Trend: pop up campings


Het is een nieuwe trend: de tijdelijke campings die overal verschijnen. Vooral op stedelijke plekken verschijnen caravans en tenten, om even later weer te verdwijnen. Lees snel verder om de leukste te ontdekken.
trend: pop up campings.jpg

Zo vind je van 24 tot en met 26 juli de Buurtcamping in stadsparken in Amsterdam en Utrecht. Ooit begon het in het Oosterpark, dit jaar vind je de Buurtcamping in het Amsterdamse Flevopark, Noorderpark, Rembrandtpark, Sloterpark en Egeldonk en in het Utrechtse Majellapark en Noordse Park.

In het Wijland vind je juist op het platteland, ieder jaar op een andere plek. In 2015 vind je ze op Landgoed Doornik in het Gelderse Bemmel, gelegen in Park Lingezegen, in de Ooijpolder. Je slaapt er tussen april en oktober in een volledig ingerichte tipi, pipowagen of knusse caravan. Je wijntje drink je in de hout gestookte hottub.

Urban Campsite Amsterdam strijkt dit jaar van 1 juni tot 1 september neer op het uiterste puntje van het Centrumeiland op IJburg. Op deze reizende camping komen kamperen en kunst samen. Je overnacht er in artistieke mobiele objecten, allemaal ingericht als hotelkamer.

Op 13 en 14 juni is het Open Tent op camping Zeeburg, geen tijdelijke camping, maar een bestaande camping die een weekend lang open is voor buurtbewoners, in dit geval Amsterdammers.

Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Meer over Leuk met kids blog
Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.