De leukste moderne vrolijke Sinterklaasliedjes

Best gek toch, dat veel liedjes voor een vrolijk kinderfeest vol zitten met angstaanjagende elementen? Denk aan een roe en een zak waarin je naar Spanje wordt gestuurd. Ik kan me herinneren dat ik als kind best bang was voor die zak, ik was dus kennelijk regelmatig stout 😉 Daarom verzamelde ik voor onze kids moderne vrolijke Sinterklaasliedjes.

De leukste moderne vrolijke Sinterklaasliedjes

Sinterklaasliedjes met boek en online audio

Snelle Piet Ging Uit Fietsen wordt gezongen door Mathilde Santing, op een gezellig Latin ritme. Je kunt de hele playlist met allerlei bekende Sinterklaasliedjes op YouTube luisteren. Er is daarnaast ook een boekje met illustraties van knipkunstenares Geertje Aalders van uitgegeven, te koop bij Bol.com.

Ieder jaar wordt er een nieuw Sinterklaas meezingboek uitgebracht. In 2019 zijn de liedjes van Romy Monteiro, het boekje krijg je bij de ETOS bij een aantal actieproducten. Je kunt de liedjes ook luisteren op YouTube en Spotify.

In 2017 is het Sinterklaas meezingboek van Maan, in 2016 van Kim-Lian van der Meij en het eerste in 2015 was van Angela Groothuizen. In alle boeken staan bekende nummers met een modern geluid, maar daarnaast ook een paar hele leuke nieuwe nummers.

Online Sinterklaasliedjes 

Wat gaaf! De kids van dance studio OnPoint hebben hun eigen hiphop nummer gemaakt: Klik Klik Klak. Na een optreden bij de intocht van Sinterklaas hebben ze nu ook een videoclip.

Party Piet Pablo heeft ieder jaar wel een nieuw nummer. Dansen voor de Sint uit 2021 is de titelsong van De Grote Sinterklaasfilm: trammelant in Spanje. Party Piet Pablo speelt ook een rol in de film. Op YouTube vind je de video’s van Party Piet Pablo.

De Club van Sinterklaas brengt ieder jaar een nieuwe film uit. De officiële videoclip wordt vaak een hit die alle kinderen kunnen meezingen. Op YouTube vind je dan ook heel veel video’s van de Club van Sinterklaas.

Verder lezen

Naast moderne vrolijke Sinterklaasliedjes, vind je op Leuk Met Kids nog veel meer leuke ideeën voor Sinterklaas. Natuurlijk deel ik de leukste intochten en ideeën voor pakjesavond. Maar ook heel boeken over Sinterklaas en YouTube tips. Ook vind je hier de favoriete cadeaus van Sinterklaas. Verder deel ik ook allerlei knutselideeën en lekkere recepten om te maken… en nog heel veel meer. Snel verder lezen dus!

 

 

Zomervakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de zomervakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met zomervakantie activiteiten. Met uitjes en tips voor thuis én zowel binnen als buiten ideeën.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids