Kinderkleding om zelf te maken: een “vind ik leuk” shirt


Je zit steeds meer shirts met verwijzingen naar social media. Het bracht me op een idee om zelf te maken: een shirt met de Facebook duim. Oftewel: een “vind ik leuk” shirt. 

Kinderkleding om zelf te maken: een "vind ik leuk" shirt Hiervoor heb ik een patroon gemaakt dat je kunt gebruiken. Je kunt het kopiëren naar Word, bepalen hoe groot je het moet zijn en dan printen.  Knip de duim uit en het patroon is klaar.


De afdruk op het shirt kun je maken met flockfolie (hoe flockfolie werkt lees je hier) of met textielverf, beide te koop bij fourniturenzaken en hobbywinkels. Werk je met verf dan kun je de ster op de stof tekenen en vervolgens schilderen met verf. Ik werkte met flockfolie, dat is echt heel simpel, je trekt de figuur met permanentstift over op de flockfolie, knipt het uit en strijkt het op.

Kinderkleding om zelf te maken: een "vind ik leuk" shirt


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.