Leuk met kids blog

★ Nieuw op Leuk Met Kids blog ★

pinterest instagram facebook twitter

Lente in huis

Heb jij ook de lente in je bol? In de Leuke Update #14 deel ik voorjaarsideeën voor in huis. Ook laat ik je zien wat we in de voorjaarsvakantie deden en zoals altijd is er een agenda met leuke uitjes.

Je had het misschien al gezien: ik ben fan van die leuke kratjes van de Hema en sinds deze week zijn ze er ook in een kleiner maatje! Leuke ideeën om ze te gebruiken vind je in mijn artikel over de Hema kratjes, inclusief foto´s van de kleine en grote kratjes.

Hartstikke leuk dat er met de kinderen allerlei kinderspullen het huis inkomen, maar het is ook best fijn als je huis niet oogt als een groot schreeuwerig prentenboek. Daarom ben ik altijd op zoek naar leuk melamine kinderservies, in kleuren en prints waar zowel de kids als ikzelf vrolijk van worden.
De Leuke Update #14 | voorjaar in huis & kids uitagenda
Toffe kratjes van de Hema: ideeën om ze te gebruiken
Melamine servies waar je kids én jij vrolijk van worden
Binnenkijker: kleine witte kinderkamer met roze en geel

Kinderkleding voor het voorjaar

Hoera, we gaan weer richting zomer! Dat betekent dat er weer volop kleurrijke kinderkleding in de winkels ligt. Ik zette vijf leuke kinderkleding trends op een rijtje.

Biokatoen staat helaas vaak gelijk aan saai, zeker als het om betaalbare broeken gaat. Daarom was ik verrast door alle toffe exemplaren die ik voor het nieuwe seizoen tegenkwam. Van deze hippe kinderbroeken krijg je zin in de lente.
5 kinderkleding trends voor de zomer
Hippe eco budget kinderbroeken voor jongens en meisjes

Den Haag met kids

Tijdens de voorjaarsvakantie zijn we een paar dagen naar Den Haag en Scheveningen geweest. Van te voren vroeg ik jullie al tips via Instagram en Facebook. Die zette ik samen met mijn eigen ervaringen op een rijtje in een artikel over Den Haag met kids. Daarnaast deelde ik in mijn Instagram stories wat sfeerbeelden. Wij gaan de komende tijd vaker, wat een leuke stad is het toch!

Over één plekje schreef ik nog een aparte review: de Boomhuttenclub, waar de kinderen lekker kunnen spelen en klimmen terwijl je zelf bijkletst met wat lekkers erbij.
Den Haag met kids: uitjes, musea, speeltuinen, zwemplekken, kinderboerderijen, winkels, restaurants en meer
De Boomhuttenclub: lunchen terwijl de kinderen klauteren

Vakantie inspiratie

Cathelijne ging op wintersport met kids in Schladming-Dachstein in Oostenrijk. Ze deelt ze haar jaloersmakende foto’s en haar tips in dit fijne skigebied.

Wat zijn er toch veel leuke campings! Ik voegde weer een paar leuke toe aan mijn lijstje met kindvriendelijke campings in Nederland.
Schladming-Dachstein: wintersport met kids in Oostenrijk
Kamperen met kinderen 101 idyllische kindvriendelijke campings in Nederland

Nog meer leuke dingen

Sommige producten zijn zo simpel en tegelijk zo ideaal dat je je afvraagt waarom het niet eerder bedacht is. Wij zijn thuis fan van deze uitwisbare pennen, die we inmiddels in heel veel kleurtjes hebben.

Broodjes hamburger zijn dé grote specialiteit van Dennis. Vrienden zeggen regelmatig, “joh hou het simpel, maak maar lekker hamburgers!” en ook de kids hebben het hoog op hun lijstje favoriete maaltijden staan. Dennis deelt natuurlijk graag zijn recept voor hamburgers.

De afgelopen jaren deelde ik heel veel ideeën om te knutselen met kinderen. Ik verzamelde alle leuke dingen bij elkaar, kijk mee voor knutsel inspiratie.
frixion roller ball pen: uitwisbare pen
Het recept voor de lekkerste broodjes hamburger
101 ideeën om te knutselen met kinderen
De leukste ideeën voor een kinderfeestje thuis en buitenshuis
Verjaardagscadeau voor tieners: leuke cadeau tips voor de middelbare school

Volg je Leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook twitter

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...