Kinderkleding DIY: een print op een shirt maken

20140214-132755.jpg

Je ziet de mooiste kleding in kinderwinkels, maar niet altijd even betaalbaar. Leuk om soms te kopen en leuk om soms inspiratie op te doen. Vaak kun je een goedkoop kledingstuk heel makkelijk zelf pimpen voor hetzelfde resultaat. Door een print op een shirt te maken. 

T-shirts met figuren er op vind ik fantastisch. Het goede nieuws is dat je ze heel makkelijk zelf kunt maken met flockfolie, dat je bijvoorbeeld kunt kopen bij Bol.com.

Flockfolie geeft een mooi fluweel effect op de print. Op de glimmende laag van de flockfolie teken je met permanentstift de figuur die je wil hebben. Vervolgens uitknippen, opstrijken, de glimmende laag verwijderen en je bent klaar!

De figuren druk je makkelijk uit met een pons, die je bijvoorbeeld bij Bol.com en bij Pipoos koopt. Andere leuke projecten die ik op Leuk met kids liet zien vind je hier onder.

Zomervakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de zomervakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met zomervakantie activiteiten. Met uitjes en tips voor thuis én zowel binnen als buiten ideeën.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids