlaarzen voor kinderen, voor zowel jongens als meisjes. Bekijk ze allemaal.
Hippe regenjassen, regenbroeken en regenlaarzen voor kinderen. Met kleurrijke regenkleding wordt zo’n grauwe dag al snel een stuk vrolijker. En met de juiste regenkleding kun je prima naar buiten tussen de buien door! Ik ging op zoek naar de leukste hippe regenjassen, regenbroeken en regenlaarzen voor kinderen, voor zowel jongens als meisjes.
Het is herfst, dus we gaan lekker samen herfstknutselen met de kinderen. Eerst het bos of park in om blaadjes, kastanjes en eikeltjes te verzamelen. Daarna plakken, knippen en verven. Kijk je mee voor inspiratie?
Herfst knutselen met kinderen: blaadjes, kastanjes, eikels en meer ideeën. Het is herfst, dus we gaan lekker samen knutselen met de kinderen. Eerst het bos of park in om blaadjes, kastanjes en eikeltjes te verzamelen. Daarna plakken, knippen en verven. Kijk je mee voor inspiratie?
We zitten weer midden in het griepseizoen. Ik ging op zoek naar tips voor een betere weerstand en tegen griep. Bekijk deze simpele griep tips.
5 simpele tips voor een betere weerstand en tegen griep
In soep zitten veel vitamines, maar als je bouillonblokjes gebruikt zitten er ook veel zout en smaakversterkers in. Een soep maken zonder bouillonblokje is helemaal niet moeilijk of tijdrovend, als je maar weet hoe. Daarom deel ik hier ons recept.
Recept: soep maken zonder bouillonblokje. In soep zit super veel groente, maar als je bouillonblokjes gebruikt zitten er ook veel zout en smaakversterkers in. Een soep maken zonder bouillonblokje is helemaal niet moeilijk of tijdrovend, als je maar weet hoe. Daarom deel ik hier ons recept, dat je met en zonder vlees kunt maken, want ook vegetarische bouillon is heel lekker. Wij maken altijd veel, zodat we er een paar dagen van kunnen eten.
PLAYMOBIL heeft vanaf deze herfst een duurzame collectie met wilde dieren. Het speelgoed bestaat gemiddeld voor meer dan 80% uit duurzaam materiaal. Om dat te vieren, mochten we in Blijdorp op zoek naar deze dieren, ook met een AR app. Hier vertel ik meer over PLAYMOBIL Wiltopia en geef ik meer duurzame speelgoed tips.
Duurzaam speelgoed: cadeau ideeën voor kinderen. PLAYMOBIL heeft nu een duurzame collectie met wilde dieren. Het speelgoed bestaat gemiddeld voor meer dan 80% uit duurzaam materiaal, namelijk gesorteerd plastic. Er is een aantal grote speelsets. Maar ook kleinere setjes met een dier, ideaal als klein cadeautje.

Volg je Leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...