Zelf maken voor kids: een shirt of romper met een (kerst) ster

Iedereen is al helemaal in kerststemming, tijd dus om de kleine ook in kerststemming te brengen. Een shirt of romper met kerst ster is namelijk heel makkelijk om zelf te maken. 

Je kunt voor kerst heel makkelijk zelf een print van een ster op een romper maken. Eerder legde ik al uit hoe je met flockfolie heel eenvoudig een mooie fluwelen print op een kledingstuk maakt. maar je kunt het er natuurlijk ook op schilderen met textielverf, dat koop je bij hobbywinkels.

  

Ik heb een patroon van een ster gemaakt. Dit kan je naar Word kopiëren, bepalen hoe groot je het wil maken en vervolgens printen. Knip de ster uit en trek het patroon over op de flockfolie, uitknippen, opstrijken en klaar! Dit jaar maakten we een romper, maar bij de volgende kerst wordt het tijd om een kerst shirt zelf te maken.

En het fijne van sterren is dat ze niet alleen met kerst leuk zijn, dus ook daarna blijft het kledingstuk bruikbaar.

Op Leuk Met Kids vind je nog veel meer leuke ideeën voor kerst: ideeën voor het kerstdiner thuis en op school, de mooiste kindvriendelijke kerstbomen en kersthangers, boekentips, tips voor TV en YouTube, heel veel DIY en knutselideeën, leuke uitjes in de kerstvakantie en nog heel veel meer.

 

 

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids