Leuk met kids blog

★ herinneringen bewaren ★

Voor je het weet zijn je kinderen volwassen, zeggen ze wel eens. Zover zijn we gelukkig nog lang niet, maar wat gaat het snel. Gelukkig produceren de kinderen heel veel herinneringen. Prachtige knutselwerkjes en heel veel foto's. In deze nieuwsbrief laat ik je een paar manieren zien om die herinneringen te bewaren.
pinterest instagram facebook twitter 

Foto's

Je moet er toch niet aan denken: doordat je telefoon kapotgaat, kwijtraakt of een fout maakt tijdens een update, ben je opeens je foto’s kwijt… Daarom heb ik op mijn telefoon nu een automatische backup om foto's veilig te bewaren .

Voor ik wat met foto's doe, bewerk ik ze vaak in een foto app. Ik maakte een lijstje met mijn favoriete foto apps.

Ik ben een enorme van fan de fotografie boeken van Zilverblauw. Shoot! fotograferen met je hart staat vol met tips om mooiere foto’s te leren maken, waaronder foto's van kinderen. Ik heb er enorm veel aan gehad, mijn foto's zijn er veel beter van geworden.
Familie foto's veilig bewaren zo maak ik een automatische foto backup

Knutselen

Knutselen jullie kinderen ook zo ontzettend veel en heb je een enorme stapel knutsels liggen? Dan zijn dit twee leuke ideeën om knutselwerkjes te bewaren. Wij maakten een kunstmuur speciaal voor de mooiste kunstwerkjes. Daarnaast hebben we speciale plakboeken voor mooie kunstwerkjes.

Tijdens een wandeling verzamelen onze kinderen van alles, om er thuis mee te knutselen. Komen jullie kinderen in de lente en zomer altijd met bloemetjes thuis? Je kunt er een bloemenhanger van maken, leuk voor aan de muur. In de herfst kun je juist een schilderij knutselen met bladeren.
Knutselwerkjes bewaren kunst als aan de muur

De eerste kleertjes

Aan de babykleertjes die je kind droeg toen hij of zij pas geboren was bewaar je mooie herinneringen. Wat is er dan leuker dan dat je kind met die babykleertjes kan spelen? Voor dochterlief kochten we daarom een grote pop die haar eerste babykleertjes past. Inmiddels is ze groot genoeg om de kleertjes zelf aan te doen bij de pop. Bijna dagelijks krijgt haar pop een nieuwe outfit :-)

Zoonlief heeft niks met poppen. Een aantal van zijn babykleertjes bewaar ik daarom in een mooi kartonnen koffertje.
Bewaar de kleinste babykleertjes voor de pop van je kind!

Volg je Leuk met kids ook op social media?

Volg je Leuk Met Kids al op Instagram voor dagelijkse inspiratie? In mijn Instagram tijdlijn deel ik vooral uitjes, vakantie, huis en tuin, knutselwerkjes, lekker eten en boeken. In mijn Instagram stories deel ik van alles.
pinterest instagram facebook twitter 

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...