De leukste moderne vrolijke Sinterklaasliedjes


Best gek toch, dat veel liedjes voor een vrolijk kinderfeest vol zitten met angstaanjagende elementen? Denk aan een roe en een zak waarin je naar Spanje wordt gestuurd. Ik kan me herinneren dat ik als kind best bang was voor die zak, ik was dus kennelijk regelmatig stout 😉 Daarom verzamelde ik voor onze kids moderne vrolijke Sinterklaasliedjes.

De leukste moderne vrolijke Sinterklaasliedjes

Sinterklaasliedjes met boek en online audio

Snelle Piet Ging Uit Fietsen wordt gezongen door Mathilde Santing, op een gezellig Latin ritme. Je kunt de hele playlist met allerlei bekende Sinterklaasliedjes op YouTube luisteren. Er is daarnaast ook een boekje met illustraties van knipkunstenares Geertje Aalders van uitgegeven, te koop bij Bol.com.

Ieder jaar wordt er een nieuw Sinterklaas meezingboek uitgebracht. Dit jaar zijn de liedjes van Romy Monteiro, het boekje krijg je bij de ETOS bij een aantal actieproducten. Je kunt de liedjes ook luisteren op YouTube en Spotify.

In 2017 was het Sinterklaas meezingboek van Maan, in 2016 van Kim-Lian van der Meij en het eerste in 2015 was van Angela Groothuizen. In alle boeken stonden bekende nummers met een modern geluid, maar daarnaast ook een paar hele leuke nieuwe nummers.

Online Sinterklaasliedjes 

De Club van Sinterklaas brengt ieder jaar een nieuwe film uit. De officiële videoclip wordt vaak een hit die alle kinderen kunnen meezingen. Op YouTube vind je dan ook heel veel video’s van de Club van Sinterklaas.

Verder lezen

Naast moderne vrolijke Sinterklaasliedjes, vind je op Leuk Met Kids nog veel meer leuke ideeën voor Sinterklaas. Natuurlijk deel ik de leukste leukste intochten en ideeën voor pakjesavond. Maar ook heel boeken over Sinterklaas en YouTube tips. Ook vind je hier de favoriete cadeaus van Sinterklaas. Verder deel ik ook allerlei knutselideeën en lekkere recepten om te maken… en nog heel veel meer. Snel verder lezen dus!

 

 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.