Leuk met kids blog

★ ochtendspits tips en andere life hacks ★

12 tips voor de ochtendspits. Voor de meeste ouders is het een flinke uitdaging: de ochtendspits. Eigenlijk wil je je relaxt nog een keer omdraaien en de kids hebben ook geen zin om er uit te komen. Met deze tips wordt de ochtendspits met kinderen een stuk rustiger.
10 tips om de ochtendspits rustiger te laten verlopen
50 organizing tips. Een huis met kinderen wordt al snel een grote chaos. Het helpt als je de boel goed organiseert. De beste organizing tips voor een opgeruimd huis met kinderen vind je hier.
50 organizing tips voor een opgeruimd huis met kinderen. Een huis met kinderen wordt al snel een grote chaos. Het helpt als je de boel goed organiseert. De beste organizing tips voor een opgeruimd huis met kinderen vind je hier.
Onze favoriete hockey life hacks. Zit je zelf op hockey, of je kinderen? Bekijk dan onze favoriete hockey life hacks, allemaal handige tips voor hockeyers.
Onze favoriete hockey life hacks: handige tips voor hockeyers. Zit je zelf op hockey, of je kinderen? Bekijk dan onze favoriete hockey life hacks, allemaal handige tips voor hockeyers.

nieuwe blogs

10 tips voor de Efteling. Ga je binnenkort naar de Efteling? Bekijk dan deze handige tips voor de Efteling.
Efteling met kinderen: 10 handige tips. Ga je binnenkort naar de Efteling? Bekijk dan onze handige tips voor de Efteling met peuters, kleuters, kinderen en tieners.
55 knutsel ideeën voor Pasen. Pasen komt er weer aan! Dit jaar op 31 maart en 1 april. Goede reden om dingen te knutselen in de sfeer van Pasen en de lente. Bekijk alle paas-knutsels.
Knutselen voor Pasen: de leukste ideeën. Pasen komt er weer aan! Goede reden om dingen te knutselen in de sfeer van Pasen en de lente. Een paashaas, paaseieren en nog veel meer leuks. Met gekleurd papier, strijkkralen, pijpenragers, stempels, zoutdeeg, wc rolletjes en andere materialen. Kijk je mee? Easter crafting ideas for kids and parents.
Leuke restaurants voor tieners. Restaurants voor kleintjes zijn er veel, maar voor pubers is er veel minder. Daarom maakten we een lijst met leuke restaurants voor tieners en oudere kinderen.
Leuke restaurants voor tieners. Restaurants voor kleintjes zijn er veel, maar voor pubers is er veel minder. Daarom maakten we een lijst met leuke restaurants voor tieners.

nog meer leuks

KAPLA bouwen. Het blijft leuk, onze stuiterbal kan uren geconcentreerd met KAPLA bouwen. De laatste tijd is hij bezig met een domino baan, eindeloos verbeteren tot het loopt. Bekijk al onze KAPLA inspiratie.
Robotland. Gert Jan stuurde me deze foto's van Robotland. Een technologie- en funpark, waar je van alles kunt doen, uitvinden en zien. En natuurlijk diverse robots bedienen. Die kreeg natuurlijk een plekje in onze lijst met binnen uitjes voor kids.
Herbruikbare paastakken. We hebben ze voor het eerst. Een soort kunst kerstboom, maar dan anders. Handig! Meer over deze herbruikbare paastakken.

volg Leuk met kids op social

pinterest instagram facebook youtube 
Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.
Een afbeelding van...