DIY: sterren masker voor een superheld


Hartstikke leuk, dat de crèche last minute carnaval aankondigt, maar wel even schrikken als je geen verkleedkleren in huis hebt. Doorgewinterde ouders hebben vast Spiderman of Mega Mindy pakken in de kast liggen, maar wij nog niet. Gelukkig heb ik op Pinterest een verzameling DIY speelgoed ideeën, met daarbij allerlei snel te maken maskers. In combinatie met wat kleding met sterren vormt zo’n masker opeens een superhelden outfit!

Dit masker van Ambrosia Creative met PDF patroon is erg makkelijk. Ik maakte het van dik vilt, je kunt ook kiezen voor twee lagen dun vilt, voor dikke stof (bijvoorbeeld van een oude spijkerbroek) of karton. Het elastieken band knipte ik uit een oude capuchontrui, maar gewoon simpel stoffen elastiek of band voldoet ook. De rondjes en sterretjes maakte ik van flockfolie, maar het kan ook met verf of spijkerstof.
DIY: sterren masker voor een superheld
Het t-shirt is van Kik Kid, de romper van de Hema en de broek van H&M.

Zoek je meer inspiratie? Kijk eens voor DIY maskers van een aap, olifant, vlinder en leeuw bij Lavender’s Blue, voor maskers van een leeuw, uil en panda bij Petit Poulou en voor een Batman masker bij Living With Punks.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.