De leukste rugzakken voor kinderen en tieners

Wat zijn er veel leuke kinderrugzakken en tienerrugzakken. Waarmee je kind zijn of haar spullen mee kan nemen naar school, sport, zwemles, opa en oma of de crèche. In mini formaat rugtas, om een reserve setje kleding voor de kinderopvang in te stoppen. Of in een groter formaat voor de broodtrommel en gymspullen of zelfs een laptop. Ik verzamelde de leukste rugzakken, voor kinderen en tieners en voor jongens en meisjes. 

De leukste rugzakken voor kinderen en tieners. Wat zijn er veel leuke kinderrugzakken en tienerrugzakken. Waarmee je kind zijn of haar spullen mee kan nemen naar school, sport, zwemles, opa en oma of de crèche. In mini formaat rugtas, om een reserve setje kleding voor de kinderopvang in te stoppen. Of in een groter formaat voor de broodtrommel en gymspullen of zelfs een laptop. Ik verzamelde de leukste rugzakken, voor kinderen en tieners en voor jongens en meisjes. 

Duurzame Fjällräven Kanken rugzakken voor kinderen, tieners en volwassenen

De Zweedse Fjällräven Kanken rugzak vind ik fantastisch. Met die leuke kleurtjes zou ik het liefst de hele kapstok vullen. Al kiezen de mannen de wat rustigere kleuren. Kortom , leuk voor jongens en meisjes. Ze zijn niet goedkoop, maar het merk produceert zo duurzaam mogelijk en ze blijven heel lang mooi.

De leukste rugzakken voor kinderen en tieners. Zoals de Fjallräven Kanken rugtassen, die zijn duurzaam en sterk, dus gaan lang mee.

Ik heb zelf al jaren een totepack, een rugtas en schoudertas in één, daar ben ik heel blij mee. De kinderen hadden al behoorlijk wat rugzakken versleten, best wel zonde. Dus toen zoonlief een nieuwe rugzak nodig had, heb ik toch maar eens geïnvesteerd in een Fjällräven Kanken. Drie jaar na de aanschaf ziet de rugtas er nog prachtig uit en inmiddels heeft dochterlief er ook eentje gekregen.

Fjallräven Kanken rugtas is duurzaam en sterk. De gewone van zoonlief is 16 liter, de mini van mijn is 8 liter. Er is een gewone en een totpack versie (rugzak en schoudertas in één).

Fjällräven Kanken rugzakken zijn te koop in verschillende kleuren en maten, bij Bol.com en bij The Little Green Bag. De gewone van beide kids is 16 liter, de mini van mij is 8 liter. Ik zie sommige kinderen met de mini lopen, maar ik vind het wel fijn als de kinderen voldoende ruimte hebben voor een broodtrommel, fles en een jasje. Ook de gymtas gaat bij ons in de gewone tas mee. Er is een gewone en een totepack versie (rugzak en schoudertas in één).

Geometrische patronen en andere prints

Ons meisje zocht een rugzak van Petit Monkey uit. In lekker felle kleuren en met geometrische patronen. Deze rugtassen zijn gemaakt van gerecyclede petflessen. Ze zijn er in verschillende kleuren, te koop bij psikhouvanjou.

De leukste rugzakken voor kinderen en tieners. Zoals deze rugtas van petit monkey met geometrisch patroon in felle kleuren.

Deze gekleurde rugzakken van Engelpunt vind ik ook heel erg tof. De duurzame rugtassen worden gemaakt van recyclede limonadeflessen. Ze zijn te koop bij Bol.com. En er zijn ook leuke etuis en schoudertassen van.

Zipper Engelpunt rugtassen.

Deze rugzakken van Sticky Lemon vind ik ook heel gaaf. Ze zijn er in allerlei mooie kleurcombinaties en met geometrische vormen. De rugtassen zijn te koop bij The Little Green Bag, bij I Love Speelgoed en bij Bol.com. In dezelfde patronen zijn er ook etuis en heuptasjes.

De leukste rugzakken voor kinderen en tieners. Zoals deze rugtas van Sticky Lemon.

Bakker Made with Love heeft hele mooie geometrische patronen, te koop bij Bol.com. Ze hebben ook leuke koffertjes en schoudertassen.

rugtassen voor kids van Bakker Made With Love

Deze hippe rugtassen van New Era zijn er in allerlei maten. Leuk voor peuters, kleuters, grotere kinderen en tieners. Te koop bij Bol.com.

De leukste rugzakken voor kinderen en tieners. Deze hippe rugtassen van New Era zijn er in allerlei maten. Leuk voor peuters, kleuters, grotere kinderen en tieners.

Retro canvas rugzakken voor kinderen en tieners

Herschel heeft heel veel verschillende rugzakken. De retro canvas versie vinden wij thuis heel stoer. Ze zijn te koop bij The Little Green Bag en bij Bol.com.

De leukste rugzakken voor kinderen en tieners. Zoals deze rugtas van Herschel

Pure nostalgie, deze retro rugzakken van Blafre. In grote en kleinere maten, dus ook een leuk rugzakje voor peuters en kleuters. Ze zijn in verschillende kleuren, maten en vormen te koop bij Bol.com.

Blafre retro rugtassen voor kinderen

Rugtassen met dieren

Little Legends heeft rugzakken met dierenprints, maar ook geometrische patronen en woorden. Te koop bij Bol.com.

De leukste rugzakken voor kinderen en tieners. Little Legends heeft rugtassen met dierenprints, maar ook geometrische patronen en woorden.

Zebra Trends heeft allerlei soorten printjes: dinosaurussen, ridders, zebra’s, sport, zeemeerminnen en meer. Ze zijn te koop bij Bol.com.

De leukste rugzakken voor kinderen. Deze rugzakken zijn voor jongens en meisjes, met onder andere leuke prints van dieren.

Skip Hop Zoo heeft tientallen verschillende dierenrugzakken, ieders favoriete dier zit erbij dus. Er zijn een vos, panda, eenhoorn, vlinder, uil, konijn, aap, wasbeer, luipaard, dino, bij, egel, hond, giraf, koe en varkentje en er komen telkens nieuwe bij. Een leuke rugzak voor peuters en kleuters. Ze zijn te koop bij Bol.com.

De leukste rugtassen voor kids, zoals deze van Skiphop.

Deze van Franck & Fisher zijn ook erg leuk, met de bekende aapjes, of andere dieren. Ze zijn te koop bij Bol.com.

kinderrugzakken met dieren van Franck & Fisher

De leukste aapjes die er zijn: die van Kipling, te koop bij Bol.com.

De leukste rugzakken voor kinderen en tieners. Zoals deze rugtas voor kinderen van Kipling.

Deze rugzakken van Done by Deer zijn mooi voor kleintjes: peuters en kleuters. Ze zijn te koop bij The Little Green Bag en bij Bol.com.

De leukste rugzakken voor kinderen. Deze rugzakjes van Done by Deer zijn mooi voor kleintjes.

Ook leuk voor peuters en kleuters: deze Lilliputiens rugzakken. In het model van een oude boekentas. Te koop bij I love speelgoed en bij Bol.com.

De leukste rugzakken voor kinderen en tieners. Leuk voor kleintjes: deze Lilliputiens rugtassen. In het model van een oude boekentas.

Stoere rugzakken voor oudere kinderen en tieners

De prachtige rugzakken van Cabaïa zijn hip bij veel tiener meiden, maar ook bij jongens. Meestal hebben ze handige vakjes in de binnenkant. Ook is het voorvak vaak vervangbaar. Te koop bij Bol.com en bij The Little Green Bag.

De leukste rugzakken voor kinderen en tieners. De prachtige rugzakken van Cabaïa zijn hip bij veel tiener meiden. Vaak hebben ze handige vakjes in de binnenkant. Ook is het voorvak soms vervangbaar.

De rugtassen van Coocazoo kunnen direct op de rug van kids versteld worden, zodat de rug minder belast wordt. Daarnaast zitten er handige vakjes in en zijn er bijpassende etuis. Ook zijn er regenhoezen voor deze rugzakken te koop. Te koop bij Bol.com.

De rugtassen van Coocazoo kunnen direct op de rug van kids versteld worden, zodat de rug minder belast wordt. Daarnaast zitten er handige vakjes in en zijn er bijpassende etuis.

Heel veel tieners zweren bij zwarte kleding en accessoires. Rugzakken van The North Face zijn populair, zeker bij jongens, maar ook bij veel meiden. Te koop bij Bol.com.

Heel veel tieners zweren bij zwarte kleding en accessoires. Rugtassen van The North Face zijn populair, zeker bij jongens, maar ook bij veel meiden.

O’Neill heeft rugzakken voor surfers en andere stoere tieners. Ze zijn te koop bij Bol.com.

O'Neill rugzak

Vans is een skaters merk, met mooie gympen, maar ook rugzakken. Te koop bij The Little Green Bag.

De leukste rugzakken voor kinderen en tieners. Zoals deze rugtas van Vans. Want Vans is een skaters merk, met mooie gympen, maar ook rugzakken voor tieners.

Deze rugzakken van Superdry zijn tof voor tieners. Ze zijn te koop bij Bol.com.

De leukste rugzakken voor kinderen en tieners. Deze rugzakken van Superdry zijn tof voor tieners.

De goeie ouwe Eastpak rugzak, waar iedereen vroeger altijd lastpak van maakte. Te koop in heel veel kleuren en prints bij The Little Green Bag en bij Bol.com.

De goeie ouwe Eastpak rugzak, waar iedereen vroeger altijd lastpak van maakte, blijft een leuke rugtas voor tieners.

Nog meer leuke rugzakken

LEGO heeft ook mooie rugzakken, te koop bij Bol.com.

De leukste rugzakken voor kinderen en tieners. Zoals deze rugtas van LEGO.

De leukste gymtassen en zwemtassen voor kids

Een nieuwe gymtas is ook altijd fijn. Deze van I Love Speelgoed zijn bijvoorbeeld heel mooi.

De leukste gymtassen voor kids.

Wil je een gymtas of rugzak met de naam van je kind er op? Die kun je bij Your Surprise laten maken.

gymtas met je naam er op

Greenjump heeft duurzame gymtassen van gerecyclede petflessen.

De leukste gymtassen voor kids. Greenjump heeft duurzame gymtassen van gerecyclede petflessen.

Verder lezen

Zoek je naast leuke rugzakken voor kinderen en tieners nog meer inspiratie voor school? Hier onder vind je nieuwste blogs met school inspiratie. Daarnaast delen we op Instagram ook regelmatig schooltips.

De leukste rugzakken voor kinderen en tieners. Wat zijn er veel leuke kinderrugzakken en tienerrugzakken. Waarmee je kind zijn of haar spullen mee kan nemen naar school, sport, zwemles, opa en oma of de crèche. In mini formaat rugtas, om een reserve setje kleding voor de kinderopvang in te stoppen. Of in een groter formaat voor de broodtrommel en gymspullen of zelfs een laptop. Ik verzamelde de leukste rugzakken, voor kinderen en tieners en voor jongens en meisjes. 

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids