Leuk met kids blog

★ nieuw op leuk met kids ★

pinterest instagram facebook 

nieuwe blogs

De roofdieren spaaractie van HEMA heb je vast al gezien. Maar weet je dat je met de roofdieren uit de HEMA spaaractie ook hele leuke dingen kunt knutselen? Wij knutselen eerst een mooie kijkdoos. Daarna maken we stopmotion filmpjes met de kijkdoos. Kijk je mee naar onze knutsels met de HEMA roofdieren?
HEMA roofdieren spaaractie: kijkdoos knutselen en stopmotion film. De roofdieren spaaractie van HEMA heb je vast al gezien. Maar weet je dat je met de roofdieren uit de HEMA spaaractie ook hele leuke dingen kunt knutselen? Wij knutselen eerst een mooie kijkdoos. Daarna maken we stopmotion filmpjes met de kijkdoos. Ik laat je zien hoe we dat doen.
De afgelopen tijd deelde ik al veel tips in Parijs. Ik kreeg vaak de vraag of ik alle tips eens op een rijtje wilde zetten. Dat overzicht vind je nu dus op mijn blog: 10 bijzondere tips in Parijs met kinderen en tieners.
Parijs met kinderen en tieners: 10 leuke en bijzondere tips. Willen jullie naar Parijs met de kids? Bekijk dan onze 10 bijzondere tips in Parijs met kinderen en tieners!
Op zoek naar een lekker en makkelijk recept voor de lunch? Maak dan ons recept voor warme eiersalade. Lekker zomers!
Het allerlekkerste recept voor warme eiersalade. Op zoek naar een lekker en makkelijk recept voor de lunch of brunch? Maak dan ons recept voor warme eiersalade.
Soms zie je ze overal: prachtige stoepkrijt tekeningen. Ze maken de buurt zo veel vrolijker! Daarom vind je hier ideeën voor stoepkrijt tekeningen én wat handige tips.
Stoepkrijt tekeningen maken: toffe tips en ideeën. Soms zie je ze overal: prachtige stoepkrijt tekeningen. Ze maken de buurt zo veel vrolijker! Daarom vind je in dit artikel heel veel ideeën voor stoepkrijt tekeningen én wat handige tips.
Het lijkt nu toch eindelijk echt lente te worden. En er is zoveel leuk buitenspeelgoed. Kijk je mee?
Het leukste buitenspeelgoed voor deze lente en zomer. Het wordt weer mooi weer, tijd om lekker in de zandbak te spelen, met een bal te spelen en met water klooien. Aan de rand van de zandbak in het park, in de achtertuin, op het strand of op de camping. En er is zoveel leuk buitenspeelgoed voor de zomer! Kijk snel mee!

nog meer leuks

Slagharen heeft een nieuwe attractie! Red Bandits Adventure is een vaartocht door het donker. In een overdekte koepel vaar je in een rond bootje langs scènes met rood gemaskerde bandieten in de hoofdrol. Miriam mocht met haar gezin de nieuwe attractie en de rest van het park bezoeken. Ze vertelt er hier meer over.
Kijk nou wat een leuke traktatie! De dochter van Sanne wilde deze konijntjes trakteren. Dus vouwde ze ze allemaal zelf. Daar was ze dagen zoet mee! Er in stopte ze schatkistjes met snoepjes. Te leuk toch?

Wil je meer weten over deze traktatie? Of zoek je andere traktatie ideeën? Op mijn blog vind je 50 leuke traktaties.
De dochter van Sanne trakteerde deze leuke konijntjes, die trouwens ook geschikt zijn als paashaasjes. Er in stopte ze schatkistjes met snoepjes van Red Band. Indrukwekkend: ze maakte alle konijntjes zelf!
Leuk uitje met dit weer: de Watertaxi in Rotterdam. Je kunt de watertaxi niet overal spontaan pakken. Maar vanaf de Veerhaven naar Hotel New York kan dat wel. Een leuke start van een bezoek aan de Kop van Zuid.

Op zoek naar meer leuke uitjes?
*101 uitjes met jonge kinderen
*101 uitjes met tieners
*De Leuk met kids agenda
Rotterdam met kinderen en tieners: uitjes, restaurants en hotels. Veel dingen in Rotterdam staan in het teken van het water. Zo is de Watertaxi een leuke manier om Rotterdam te ontdekken vanaf het water. We hadden begrepen dat je Watertaxi van de Veerhaven naar Hotel New York spontaan kunt pakken. Vanaf de Veerhaven hebben we dus gebeld en hij was er met een paar minuten. De overtocht duurt ook maar een paar minuten, de kids vonden dat heel gaaf.
Vorige week werd ik alweer 43, een vrij nietszeggende leeftijd... Maar ik kreeg wel een heel leuk cadeau van Dennis: deze lampen op zonne-energie van Fatboy. Met de toepasselijke naam Prêt a Racket. Wil je meer weten over deze solar lampjes? Of de rest van onze tuin zien? Kijk dan even hier.
Tips voor een kindvriendelijke, kleurrijke en groenblijvende tuin. Zo hebben we deze solar lampjes (op zonne-energie), de Prêt a Racket van Fatboy.
Volg je ons al op Instagram? Daar delen we bijna dagelijks posts en stories met leuke tips.

volg je leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 
banner instagram

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...