DIY: muurbeugel voor een lamp


We hadden nog een lamp aan de muur nodig, maar konden niks vinden. Muurlampen zijn vaak heel tuttig of saai. Dus besloten we om een hanglamp te gebruiken, maar hoe hang je die op? Heel simpel: met een plankdrager van de bouwmarkt.

diy muurbeugel lamp

We boorden voorzichtig twee gaatjes om de draad doorheen te kunnen doen.

diy muurbeugel lamp

We verfden hem knalroze, we hadden nog een oude spuitbus staan. Ideaal voor dit soort kleine klusprojecten zijn van die mini blikjes verf, Histor en Flexa hebben allerlei verschillende kleuren.

diy muurbeugel lamp

De lamp zelf is van Sissy Boy, uit een oude collectie. Vergelijkbare lampen vind je bij Fonq.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

2 Comments
dorine

Waarvan zijn die leuke plankjes aan de muur te zien bij de DIY muurbeugel voor een lamp? Dank alvast!

Maud

Hi Dorine, deze zijn van Ikea, maar ik heb ze ook gezien bij de Action en bouwmarkten. Groeten, Maud

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.