Leuk met kids blog
pinterest instagram facebook 

★ Amsterdam met kids ★

In Amsterdam is zo veel te doen voor kinderen, maar het is niet allemaal makkelijk te vinden. Daarom vind je hier op mijn blog kindvriendelijke tips in Amsterdam op een rijtje. Van restaurants met kinderen tot de leukste uitjes.
In de hoofdstad zijn zo veel leuke uitjes, maar wat zijn nou de leukste? Ik zette onze favoriete uitjes in Amsterdam op een rijtje. Leuk uitjes voor kids én tieners.
Uitjes in Amsterdam met kinderen en tieners: onze favorieten. In de hoofdstad zijn zo veel leuke uitjes, maar wat zijn nou de leukste? Ik zette onze favoriete uitjes in Amsterdam met kinderen en tieners op een rijtje.
In Amsterdam vind je heel veel kindvriendelijke restaurants. Natuurlijk verzamel ik die leuke plekken met kinderen en tieners: restaurants, café's, koffiebarren, lunchtentjes, terrassen en meer. Bekijk ze hier.
Kindvriendelijke restaurants in Amsterdam: uit eten met kinderen. In Amsterdam vind je heel veel kindvriendelijke restaurants en andere leuke horeca voor gezinnen met kinderen. In dit artikel verzamel ik al die leuke plekken met kinderen en tieners: restaurants, café's, koffiebarren, lunchtentjes, terrassen en meer. Daarnaast deel ik ook een paar hotels.
In Amsterdam zijn heel veel leuke musea voor kinderen en tieners. We maakten natuurlijk een lijstje.

Daarnaast schreven we reviews over NEMO, het Scheepvaartmuseum, het Paleis op de Dam, het Van Goghmuseum, het Muizenhuis, de Hermitage, de Hortus, het EYE film, Micropia en de Museumtramlijn.
De leukste museum tips in Amsterdam voor kinderen
In Amsterdam zijn er heel veel leuke kindvriendelijke hotels, appartementen en zelfs campings. Zowel in het centrum als daarbuiten vind je toffe plekken voor gezinnen.
Overnachten in Amsterdam met kinderen: hotels en appartementen
Amsterdam heeft een uitgebreid netwerk van trams, bussen, metro’s en pontjes. Maar er zijn natuurlijk nog leukere manieren van vervoer in Amsterdam.

Het leukste vervoer in Amsterdam met kinderen

reviews van uitjes in Amsterdam

AMAZE van ID&T is een verrassende reis langs licht- en geluidsshows. Je bepaalt voor een deel zelf hoe de reis gaat, wat het heel spannend maakt. AMAZE is geschikt voor tieners en volwassenen.
Festival organisator ID&T heeft een nieuw uitje in Amsterdam geopend: AMAZE. Het is een verrassende reis langs licht- en geluidsshows. Dit uitje is geschikt voor tieners en volwassenen, dus ik ging erheen met zoonlief. In deze review vertel ik meer over AMAZE, ga je mee op reis?
Jeugdland is waarschijnlijk de bekendste speeltuin van Amsterdam. En wat ons betreft ook de leukste, met onder meer een huttenbos, zwemstijger, blotevoetenpad, heel veel bloemen en ruimte om te lekker te ravotten. Meer over Jeugdland.
Speeltuin Jeugdland Amsterdam, met huttenbos en blotevoetenpad. Jeugdland is waarschijnlijk de bekendste speeltuin van Amsterdam. En wat ons betreft ook de leukste, met onder meer een huttenbos, zwemstijger, blotevoetenpad, heel veel bloemen en ruimte om te lekker te ravotten. Kijk je mee? 
Op de rand van Amsterdam en Diemen is een fijn kindvriendelijk restaurant: House of Bird. Hier kun je eerst wandelen en spelen in het Diemerbos. En daarna genieten op het grote terras in het groen of juist in het knusse restaurant binnen. Meer over House of Bird.
House of Bird: kindvriendelijk restaurant in het Diemerbos bij Amsterdam. Op de rand van Amsterdam en Diemen is een fijn kindvriendelijk restaurant: House of Bird. Hier kun je eerst wandelen en spelen in het Diemerbos. En daarna genieten op het grote terras in het groen of juist in het knusse restaurant binnen. Wat een fijn plekje met kinderen!
Het Amstelpark is super leuk met kinderen, je kunt de speeltuin en de kinderboerderij combineren met een wandeling. Die wandeling is ook een enorme aanrader, wat een prachtig park. Meer over het Amstelpark.
Amstelpark met kinderen: speeltuin en wandeling in Amsterdam
Voor veel gezinnen in Amsterdam met kinderen is dierentuin Artis een soort achtertuin. De dierentuin is niet groot, maar daardoor juist gezellig. Leuk voor een relaxed dagje Amsterdam! Meer over Artis.
Amsterdam met kinderen: dierentuin Artis
De Urban Sport Zone is de grootste skatebaan van Nederland, maar er is nog veel meer. Dit urban park is namelijk ook een speeltuin. Meer over de Urban Sport Zone.
Urban Sport Zone Amsterdam: skatebaan en speeltuin Zeeburgereiland
We gaan heel vaak wandelen met de kids, maar we zorgen altijd dat er iets leuks op de route is. Dit zijn de leukste kindvriendelijke wandelgebieden in de regio Amsterdam.
Wandelen met kinderen in de buurt van Amsterdam: plekken met speeltuin. We gaan heel vaak wandelen met de kids, maar we zorgen altijd dat er iets leuks op de route is. Veel mensen vragen me dan ook om tips om te wandelen met kinderen in de omgeving van Amsterdam, liefst met speeltuin. Daarom besloot ik de kindvriendelijke wandelgebieden in de regio Amsterdam eens op een rijtje te zetten.
Duurzaam restaurant Kanteen25 op het Marineterrein in Amsterdam ligt niet alleen op een prachtige plek, maar heeft ook een toffe speelruimte. Of beter gezegd, twee speelruimtes, die nou eens niet alleen leuk zijn voor kleintjes, maar ook voor oudere kinderen en tieners. Meer over Kanteen25.
Kanteen25 Amsterdam: restaurant met stoere speelruimte op Marineterrein. Wij hebben er een nieuwe favoriet bij, want een toffe plek is dit! Duurzaam restaurant Kanteen25 op het Marineterrein in Amsterdam ligt niet alleen op een prachtige plek, maar heeft ook een toffe speelruimte. Of beter gezegd, twee speelruimtes, die nou eens niet alleen leuk zijn voor kleintjes, maar ook voor oudere kinderen en tieners. 
Zoek je een leuk uitje voor buiten, voor iets oudere kinderen? Dan is een klimbos tof. Wij gingen naar klimbos Fun Forest. Meer over Fun Forest.
Klimbos Fun Forest: sportief buiten uitje met kinderen in de natuur
Roos ging met haar zoon plastic vissen in de Amsterdamse grachten. Ze vertelt er hier meer over.
Uitje met kids: Plastic vissen in de Amsterdamse grachten met het WNF en Plastic Whale
Het is een van de leukste buurten van Amsterdam: de Pijp. Met heel veel leuke winkels en restaurants, maar ook speeltuinen, parken en een kinderboerderij. Ik laat je onze tips met kinderen zien in de Pijp in Amsterdam.
Amsterdam met kinderen: winkels, restaurants en speeltuinen in de Pijp. Het is een van de leukste buurten van Amsterdam: de Pijp. Met heel veel leuke winkels en restaurants, maar ook leuke speeltuinen, parken en een kinderboerderij. Ik laat je onze tips voor gezinnen met kinderen zien in de Pijp in Amsterdam. 
Helemaal aan de zijkant van Amsterdam ligt een fruittuin, of eigenlijk een halve boerderij. De Fruittuin van West is een fijne plek om er even uit te zijn met de kinderen, terwijl je toch echt in Amsterdam bent. Meer over de Fruittuin van West.
Boerderij in Amsterdam: fruit plukken bij de Fruittuin van West

nog meer Amsterdam

Op Instagram delen we regelmatig tips in Amsterdam. Volg ons daarvoor op Leuk met kids én op Amsterdam met kids.

Volg je Leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...