De leukste sneeuwbollen voor kerst, om zelf te maken én in de winkels


Een sneeuwbol vind ik magisch en mijn kinderen gelukkig ook. Deze kerst zijn er hele mooie exemplaren, waaronder hele leuke DIY exemplaren. Ik verzamelde de mooiste sneeuwbollen voor kerst, om zelf te maken én in de winkels. 

De leukste sneeuwbollen voor kerst, zelfgemaakt én in de winkels

Deze vindt zoonlief echt fantastisch en dat snap ik heel goed. De meeste exemplaren zijn toch wel erg schattig, deze robot van de Hema is stoer voor jongens en toch shiny.

De leukste sneeuwbollen voor kerst, zelfgemaakt en in de winkels

Deze sneeuwbol van Djeco bij I love speelgoed is een lamp, dochterlief is verliefd op deze ballerina, maar er zijn ook nog allerlei andere vormen.

De leukste sneeuwbollen voor kerst, zelfgemaakt én in de winkels

Bij de Hema kun je een speciaal potje kopen om zelf een  sneeuwbol te maken en ook sneeuw, kleine diertjes en kerstboompjes er in zijn er te koop. Een doe het zelf sneeuwbol dus 🙂

De leukste sneeuwbollen voor kerst, zelfgemaakt én in de winkels

&Klevering heeft speelse sneeuwbollen voor kerst, met allerlei verschillende dieren er in.

De leukste sneeuwbollen voor kerst, zelfgemaakt én in de winkels

Dit spierwitte hert van Bloomingville bij Wehkamp vind ik ook erg mooi.

De leukste sneeuwbollen voor kerst, zelfgemaakt én in de winkels

Super leuk vinden wij ze, deze verzamel poppetjes van Sonny Angel bij Kixx Online. Deze zit in een stolp, maar wie weet binnenkort ook wel in een sneeuwbol 🙂

Verjaardagscadeau voor kids van 4 jaar of 5 jaar: leuke cadeau tips voor kleuters Sonny Angel

 

Op Leuk Met Kids vind je nog veel meer leuke ideeën voor kerst: ideeën voor het kerstdiner thuis en op school, de mooiste kindvriendelijke kerstbomen en kersthangers, boekentips, tips voor TV en YouTube, heel veel DIY en knutselideeën, leuke uitjes in de kerstvakantie en nog heel veel meer, snel verder lezen dus!

 

 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.