Moestuintje 2.0: op zoek naar leuke plantenbakken


De moestuinplantjes van de Appie begonnen flink te groeien, dus het werd tijd voor een grotere plantenbak. De perfecte plantenbak had ik al gespot: een soort torentje van gestapelde plantenbakken. Handig, omdat je ieder plantje in een apart potje kunt stoppen. Het ene plantje krijgt meer zon dan het andere, ideaal aangezien niet alle kruiden tegen veel zon kunnen. Ook kunnen de plantjes mooi over de rand groeien. Misschien wel het belangrijkste: de kids vinden hem fantastisch. Deze plantenbak voor verticaal tuinieren is van Elho, de serie heet Corsica.
Moestuintje 2.0: op zoek naar leuke plantenbakken

Toegegeven, we hebben een beetje gesmokkeld door zes kleine kruidenplantjes te kopen die tussen de Appie plantjes door staan, dat ziet er toch meteen vrolijker uit.
Moestuintje 2.0: op zoek naar leuke plantenbakken

Eigenlijk wilde ik de plantenbakken in mint kleur kopen, maar bij ons lokale tuincentrum gingen ze gek genoeg uit de collectie en konden we alleen nog vier lichtroze exemplaren vinden. Stiekem vond ik dat ook wel een heel zomers effect geven en bovendien wilde ik natuurlijk vandaag nog de plantjes kunnen overplanten. Online zijn de stapelbare verticale plantenbakken volop te vinden, Bol.com heeft veel verschillende kleuren.

Moestuintje 2.0: op zoek naar leuke plantenbakken

Ik ben een fan van het merk Elho, omdat ze allerlei vrolijke gekleurde en toch stijlvolle kunststof plantenbakken hebben, vaak met hele leuke speelse vormgeving. Zoonlief had ook heel graag de plantenbak met het vogelhuisje meegenomen en ikzelf de balkonbak met plek voor drinkglazen, maar we hebben ons ingehouden, voor nu althans 😉 Je vindt Elho in ieder tuincentrum, online hebben Bol.com en Wehkamp veel verschillende varianten.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

2 Comments
Marie de Jonge

Bedankt voor het delen van de leuke inspiratie voor het beginnen van een moestuin. Mijn kinderen willen ook graag wat kruiden zaaien, dus ga zeker even kijken voor soortgelijke bakken! De kleurtjes zijn overig erg leuk!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.