Boekentip: Relaxklets voor kids

Yoga en meditatie zijn ook goed voor kinderen, maar waar vind je iets leuks? Sinds kort weet ik het antwoord: in het boekje Relaxklets! van Gezinnig.

Relaxklets! staat vol met speelse yoga en meditatie oefeningen, massages, creatieve ideeën en actieve spelletjes om samen te doen. Alles is per seizoen ingedeeld en er staat bij vanaf welke leeftijd het geschikt is, beginnend vanaf twee jaar. Bij alle oefeningen staan onderwerpen om te bespreken met je kind. Een hele mooie manier om met elkaar bezig te zijn dus!
Boekentip: Relaxklets voor kids
Als ik thuiskom van yoga wil zoonlief graag meedoen, de hond en de kat spreken natuurlijk tot de verbeelding bij een peuter. Met dit boekje gaat dus een wereld voor hem open. Samen een haasje, aap, bloem of boom doen wordt enorm gewaardeerd, maar een massage waarbij je een dier nadoet in de massage zeker ook. En het gekke bekken trekken om alle beesten na te doen al helemaal. De meditaties hebben we nog niet geprobeerd, maar aangezien er eentje over vliegen gaat wordt dat geheid ook een succes. Of wat dacht je van surfen, kleuren, elfjes…
Boekentip: Relaxklets voor kids
Vind je het leuk om yoga en meditatie met je kind te doen en ondertussen te kletsen, dan is dit een aanrader, voor heel jonge en oudere kinderen. Wat ik ook erg fijn vind is dat je je er niet in hoeft te verdiepen, gewoon een bladzijde openslaan en beginnen… Of je kind laten kiezen!

Titel: Relaxklets! Voor kleine en grote druktemakers
Auteurs: Florien van der Aar en Michal Janssen
Uitgever: Gezinnig
Te koop: bij onder meer Gezinnig en Bol.com

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids