Boekentip: Caravanity, voor inspiratie om een caravan te pimpen


Volg je Leuk Met Kids al via InstagramFacebook of Pinterest?

Super leuk en inspirerend zijn ze, die gepimpte caravans. Dat het een trend is blijkt wel uit het succes van de website Caravanity, dat nu ook een eigen boek heeft! Net als van de website wordt je van het boek meteen vrolijk, door al die leuke caravans die zijn opgeknapt met mooie stofjes, knopjes, posters, krijtverf en nog veel meer.

Caravanity

Het boek staat vol met leuke caravannetjes en een enkele camper, maar ook met tips hoe je zelf een caravan pimpt. Want inspiratie opdoen op Pinterest is één ding, maar het dan ook zelf uitvoeren is nog best lastig. Schrijfster Femke Creemers legt je uit hoe je een caravan kiest, hoe je een caravan kunt verven en hoe je gordijntjes kan maken. Daarnaast geeft ze leuke ideeën voor styling, waar je spulletjes kunt kopen en niet te vergeten leuke campings.

Caravanity (2)

Hoe inspirerend het allemaal is blijkt wel uit het feit dat ik nu zelf een caravan ga zoeken… Ik pimpte eerder al een vouwwagen, maar na het zien van al die leuke ideeën kunnen we het toch niet laten. Zelfs vriendlief die eerder écht geen caravan wilde is bij het zien van al die leuke caravans in dit boek om, dus we gaan voor een caravannetje om te pimpen!

Titel: Caravanity
Auteurs: Femke Creemers
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Te koop: bij onder meer Bol.com 

Verder lezen (klik op de foto)

wpid-101-leuke-idyllische-campings-in-frankrijk-met-kids.jpg.jpeg campings 20140729-235859-86339264.jpg vouwwagen pimpen Boekentip: Caravanity Camping kookboek zwemplekken glamping met kids

Of kijk eens op Pinterest, volg je Leuk Met Kids al?

 
Nieuw op Leuk Met Kids
Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.