Overnachten in Amsterdam met kinderen: hotels en appartementen

In Amsterdam zijn er heel veel leuke kindvriendelijke hotels, appartementen en zelfs campings voor gezinnen met kinderen. Zowel in het centrum als daarbuiten vind je toffe plekken voor gezinnen.

Overnachten in Amsterdam met kinderen: hotels en appartementen. In Amsterdam zijn er heel veel leuke kindvriendelijke hotels, appartementen en zelfs campings voor gezinnen met kinderen. Zowel in het centrum als daarbuiten vind je toffe plekken voor gezinnen.

Kindvriendelijke hotels in Amsterdam Centrum

Eden Hotel Amsterdam: stijlvol en in het centrum aan de Amstel, vlakbij het Waterlooplein. Kamers tot 4 personen en babybedjes. Ook is er een oppasservice en een mini-market met Starbucks corner.

Op het oude Marineterrein ligt Pension Homeland stoer vintage hotel op het oude Marineterrein. Het is er omheen lekker groen, als het mooi weer is kun je dan ook heerlijk buiten zitten, maar het water is niet afgeschermd. Er vlakbij zit Kanteen25, een leuk restaurant met kinderen en tieners.

The Lancaster: stijlvol hotel in de Plantagebuurt. Vlakbij Artis, Micropia en de Hortus. Met familiekamers en babybedjes.

The Manor: hotel bij het Oosterpark. In mooi oud gebouw, met in veel kamers Amsterdamse foto’s. Met familiekamers en babybedjes. Ook heeft het hotel een Wundermart shop en eigen City Ambassadors.

Kindvriendelijke hotels in Amsterdam Zuid

Conscious Hotel the Tire Station is hip en milieuvriendelijk én ligt naast het Vondelpark.

Stayokay Vondelpark ligt letterlijk in het Vondelpark. Het heeft privé kamers voor twee, vier of zes personen, kinderstoelen en kinderbedjes.

nhow Amsterdam RAI: hip kleurrijk hotel aan de rand van de Rivierenbuurt. Met fitness en met terras met uitzicht over de stad.

Kindvriendelijke hotels in Amsterdam Oost

Het Volkshotel aan de Wibautstraat is een super hip hotel in het oude Volkskrantgebouw. Het ligt in Amsterdam Oost naast metrostation Wibautstraat. Er zijn vierpersoonskamers en een sauna met hottub met uitzicht over de stad.

The Student Hotel Amsterdam City is een hip hotel aan de Wibautstraat. Met gedeelde keuken, game area en gym. Er is een 6-persoonskamer met bar en dansvloer.

Stayokay Zeeburg ligt in de Indische Buurt. Het heeft privé kamers voor twee, vier, vijf of zes personen en kinderbedjes.

Hotel Jakarta Amsterdam, Oostelijk Havengebied: ingericht in hippe Indonesische stijl. Het heeft een zwembad en ligt op het mooie Java-eiland. Onderin zit een bakkerij, waar je ook koffie kunt drinken. Vanuit de sky lounge heb je daarnaast een prachtig uitzicht.

Hotel V op de Fizeaustraat heeft een fijn retro sfeertje. Buiten is er een groot terras.

OVERNACHTEN IN AMSTERDAM MET KINDEREN: KINDVRIENDELIJKE HOTELS EN APPARTEMENTEN. Hotel V op de Fizeaustraat heeft een fijn retro sfeertje. Buiten is er een groot terras. En het schaakbord en dambord vinden onze kids ook tof!

Bij Marina Parcs, in de nieuwe wijk Amstelkwartier, slaap je in een havenlodge op het water.

Camping Zeeburg ligt aan de rand van de Indische Buurt, een prima uitvalsbasis om de stad te bezoeken. De tentenvelden staan vol jongeren, letterlijk met de scheerlijnen door elkaar. De caravanvelden en pipowagens zijn veel rustiger. Aan de rand van de stad, met supermarkt en leuk restaurant met terras en kinderspeelgoed.

Kindvriendelijke hotels in Amsterdam Noord

Botel in Amsterdam Noord: slapen op een boot, aan het IJ bij de NDSM werf.

Sir Adam Hotel in Amsterdam Noord: hip hotel tegenover Centraal Station. Linda sliep hier met haar gezin in twee geschakelde kamers. Haar tienerzoons vonden het uitzicht, de hamburgers en de discolift fantastisch. Het ligt vlakbij EYE Film en de A’DAM Lookout.

Bunk Hotel Amsterdam zit in een voormalige kerk in Noord. Met restaurant en terras. Ook zijn er kamers tot en met vijf personen.

Kindvriendelijke hotels in Amsterdam West

In het Westerpark ligt Conscious Hotel Westerpark, een milieuvriendelijk en hip hotel.

Kindvriendelijke hotels en vakantieparken buiten Amsterdam

Vlakbij Amsterdam vind je Resort Poort van Amsterdam, een luxe bungalowpark. Dit park in Uitdam is gebouwd in de Zaanse stijl en ligt aan het IJsselmeer. Er is dan ook een strandje en daarnaast een restaurant en meerdere speeltuinen.

Camping In het Fruit ligt in Zuidoostbeemster bij Purmerend. Je kunt hier onder de fruitbomen kamperen. Er is een trampoline, klimboom, kippen, schapen en eigengemaakte jam. Ook kun je fruit plukken. Behalve de camping is er ook een Bed and Breakfast, te boeken via Booking.com.

Mis jij in deze lijst leuke kindvriendelijke hotels, appartementen en campings of andere toffe plekken voor kinderen in Amsterdam? Dan hoor ik dat heel graag via email op info [at] leukmetkids.nl.

Lees ook: kindvriendelijke restaurants in Amsterdam