DIY: kleurrijke loungestoel voor de woonkamer, kinderkamer of babykamer

We waren al een tijdje op zoek naar een leuke loungestoel, maar alle fauteuils die we zagen vonden we niet zo bijzonder, of veel te duur. Dus gingen we zelf aan de slag. 

We waren op zoek naar een roze stoel, maar bij alle stoelen die we tegenkwamen vonden we de houten poten een beetje saai. Dus besloten we met verf aan de slag te gaan en we zijn super blij met het resultaat!

DIY: kleurrijke loungestoel

DIY: kleurrijke loungestoel met geverfde poten

We vonden een toffe roze loungestoel met voetenbankje bij het Deense warenhuis Jysk. Bij de Praxis lieten we verf mengen in de kleur Felrood, die kleur is net wat lichter en feller dan “gewoon” rood.

DIY: kleurrijke loungestoel met geverfde poten

De stoel zat bij aanschaf nog niet in elkaar, het voetenbankje wel, dat moesten we dus afplakken om vlekken te voorkomen. We schuurden de poten op en zetten er eerst een laag grondverf op, daarna drie lagen rode verf.

DIY: kleurrijke loungestoel met geverfde poten

We zijn super blij met het resultaat, de stoel staat heel vrolijk in onze witte woonkamer. Het gestreepte kussen met tekst vonden we bij de Kwantum.

Heb je een ruime kinderkamer of babykamer? Dan is de stoel daar ook fijn, bijvoorbeeld als voedingsstoel of voorleesstoel.

Zomervakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de zomervakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met zomervakantie activiteiten. Met uitjes en tips voor thuis én zowel binnen als buiten ideeën.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids