Caravan met kids: zelf een ledikantje voor je baby maken

Toen we onze caravan kochten was de jongste net geboren, we besloten er daarom om een babybedje in te maken. Of beter gezegd: een oud babybedje op maat te maken.

Op de plaats van de korte bank voorin de caravan bouwden we een ledikant. Hiervoor gebruikten we een oud ledikantje dat we korter maakten. Voor het raam loopt het ledikantje schuin, zodat de beenruimte optimaal is.

Caravan met kids: zelf een ledikantje voor je baby maken

Ook het matras maakten we op maat. We gebruikten een matrasje met losse hoes. Het schuim knipten we op maat en de hoes stikten we om zodat ook deze past.

Caravan met kids: zelf een ledikantje voor je baby maken

Als de kids later wat groter zijn passen we de situatie gewoon weer aan. Misschien herstellen we het twee persoonsbed of bouwen we twee bedjes in een L-vorm, die je overdag als bank kunt gebruiken.

Zomerhuis op wielen de 10 leukste ideeën om een caravan te pimpen

Meer inspiratie

Zoek je meer inspiratie? Kijk eens naar deze artikelen (klik op de foto):

Hippe sleurhut de voortent en de buitenkant van je caravan pimpen Zomerhuis op wielen de 10 leukste ideeën om een caravan te pimpen - vintage retro caravan trailer diy camper Beyerland Kijk mee in de hippe Kip met heel inspiratie voor een gepimpte caravan 1 vouwwagen pimpen wpid-101-leuke-idyllische-campings-in-frankrijk-met-kids.jpg.jpeg campings glamping met kids Caravanity Boekentip: Caravanity Camping kookboek Melamine servies waar je kids en jij vrolijk van worden Voor jou gespot: de allerleukste tipi tenten voor kinderen

Zomervakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de zomervakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met zomervakantie activiteiten. Met uitjes en tips voor thuis én zowel binnen als buiten ideeën.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids