Leuk met kids blog

★ nieuw op leuk met kids ★

pinterest instagram facebook 
Een vakantie in je eentje, met tijd voor voor verdieping, een absolute aanrader voor moeders! Ik verbleef een midweek in Laren in de Achterhoek, bij B&B De Brenschutte. Voor een YOUcation, een mini vakantie om te ontspannen en met coaching. Ik had nooit gedacht dat een midweek weg zoveel rust en inzicht kon geven. Hier vertel ik meer over deze vakantie voor moeders.
YOUcation in de Achterhoek: vakantie en verdieping voor moeders. Een vakantie in je eentje, met tijd voor voor verdieping, een absolute aanrader voor moeders! Afgelopen week verbleef ik in Laren in de Achterhoek, bij B&B De Brenschutte. Voor een YOUcation, een mini vakantie om te ontspannen en om na te denken.
Het wordt langzaamaan kouder en natter buiten, maar gelukkig zijn er nog genoeg lekkere dagen. Daarom maakte ik een lijst met herfst uitjes voor kinderen, vol tips om lekker samen naar buiten te gaan!
Herfst uitjes voor kinderen: tips om samen naar buiten te gaan. Het wordt langzaamaan kouder en natter buiten, maar gelukkig zijn er nog genoeg lekkere dagen. Daarom maakte ik een lijst met herfst uitjes voor kinderen, vol tips om lekker samen naar buiten te gaan! Heel veel van deze uitjes zijn gratis of goedkoop.
Bibi gaat graag wandelen met haar man en drie tieners. Huh, wandelen met tieners? Jazeker, want met deze tips maakt maakt Bibi wandelen met tieners leuk. Bekijk hier haar tips.
Wandelen met tieners: tips om het leuk te maken. Bibi gaat graag wandelen met haar man en drie tieners. Huh, wandelen met tieners? Jazeker, want met deze tips maakt maakt Bibi wandelen met tieners leuk.
Nu kan ze eindelijk die leuke regenjas aan! Zoek jij nog een regenjas voor kinderen? Hier verzamel ik fijne regenjassen. Dit soort dunne regenjassen, maar ook dikke voor de winter.
Hippe regenjassen, regenbroeken en regenlaarzen voor kinderen
Wil je samen met de kinderen echt iets moois maken? Dan is knutselen met FIMO klei heel leuk. In deze blog leggen we uit hoe FIMO klei werkt en laten wat leuke voorbeelden zien.
Knutselen met FIMO klei: uitleg en voorbeelden. Wil je samen met de kinderen echt iets moois maken? Dan is knutselen met FIMO klei heel leuk. Wij leggen uit hoe FIMO klei werkt en laten wat leuke voorbeelden zien.
Hebben je kids na de zomervakantie een flinke verzameling schelpen? Onze kids knutselden op vakantie deze leuke brooddeeg-schelpen-vormpjes. De blauwe kleur geeft er extra zee-sfeer aan. Zo maakten we deze en andere schelpen-knutsels.
Knutselen met schelpen: ideeën als je met kinderen naar het strand gaat. Zoals schelpen in gekleurd zoutdeeg.
Over een paar dagen begint de Kinderboekenweek, met als thema Gi-ga-groen. Alvast in de sfeer komen? Bekijk hier onze gigagroene boekentips.
Kinderboeken over de natuur: leuke cadeau ideeën voor kinderen. Op zoek naar leuke cadeau ideeën voor kinderen? Kijk dan eens naar deze kinderboeken over de natuur!
Vind je het lastig om leuk eco speelgoed te vinden? Ik verzamelde de leukste ideeën voor duurzaam speelgoed en andere verantwoorde cadeaus voor kinderen.
Duurzaam speelgoed: cadeau ideeën voor kinderen. Vind je het lastig om leuk eco speelgoed te vinden? Ik verzamelde het leukste duurzaam speelgoed en andere verantwoorde cadeau ideeën voor kinderen.
Kijk nou wat een leukerd! Luce maakte deze dripcake voor haar dochter. Super makkelijk en haar dochter was er helemaal verliefd op! Deze taart kreeg natuurlijk een plekje in mijn blog met verjaardagstaarten.
Leuke verjaardagstaart recepten voor kinderen. Deze dripcake is heel makkelijk en ziet er super leuk uit. Versierd met een speelgoed paard, macarons en hartjes, leuk voor wie op paardrijden zit.
De zomer lijkt nu toch echt afgelopen te zijn, maar wij hebben ons voorgenomen om lekker te gaan genieten van die nazomer. In deze Leuke Update vind je zoals altijd leuke kids nieuwtjes, ideeën, musthaves en uitjes. Maar dus ook fijne tips om het nazomergevoel vast te houden.
De Leuke Update #47 | kids nieuwtjes, ideeën, musthaves en uitjes. De zomer lijkt nu toch echt afgelopen te zijn, maar wij hebben ons voorgenomen om lekker te gaan genieten van die nazomer. In deze Leuke Update vind je zoals altijd leuke kids nieuwtjes, ideeën, musthaves en uitjes. Maar dus ook fijne tips om het nazomergevoel vast te houden.
Heb je een tiener, dan is Alles over sociale media een enorme aanrader! Het is een samenwerking tussen een communicatiewetenschapper, schrijver en illustrator. Dat zie je: het boek heeft diepgang, leest vlot weg en heeft mooie toepasselijke illustraties. Hier vertel ik meer over dit boek.
Heb je een tiener, dan is Alles over sociale media een enorme aanrader! Dit boek is een samenwerking tussen een communicatiewetenschapper, een schrijver en een illustrator. Dat zie je: het boek heeft diepgang, leest vlot weg en heeft mooie toepasselijke illustraties. Samen met zoonlief lees ik het boek, om de beurt een stukje. Ondertussen bespreken we wat we lezen. Daarbij komen echt alle onderwerpen aan bod die je kunt bedenken. De voorbeelden en quizjes zijn natuurlijk erg aansprekend. Heel belangrijk: er is een mooie balans tussen het positieve en het negatieve van sociale media.

volg je leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 
banner instagram

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...