Spelen tussen de heksen bij de Witte Wieven in de Achterhoek


In het Achterhoekse gehucht Zwiep bij Lochem vind je uitspanning de Witte Wieven, vernoemd naar de regionale legende over de Witte Wieven: de heksen die rond dwarrelden om de Witte Wievenkoele in het bos op de Kale Berg.

Spelen tussen de heksen bij de Witte Wieven in de Achterhoek

Op het groene terrein is een bijzondere houten speeltuin voor de kids en traditioneel speelgoed zoals houten stelten en ijzeren hoepels. Overal zie je de houten poppen van de Witte Wieven. Grote lol als ze over de lange brug rennen en in het water vallen. Met de weegschaal kun je kijken of je een heks bent. Je vindt er ook Schotse koeien, ezels, schapen, geiten, en kippen.

bron www.dewittewieven.nl 1

Zelf drink je lekker koffie op het terras, terwijl de kids pannenkoeken eten. Vergeet ook niet om even langs de bakkerij op het terrein te gaan voor de lokale krentenwegge en bolussen.

De Witte Wieven zijn even dicht geweest, maar nu gelukkig weer open!


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.