Leuk met kids blog

★ nieuw op leuk met kids blog ★

pinterest instagram facebook twitter 

Heel veel thuis

Wat een heftige periode, opeens staat de wereld op zijn kop. Er zijn mensen voor wie dat letterlijk geldt, maar ook voor anderen is het aanpassen. De kids missen hun vriendjes en ze moeten zich thuis vermaken. Daarom laat ik jullie in de Leuke Update #29 heel veel tips voor thuis zien. Maar natuurlijk ook weer nieuwtjes en musthaves.

Hoe leuk zou het zijn als kinderen dit weekend in de buurt paaseieren kunnen zoeken? Geen echte paaseieren, maar kleurplaten van paaseieren. Doen jullie mee? Op Leuk met kids kun je verschillende kleurplaten downloaden.

Kleine meis is super trots op haar kamer. Ze wilde veel roze en met alle felle kleuren erbij is het nu echt een kleurrijke meisjeskamer. Toch hebben we gezorgd dat we er ook makkelijk een tienerkamer van kunnen maken. Want ondanks dat behangen me reuze mee viel, vind ik het wel fijn als het een tijdje mee kan.
De Leuke Update #29 | nieuwtjes en musthaves voor kids
Paaseieren zoeken in de buurt: hang de kleurplaat voor je raam
Kinderkamer inspiratie: onze meidenkamer met wit, roze, rood en geel

Lekker veel spelen

Nu je thuis moet blijven wil je graag dat de kinderen in je eigen tuin spelen. Maar veel kinderen vinden het moeilijk om zich in de tuin te vermaken. Zeker als het een kleine tuin is. En al helemaal als je kinderen wat ouder zijn. Met deze tips maak je buitenspelen in je eigen tuin leuk voor kinderen.

Zoonlief heeft sinds kort de knikkerbaan van Hubelino die past op LEGO. Voor kinderen die gek op bouwen en experimenteren zijn is het een super leuk systeem, om heel lang mee zoet te zijn.
Buitenspelen in je eigen tuin: met deze tips kun je kinderen stimuleren
Hubelino Pi knikkerbaan: review en ideeën om te combineren met LEGO
De leukste (bord)spelletjes voor peuters, kleuters, kinderen en tieners
101 ideeën om te knutselen met kinderen

Jarig zijn

Kleine meis was kortgeleden jarig. Toch had ze ondanks de lockdown een hele leuke verjaardag! Met deze tips voelt je kind zich extra jarig tijdens de Corona uitbraak. We bakten een pastelkleurige Paas-verjaardagstaart.
Verjaardag vieren tijdens Corona, zo is je kind toch echt jarig
Verjaardagstaart: een leuk recept als je jarig bent rond Pasen

Nog meer tips voor thuis

De lockdown vanwege het Corona virus stimuleert mensen om creatieve oplossingen te bedenken. Zo verschijnen er opeens heel veel leuke workshops, veelal gratis. Ik maakte daarom een lijstje met de leukste online workshops en activiteiten.

De school van je kind verwacht dat je thuis tijdens de Corona uitbraak thuisonderwijs geeft. Met deze tips kun je thuisonderwijs voor iedereen een beetje leuk houden.

Het is best een uitdaging om je kinderen rondom het huis te vermaken. Daarom maakte ik een lijst met heel veel tips om kinderen thuis te vermaken, zowel binnenshuis als rondom het huis.
Online cursus voor kinderen: de leukste Corona workshops en activiteiten
Thuisonderwijs Corona: tips om met je kind thuis te werken voor school
Kinderen thuis vermaken tijdens de Corona uitbraak: 101 tips binnen en rondom huis

volg je leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook twitter 
banner instagram

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...