Spelletjesboek voor de vakantie: De Wereld Rond Met Spelletjes


Een boek met spelletjes er in, hoe handig is dat voor de vakantie? De Wereld Rond Met Spelletjes bevat vijf spelletjes, ingebouwde dobbelstenen en zelfklevende pionnen. De spelletjes zijn voor kinderen vanaf vijf jaar en de spelletjes duren tussen de vijf en vijftien minuten. Ideaal voor op vakantie, in de auto, het vliegtuig, de trein of in een restaurant!

Spelletjesboek voor de vakantie: De Wereld Rond Met Spelletjes #leukmetkids #spelletjes #zomervakantie #kinderen

Spelletjesboek voor de vakantie: De Wereld Rond Met Spelletjes

Voorin het boek vind je een luikje voor de pionnen, ze zijn van een zacht plastic gemaakt, waardoor ze blijven plakken. Op de pagina ernaast vind je ook een soort dambord, maar dan wat kleiner, zodat het voor kinderen ook overzichtelijk is.

Spelletjesboek voor de vakantie: De Wereld Rond Met Spelletjes

Daarnaast zitten er twee doolhoven in, eentje in de vorm van een rif en eentje in de vorm van een pool-landschap. Het ganzenbord is extra uitdagend omdat je twee pionnen speelt, die je kunt kwijtraken, bovendien gooi je met twee dobbeltstenen.

Spelletjesboek voor de vakantie: De Wereld Rond Met Spelletjes

Het spel waarbij je in de woestijn op zoek gaat naar de oase is het ingewikkeldst, daar bepaal je met de ene dobbelsteen welke kant je uitgaat en met de andere hoeveel vakjes, daar moet je flink bij nadenken 🙂

Spelletjesboek voor de vakantie: De Wereld Rond Met Spelletjes

Ik probeerde de spelletjes alvast uit met mijn zoontje van zes jaar (groep 3), hij vond het erg leuk. Voor zijn zusje van vier is een deel van de spelletjes te moeilijk, maar niet allemaal. Met een beetje lees- en rekenhulp van haar broer kan ze de doolhofspelletjes en het ganzenbord ook vast al wel meedoen.

Titel: De Wereld Rond Met Spelletjes

Uitgever: Davidsfonds Infodok

Te koop bij o.a. Bol.com


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.