Boekentip: Memorykonijn, boek en spel ineen


Soms worden er van die boeken uitgegeven waarvan je denkt: waarom is dit nog niet eerder bedacht? Zo’n boek is Memorykonijn, een boek en memory spel ineen.

Boekentip: Memorykonijn, boek en spel ineen
Het boek gaat over een konijn dat “het andere konijn” zoekt. Bij zijn zoektocht komt hij allerlei andere figuren tegen: verschillende dieren, een koning, een auto en een vliegtuig. Alle figuren komt hij alleen tegen, maar ze vinden telkens snel hun dubbelganger. Gelukkig vindt konijn ook zijn dubbelganger, maar natuurlijk als laatste.

Boekentip: Memorykonijn, boek en spel ineen
Achter in het boek zitten memory kaartjes met alle figuren uit het boek. Je kunt de kaartjes ook weer in het boek opbergen.

Boekentip: Memorykonijn, boek en spel ineen
Het is super leuk om eerst het boek voor te lezen en daarna samen memory te spelen. Zoonlief vindt die combi ook super leuk en hij wist heel goed welke figuren hij per sé wilde winnen bij het spel 🙂

Boekentip: Memorykonijn, boek en spel ineen

Titel: Memorykonijn
Auteurs: Maranke Rinck, Martijn van der Linden
Uitgever: Lemniscaat
Te koop: bij onder meer Bol.com


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.