Campings, hotels en vakantiehuizen met kinderen in België en Luxemburg

Op zoek naar een leuke camping, vakantiehuis, hotel of andere plek om te overnachten bij onze zuiderburen? We verzamelen hier leuke campings, vakantiehuizen en hotels met kinderen en tieners in België en Luxemburg.

Campings, hotels en vakantiehuizen met kinderen in België en Luxemburg. Op zoek naar een leuke camping, vakantiehuis, hotel of andere plek  om te overnachten bij onze zuiderburen? We verzamelen hier leuke campings, vakantiehuizen en hotels met kinderen en tieners in België en Luxemburg.

Campings, vakantiehuizen en hotels met kinderen in Vlaanderen in België


NH Collection Antwerp Centre in Antwerpen: hotel met familiekamers. In het centrum, vlakbij het station en de dierentuin.

Camping Houtum vlakbij Antwerpen: glamping op een natuurcamping in de Kempen in Vlaanderen. Met speeltuin en kampvuur. Ook zijn er wandelroutes en fietsroutes.

Warredal in Nationaal Park Hoge Kempen: kleinschalige glamping voor natuurliefhebbers, met Adventure Park. Er is een picknickmand, wellness, barbecue hut en fietsverhuur. Daarnaast kun je ponyrijden en paardrijden.

Plopsa Hotel in de Panne bij Kortrijk en Ieper: hotel vlakbij bij pretpark Plopsaland de Panne en waterpark Plopsaqua. Met kamers in het teken van Studio 100 karakters.

Mechelen profileert zichzelf als de kinderstad van België. En terecht, want er zijn veel kindvriendelijke uitjes. Miriam ging er met haar gezin een nachtje heen en vindt het een fantastische stad. Alles is goed te belopen, wat fijn is met kinderen. Naast onderstaande attracties, is het beklimmen van de bijna 100 meter hoge domtoren een aanrader. Daarnaast hebben ze een speciale speurtocht door de stad gelopen, bij de lokale VVV krijg je een rugzakje. Ze sliep in het Vixx Hotel, dat familie suites heeft. Leuke binnen uitjes zijn bijvoorbeeld Technopolis en het Speelgoedmuseum.


Campings, vakantiehuizen en hotels met kinderen in Wallonië in België


Landal Glamping Neufchâteau in de Belgische Ardennen: luxe glamping in de natuur. Niet ver van het Meer van Neufchâteau, waar je kunt zwemmen, vissen en varen. Daarnaast kun je in de Ardennen sportief fietsen in het bos. Ook is er op het park een speeltuin met trampoline.

Parc les Etoiles in de Ardennen is een relatief goedkoop vakantiepark aan de Maas. Met brasserie, zwembad, sauna, speeltuin, voetbal- en basketbalcourt, tennisbanen en binnenspeelruimte met klimmuur.

Ardennen Camping Bertrix: grote camping met zwembad. Daarnaast zijn er allerlei survival activiteiten, zoals kajakken, mountainbiken, speleo en boogschieten. Naast kamperen kun je ook een chalet of tent huren.

Campings, hotels en vakantiehuizen met kinderen in België en Luxemburg. Op zoek naar een leuke camping, vakantiehuis of hotel bij onze zuiderburen? We verzamelen hier leuke campings, vakantiehuizen en hotels met kinderen in België en Luxemburg.

Campings, vakantiehuizen en hotels met kinderen in en rond Brussel


YOOMA Urban Lodge in Brussel is een design hotel is in de stijl van Frans-Belgische strips, van Dargaud, Dupuis, Le Lombard en De Smurfen. Daarnaast heeft het privékamers tot 6 personen.


Campings, vakantiehuizen en hotels met kinderen in Luxemburg


Novotel Luxembourg Centre in Luxemburg stad: hotel in het centrum. Met restaurant, fitness en tafelvoetbal.

Mama Shelter in Luxemburg stad: hip hotel met familiekamers. Ook is er een restaurant, rooftop terras en een pingpongtafel.

Wies-Neu in Dillingen: camping aan de rivier de Sauer, op de grens met Duitsland. Het is een camping met een gemoedelijke sfeer. En de rivier zorgt voor veel speelplezier. Een deel van de plaatsen is direct aan de rivier. Dit is dan ook een fijne plek voor wie van outdoor vakanties en kamperen houdt. Daarom schreef Roos review over deze kindvriendelijke camping in Luxemburg.

Domaine La Sapinière in Parc Hosingen: eenvoudig en relatief betaalbaar vakantiepark. Met buitenzwembad, speeltuin en tennisbaan.

Auf Kengert in Larochette-Medernach: camping in boomgaard. Met speeltuin buiten en binnen. Daarnaast is er een zwembad en een restaurant. Wil je niet kamperen, dan zijn er ook hutten.

Kamperen met kids in de natuur van Luxemburg - fijne camping voor outdoor liefhebbers met kinderen.

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids