Caravan met kids: zelf een ledikantje voor je baby maken


Toen we onze caravan kochten was de jongste net geboren, we besloten er daarom om een babybedje in te maken. Of beter gezegd: een oud babybedje op maat te maken.

Op de plaats van de korte bank voorin de caravan bouwden we een ledikant. Hiervoor gebruikten we een oud ledikantje dat we korter maakten. Voor het raam loopt het ledikantje schuin, zodat de beenruimte optimaal is.

Caravan met kids: zelf een ledikantje voor je baby maken

Ook het matras maakten we op maat. We gebruikten een matrasje met losse hoes. Het schuim knipten we op maat en de hoes stikten we om zodat ook deze past.

Caravan met kids: zelf een ledikantje voor je baby maken

Als de kids later wat groter zijn passen we de situatie gewoon weer aan. Misschien herstellen we het twee persoonsbed of bouwen we twee bedjes in een L-vorm, die je overdag als bank kunt gebruiken.

Zomerhuis op wielen de 10 leukste ideeën om een caravan te pimpen

Meer inspiratie

Zoek je meer inspiratie? Kijk eens naar deze artikelen (klik op de foto):

Hippe sleurhut de voortent en de buitenkant van je caravan pimpen Zomerhuis op wielen de 10 leukste ideeën om een caravan te pimpen - vintage retro caravan trailer diy camper Beyerland Kijk mee in de hippe Kip met heel inspiratie voor een gepimpte caravan 1 vouwwagen pimpen wpid-101-leuke-idyllische-campings-in-frankrijk-met-kids.jpg.jpeg campings glamping met kids Caravanity Boekentip: Caravanity Camping kookboek Melamine servies waar je kids en jij vrolijk van worden Voor jou gespot: de allerleukste tipi tenten voor kinderen


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.