Boekentip: Relaxklets voor kids


Yoga en meditatie zijn ook goed voor kinderen, maar waar vind je iets leuks? Sinds kort weet ik het antwoord: in het boekje Relaxklets! van Gezinnig.

Relaxklets! staat vol met speelse yoga en meditatie oefeningen, massages, creatieve ideeën en actieve spelletjes om samen te doen. Alles is per seizoen ingedeeld en er staat bij vanaf welke leeftijd het geschikt is, beginnend vanaf twee jaar. Bij alle oefeningen staan onderwerpen om te bespreken met je kind. Een hele mooie manier om met elkaar bezig te zijn dus!
Boekentip: Relaxklets voor kids
Als ik thuiskom van yoga wil zoonlief graag meedoen, de hond en de kat spreken natuurlijk tot de verbeelding bij een peuter. Met dit boekje gaat dus een wereld voor hem open. Samen een haasje, aap, bloem of boom doen wordt enorm gewaardeerd, maar een massage waarbij je een dier nadoet in de massage zeker ook. En het gekke bekken trekken om alle beesten na te doen al helemaal. De meditaties hebben we nog niet geprobeerd, maar aangezien er eentje over vliegen gaat wordt dat geheid ook een succes. Of wat dacht je van surfen, kleuren, elfjes…
Boekentip: Relaxklets voor kids
Vind je het leuk om yoga en meditatie met je kind te doen en ondertussen te kletsen, dan is dit een aanrader, voor heel jonge en oudere kinderen. Wat ik ook erg fijn vind is dat je je er niet in hoeft te verdiepen, gewoon een bladzijde openslaan en beginnen… Of je kind laten kiezen!

Titel: Relaxklets! Voor kleine en grote druktemakers
Auteurs: Florien van der Aar en Michal Janssen
Uitgever: Gezinnig
Te koop: bij onder meer Bol.com


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.