Ideaal: uitwisbare pen in vrolijke kleuren

Sommige producten zijn zo simpel en tegelijk zo ideaal dat je je afvraagt waarom het niet eerder bedacht is. Wij zijn thuis fan van deze uitwisbare pen. Ze zijn er van verschillende merken. En we hebben ze inmiddels in heel veel kleurtjes.

Een uitwisbare pen is eigenlijk net een potlood. Maar dan een waarvan de punt niet de hele tijd breekt, omdat je hem te vaak laat vallen. Je kunt wat je geschreven hebt uitgummen met de achterkant van de pen. Daarna kun je er meteen weer overheen schrijven.

Ideaal: uitwisbare pen in vrolijke kleuren. Sommige producten zijn zo simpel en tegelijk zo ideaal dat je je afvraagt waarom het niet eerder bedacht is. Wij zijn thuis fan van deze uitwisbare pennen. Ze zijn er van verschillende merken. En we hebben ze inmiddels in heel veel kleurtjes.

Uitwisbare pen van Pilot Frixion

De uitwisbare pennen schrijven lekker en houden goed vast. En als de pen leeg is kun je een setje nieuwe vullingen open, wel zo milieuvriendelijk. De roller ball pen van Frixion is een gewone fineliner, maar dan uitwisbaar. Hij is te koop in allerlei kleurtjes, bijvoorbeeld bij Bol. Je kunt ze per stuk kopen, of in een set met verschillende kleuren. Daarnaast zijn de vullingen los te koop, wel zo duurzaam.

Ideaal: uitwisbare pen in vrolijke kleuren. Sommige producten zijn zo simpel en tegelijk zo ideaal dat je je afvraagt waarom het niet eerder bedacht is. Wij zijn thuis fan van deze uitwisbare pennen. Ze zijn er van verschillende merken. En we hebben ze inmiddels in heel veel kleurtjes. Deze is van Pilot Frixion Rollerball.

Bij de sets die ik kocht, zaten drie pennenkokers, die je aan elkaar kunt klikken. Beide kinderen hebben een eigen koker met hun favoriete kleuren. Daardoor raken ze ook minder snel kwijt. Heel fijn, want voor mooie pennen lijkt bij ons een stiekeme verstopplek te bestaan.

Pilot Frixion in vrolijke kleurtjes

Uitwisbare pen van Legami Milano

Inmiddels zijn er ook uitwisbare pennen van andere merken. Zo ontdekte kleine meis deze toffe van Legami Milano, ze zijn bij haar op school heel populair. Ze zijn er met allerlei leuke dieren en grappige teksten. Ook van deze uitwisbare pen zijn de vullingen los te koop, wel zo duurzaam. Te koop bij Bol.

Ideaal: uitwisbare pen in vrolijke kleuren. Sommige producten zijn zo simpel en tegelijk zo ideaal dat je je afvraagt waarom het niet eerder bedacht is. Wij zijn thuis fan van deze uitwisbare pennen. Ze zijn er van verschillende merken. En we hebben ze inmiddels in heel veel kleurtjes. Deze uitwisbare pennen van Legami Milano zijn heel populair, vooral bij meiden. Geen wonder, ze zijn er met allerlei leuke dieren en grappige teksten.

Ook leuk als verjaardagscadeau voor een kinderfeestje of als schoencadeau voor Sinterklaas. Het boek waarin ze hier tekent is Tekenen met Jill (bij Bol). Een leuk boekje waarin Jill je in stapjes leert tekenen. Bijvoorbeeld door apart gezichten te tekenen.

Het boek waarin ze hier tekent is Tekenen met Jill. Een leuk boekje waarin Jill je in stapjes leert tekenen. Bijvoorbeeld door apart gezichten te tekenen.

Hier gebruiken we de uitwisbare pen voor

Zelf gebruik ik de uitwisbare pen voor mijn agenda, waarin ik eindeloos dingen toevoeg en weer wis. Ook om een kaart te schrijven is het handig, want een foutje kun je makkelijk weer herstellen. Ook voor een schets is het handig.

De kinderen gebruiken ze ook, om mee te tekenen en brieven te schrijven. Als ze schrijven vinden ze het fijn om foutjes uit te kunnen wissen. Toch wel jammer, want die kinderfouten zijn zo schattig 😉

De kinderen moesten het gummen even oefenen. Ik merk dat ze in eerste instantie te hard op het papier drukten. Nu ze voorzichtiger gummen wordt het netter.

Deze foto maakte ik destijds tijdens het thuisonderwijs. Het werkblad komt van Junior Einstein. En met die gekleurde pennen vonden de kids het ook veel leuker om te ze in te vullen.

vrolijke kleurtjes van de Pilot Frixion Rollerball

Een filmpje van de pennen

Op Instagram deelde ik dit filmpje van de Pilot Frixion pennen. Daar krijg je nog wat meer een beeld bij de pennen. De planner die je in beeld ziet is de Miluna familieplanner van Ellen Mae (bij Bol). Ik gebruik hem als werkagenda, lekker overzichtelijk.

Dit filmpje maakten we van de uitwisbare pen van Legami Milano.

Verder lezen 

Op Leuk met kids vind je nog veel meer inspiratie voor school en knutselen. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze favoriete knutselspullen.

Ideaal: uitwisbare pen in vrolijke kleuren.

Zomervakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de zomervakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met zomervakantie activiteiten. Met uitjes en tips voor thuis én zowel binnen als buiten ideeën.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids