Boekentip: het Mini Woonboek, voor kinderkamer inspiratie

Het inrichten van de kinderkamer is heel wat anders dan de rest van het huis, je moet daarin echt een beetje ontdekken wat je smaak is en wat werkt. Tom Cole en Britt Sebrechts van Woonblog.be maakten een prachtig boek vol inspiratie: het Mini Woonboek.

Boekentip: het Mini Woonboek, voor kinderkamer inspiratie

Het Mini Woonboek staat vol met echte kinderkamers, waarvoor het duo langs ging bij allerlei gezinnen met kinderen (en natuurlijk fotografeerden ze ook hun eigen kinderkamer). Iedere kamer is in heel veel foto’s in beeld gebracht. Je ziet daardoor prachtig de sfeer van de kamer, maar ook zijn per kamer leuke ideeën uitgelicht, die je kunt toepassen in je eigen huis. De kamers zijn onderling enorm verschillend, maar een ding hebben ze wel gemeen: het zijn allemaal kinderkamers waar je vrolijk van wordt.

Boekentip: het Mini Woonboek, voor kinderkamer inspiratie

In het boek staan kamers van kinderen in heel veel verschillende leeftijden, het jongste kind is 1 en het oudste 11. Er staan ook een paar gedeelde kinderkamers in, fijn voor als je klein woont. Achterin het Mini Woonboek vind je een aantal mooie DIY ideeën. Ook staat er een lijst met leuke winkels in Gent, Brugge, Antwerpen, Brugge, Leuven, Amsterdam, Parijs en online.

Al met al is dit boek echt een aanrader, wij vonden er enorm veel inspiratie in. Die minikastjes aan de muur gaan er zeker komen en dat fantastische behang ook! En wat ook leuk is: je kunt ook samen met je kind erin bladeren, zodat hij of zij zelf kan vertellen wat leuk is. Hopelijk gaan deze bloggers ook nog een keer een boek maken over woonkamers voor gezinnen, want ook daar is inspiratie welkom 🙂

Titel: Mini Woonboek
Auteurs: Tom Cole en Britt Sebrechts
Uitgever: Uitgeverij Kannibaal
Te koop: bij onder meer Bol.com

Zomervakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de zomervakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met zomervakantie activiteiten. Met uitjes en tips voor thuis én zowel binnen als buiten ideeën.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids