DIY: kleurrijke loungestoel voor de woonkamer, kinderkamer of babykamer


We waren al een tijdje op zoek naar een leuke loungestoel, maar alle fauteuils die we zagen vonden we niet zo bijzonder, of veel te duur. Dus gingen we zelf aan de slag. 

We waren op zoek naar een roze stoel, maar bij alle stoelen die we tegenkwamen vonden we de houten poten een beetje saai. Dus besloten we met verf aan de slag te gaan en we zijn super blij met het resultaat!

DIY: kleurrijke loungestoel

DIY: kleurrijke loungestoel met geverfde poten

We vonden een toffe roze loungestoel met voetenbankje bij het Deense warenhuis Jysk. Bij de Praxis lieten we verf mengen in de kleur Felrood, die kleur is net wat lichter en feller dan “gewoon” rood.

DIY: kleurrijke loungestoel met geverfde poten

De stoel zat bij aanschaf nog niet in elkaar, het voetenbankje wel, dat moesten we dus afplakken om vlekken te voorkomen. We schuurden de poten op en zetten er eerst een laag grondverf op, daarna drie lagen rode verf.

DIY: kleurrijke loungestoel met geverfde poten

We zijn super blij met het resultaat, de stoel staat heel vrolijk in onze witte woonkamer. Het gestreepte kussen met tekst vonden we bij de Kwantum.

Heb je een ruime kinderkamer of babykamer? Dan is de stoel daar ook fijn, bijvoorbeeld als voedingsstoel of voorleesstoel.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.