Boekentip voor kinderyoga met CD: Het Dansende Dierenbos


Kinderyoga is super leuk voor kinderen, het is fijne manier om iets met ze te doen én het is goed voor ze. Toen ik het nieuwe boek voor kinderyoga “Het Dansende Dierenbos” zag wilde ik het dus meteen uitproberen!

Boekentip voor kinderyoga met CD Het Dansende Dierenbos

Het Dansende Dierenbos is een kleurrijk boek met mooie tekeningen, met in yoga-oefeningen waarin kids dieren en bomen nadoen. Welk kind vindt het nou niet leuk om een aap, vogel, kat, paard, slang, leeuw, slak of zelfs een vuurvliegje na te doen? Ieder “hoofdstukje” gaat over een ander dier en op de bijbehorende CD staat gezongen muziek, waarop je de oefeningen kunt doen, al is dat niet perse nodig. Als je geen CD of DVD speler hebt, dan kun je de muziek ook via de bijbehorende website luisteren.

Boekentip voor kinderyoga met CD Het Dansende Dierenbos

Bij ieder dier is er zowel een losse yoga oefening, als een serie met verschillende bewegingen. Voor peuters en kleuters is de losse yoga oefening leuk, voor wat oudere kinderen is daarnaast ook de serie bewegingen leuk om te doen. Mijn peuter en kleuter vonden die eerste oefening al leuk genoeg, vooral als je er ook nog een geluid bij kan maken. Als ik het boek pak gaan zij de yoga mat al pakken 🙂

Boekentip voor kinderyoga met CD Het Dansende Dierenbos

Titel: Het Dansende Dierenbos. Kinder-yoga op muziek
Auteurs: Jasper Merle en Hester van Toorenburg
Uitgever: Spectrum
Te koop bij onder andere Bol.com


volg Leuk met kids ook op instagram
Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌  Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.