Een pop die de kleinste babykleertjes van je kind in maat 56 aan kan

De eerste periode met je kindje is bijzonder en aan de kleertjes die je kind toen droeg bewaar je mooie herinneringen. Wat is er dan leuker dan dat je kind later met die babykleertjes kan spelen? Ik ging op zoek naar een pop die babykleertjes in maat 56 aan kan. 

Als je gaat zoeken naar een pop die babykleertjes in maat 56 past vind je vooral veel levensechte poppen voor volwassenen verzamelaars. Met een beetje zoeken kwam ik echter ook deze Sally peuterpop van Zapf tegen. Hij is ruim 60 centimeter en te koop bij Pink or Blue en Bol.com. Veel meisjes kunnen er eindeloos mee spelen en sommige jongetjes trouwens ook, de jongenspop in dit formaat afgeschaft. De kleertjes kun je bijvoorbeeld in zo’n leuk koffertje bewaren, die van heel groot tot heel klein te koop zijn.

Bewaar de kleinste babykleertjes voor de pop van je kind!

Zo kun je de allerleukste jurkjes, broekjes, shirtjes en vestjes voor je kind bewaren. Vergeet ook de accessoires niet: sokjes, mutsjes en sjaaltjes.

Als dochterlief wat groter is is krijgt ze de pop met haar eigen babykleding, waaronder kleding die door haar oudere nichtjes is uitgezocht, super leuk voor haar verjaardag. Ik heb nog een mooi klein brocante kastje dat van mijn moeder was, dat kan als kledingkastje voor de pop dienen, mooi symbolisch. En nu maar hopen dat dochterlief van poppen houdt 🙂

Zomervakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de zomervakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met zomervakantie activiteiten. Met uitjes en tips voor thuis én zowel binnen als buiten ideeën.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids