Kinderkleding DIY: een print op een shirt maken


Je ziet de mooiste kleding in kinderwinkels, maar niet altijd even betaalbaar. Leuk om soms te kopen en leuk om soms inspiratie op te doen. Vaak kun je een goedkoop kledingstuk heel makkelijk zelf pimpen voor hetzelfde resultaat. Door een print op een shirt te maken. 
20140214-132755.jpg
T-shirts met figuren er op vind ik fantastisch. Het goede nieuws is dat je ze heel makkelijk zelf kunt maken met flockfolie, dat je bijvoorbeeld kunt kopen bij Vermiljoenshop en Noeks. Flockfolie geeft een mooi fluweel effect op de print. Op de glimmende laag van de flockfolie teken je met permanentstift de figuur die je wil hebben. Vervolgens uitknippen, opstrijken, de glimmende laag verwijderen en je bent klaar! De figuren druk je makkelijk uit met een pons, die je bijvoorbeeld bij de Hema koopt. Andere leuke projecten die ik op Leuk met kids liet zien vind je hier onder (klik op de afbeelding).

Van jongenskleding meisjeskleding maken: babykleding en kinderkleding DIYDIY confetti print

romper ster flockfolie

Vind ik leuk

20140410-103803.jpg

DIY: de zak van Sinterklaas zelfmaken

Zoek je leuke flock vormen? Ik verzamelde er veel op Pinterest.

Heb je de nieuwe Leuke Update al gezien? Hij staat weer bomvol nieuwtjes, musthaves en ideeën voor kids. Maar dit keer ook heel veel tips voor de lente! Lente uitjes die wel kunnen, boeken voor de lente, tips voor de moestuintjes, lenteknutsels en ideeën voor Koningsdag. De Leuke Update Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, dan ontvang je regelmatig leuke nieuwe tips. nieuwsbrief aanmelding