De leukste moderne vrolijke Sinterklaasliedjes


Best gek toch, dat veel liedjes voor een vrolijk kinderfeest vol zitten met angstaanjagende elementen, zoals een roe en een zak waarin je naar Spanje wordt gestuurd? Ik kan me herinneren dat ik als kind best bang was voor die zak, ik was kennelijk regelmatig stout 😉 Ik verzamelde voor onze kids daarom vrolijke liedjes.

De leukste moderne vrolijke Sinterklaasliedjes

Snelle Piet Ging Uit Fietsen wordt gezongen door Mathilde Santing, op een gezellig Latin ritme. Je kunt de hele playlist met allerlei bekende Sinterklaasliedjes op YouTube luisteren, er is ook een boekje met illustraties van knipkunstenares Geertje Aalders van uitgegeven, te koop bij Bol.com.

Ieder jaar wordt er een nieuw Sinterklaas meezingboek uitgebracht, dit jaar zijn de liedjes van Romy Monteiro, het boekje krijg je bij de ETOS bij een aantal actieproducten. Je kunt de liedjes luisteren op YouTube en Spotify. Nieuw dit jaar is het vrolijke liedje Welkom Sinterklaas. Wij waren bij de presentatie van het boek in Utrecht, waar natuurlijk ook Sinterklaas zelf even langskwam, , op mijn IGTV op Instagram kun je het live optreden van het nieuwe nummer bekijken.

In 2017 was het Sinterklaas meezingboek van Maan, in 2016 van Kim-Lian van der Meij en het eerste in 2015 was van Angela Groothuizen. In alle boeken stonden bekende nummers met een modern geluid, maar ook een paar hele leuke nieuwe nummers.

De Club van Sinterklaas brengt ieder jaar een nieuwe film uit, de officiële videoclip wordt vaak een hit die alle kinderen kunnen meezingen. Op YouTube vind je heel veel video’s van de Club van Sinterklaas.

Sinterklaasje kom maar binnen is een modern liedjesboek van Paul Passchier en Thedo Keizer. In veel liedjes zijn een paar woorden veranderd, maar van sommige herken je alleen de melodie. Het boek is te koop bij Bol.com, maar de liedjes kun je ook luisteren via Spotify.

Op Leuk Met Kids vind je nog veel meer leuke ideeën voor Sinterklaas: de leukste leukste intochten, heel veel boeken over Sinterklaas, knutselideeën, YouTube tips, de favoriete schoencadeaus van Sinterklaas, ideeën voor pakjesavond, lekkere recepten om te maken en nog heel veel meer, snel verder lezen dus!

 

 

Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Meer over Leuk met kids blog
Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.