Leuk met kids blog

★ tips voor het nieuwe schooljaar ★

Zo rond deze tijd beginnen de kids school altijd een beetje te missen, hoe heerlijk ze de vakantie ook vinden. Zelf begin ik ook na te denken over het nieuwe schooljaar en dan vooral of de kids nog nieuwe schoolspullen nodig hebben? Als je kind in de vakantie jarig is, denk je misschien alvast na over traktaties. Hopelijk inspireert deze nieuwsbrief jullie voor het nieuwe schooljaar!
pinterest instagram facebook 

leuke schoolspullen

Mepal heeft wat nieuws: je kunt schoolspullen zelf ontwerpen. Je broodtrommel of drinkfles met je eigen naam, foto of tekening er op. Een gepersonaliseerd cadeau, hoe leuk is dat? Ik ging dus aan de slag voor de kinderen. Van iets wat ze leuk vinden maakte ik een tekening, in hun lievelingskleuren. Zo maak je zelf een broodtrommel.
Mepal schoolspullen zelf ontwerpen: leuk gepersonaliseerd cadeau. Mepal heeft wat nieuws: je kunt schoolspullen zelf ontwerpen. Je broodtrommel of drinkfles met je eigen naam, foto of tekening er op. Een super leuk gepersonaliseerd cadeau, dus ik ging aan de slag voor de kinderen. Kijk je mee?
Toch op zoek naar een gewone broodtrommel en drinkfles? Kijk dan even naar deze drinkbekers en broodtrommels voor kinderen.

Op zoek voor je zelf of je tiener? Hier vind je meer volwassen broodtrommels.
De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school. Van een mooie lunchbox en bijbehorende beker worden kinderen helemaal enthousiast, ik ben dus altijd op zoek naar de leukste exemplaren. Kijk snel mee naar de leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school!
Kijk dat is nou echt iets voor ons! De Hema heeft een hele toffe collectie met Nijntje schoolspullen. Ik vond Nijntje altijd al leuk, maar zeker sinds de kids er zijn. Omdat Nijntje lekker nostalgisch is en met simpele lijnen zo veel uitbeeldt. Grappig genoeg blijft kleine meis Nijntje ook leuk vinden. Wij vinden deze Hema Nijntje schoolspullen dus super.
De nieuwe Nijntje schoolspullen van de Hema. Kijk dat is nou echt iets voor ons! De Hema heeft een hele toffe collectie met Nijntje schoolspullen. Zelf heb ik een enorm zwak voor Nijntje en kleine meis heeft dat ook.
Wat zijn er veel leuke kinderrugzakken. In allerlei maten en stijlen, voor kleintjes en voor tieners. Ik verzamelde de leukste rugzakken.
De leukste rugzakken voor kinderen. Wat zijn er veel leuke kinderrugzakken, waarmee je kind zijn of haar spulletjes mee kan nemen naar school, zwemles, opa en oma of de crèche. In mini formaat, om een reserve setje kleding voor de kinderopvang in te stoppen. Of in een groter formaat voor de broodtrommel en gymspullen. Ik verzamelde de leukste rugzakken voor kinderen. 
Sommige producten zijn zo simpel en tegelijk zo ideaal dat je je afvraagt waarom het niet eerder bedacht is. Wij zijn thuis fan van deze uitwisbare pen van Frixion, die we inmiddels in heel veel kleurtjes hebben. Hier vertel ik er meer over.
Ideaal: uitwisbare pen van Frixion in vrolijke kleurtjes
Ieder jaar is het weer zoeken: wat koop ik dit jaar voor gymschoenen voor de kinderen. Ik geef je tips waar je op kunt letten bij het kopen van gymschoenen en laat je een paar fijne exemplaren zien. Natuurlijk zijn daarbij ook duurzame zaalschoenen. Op zoek naar gymschoenen.
5 gymschoenen voor kinderen + waar je op moet letten bij de aanschaf. Ieder jaar is het weer zoeken: wat koop ik dit jaar voor gymschoenen voor de kinderen. Ik geef je tips waar je op kunt letten bij het kopen van gymschoenen en laat je een paar fijne exemplaren zien. Natuurlijk zijn daarbij ook duurzame zaalschoenen. 

nog meer schooltips

Na de zomervakantie mogen veel kinderen trakteren. Ik verzamel leuke traktatie ideeën, zowel voorverpakt als niet voorverpakt en zowel gezond als minder gezond.


Traktatie ideeën voor kinderen: verjaardag vieren op crèche of school. Het is ieder jaar weer lastig om een leuke traktatie te verzinnen voor op de crèche of op school. De kinderen willen immers ieder jaar weer iets anders en school heeft ook bepaalde eisen. Ik laat je de leukste traktatie ideeën voor kinderen zien. Voor kleintjes op de crèche en in de onderbouw, maar ook voor tieners in de bovenbouw.
Voor de meeste ouders is het een flinke uitdaging: de ochtendspits. Na die fijne zomervakantie zijn veel mensen van plan om het anders aan te pakken. Met deze tips wordt de ochtendspits een stuk rustiger.
10 tips om de ochtendspits rustiger te laten verlopen

nog meer leuks

Wat zijn er veel leuke natuur uitjes in Nederland! In deze blog vind je zulke uitjes, zoals een blotevoetenpad, speelnatuur, natuurspeeltuin, pluktuin, dolhof of klimbos. Bekijk alle natuur uitjes.
101 natuur uitjes met kinderen en tieners: blotevoetenpad, speelnatuur, natuurspeeltuin, pluktuin, dolhof of klimbos. Wat is heerlijk om de natuur in te gaan met kinderen en tieners en er zijn zo veel leuke uitjes! In deze blog vind je zulke uitjes met kinderen. We verzamelen de fijnste uitjes in heel Nederland. Dit is Jeugdland in Amsterdam Oost in Noord Holland.
Natuurpark Lelystad is een prachtig gebied om te wandelen of fietsen met kids. Je ziet hier namelijk allerlei verschillende wilde dieren in hun eigen leefgebied. Daarnaast zijn er een speeltuin en een restaurant. Kijk je mee in Natuurpark Lelystad?
Natuurpark Lelystad: wilde dieren, speeltuin, fietsen en restaurant. Natuurpark Lelystad is een prachtig gebied om te wandelen of fietsen met kinderen. In Natuurpark Lelystad zie je namelijk allerlei verschillende wilde dieren in hun eigen leefgebied. Daarnaast zijn er een speeltuin en een restaurant.
Nog een plek in Flevoland: Hans en Grietje, pannenkoekhuis en speelpark in sprookjesthema. Buiten zijn er sprookjeshuisjes, speeltuin, trampoline en fietsjes. Binnen gebeurt er van alles: er zijn glijbanen, een speelhuisje en de tafels draaien. En deze waterspeeltuin is met mooi weer heerlijk. Meer info over Hans en Grietje vind je in mijn overzicht met pannenkoekenhuizen, daar laat ik ook meer foto's zien.
Pannenkoekenhuis met speeltuin 50 kindvriendelijke restaurants (5)
Wil je de zomer nog hele lang vasthouden? Dan zijn deze waterspelletjes leuk om te doen met de kinderen. Bekijk de waterspelletjes.
De leukste waterspelletjes voor kinderen, thuis of op de camping. Het is de komende dagen warm weer, dus wij gingen op zoek naar waterspelletjes voor kinderen. En de kids bedachten er ook nog een paar.

Volg je Leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...